返回列表 發帖
共1場,約3 700張門票於 2月14日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售

是咪四面台放三成霏出嚟賣{:4_ ...
阻住 發表於 2019-2-8 17:36

三面台同四面台D飛差咁遠許廷鏗賣既飛係吳生既一倍

坤粉唔夠人講就將視線轉去cm另一狙擊對象美祖度
hihi 發表於 2019-3-8 12:14

其實係咪全部都係同一個人?

坤哥有post番 Alfred 演唱會

禮尚往來 公平公道
moXYZ 發表於 2019-3-8 13:28

同埋第1次睇到坤哥講自己疏離了許生   仲感謝ALFRED一路無放棄佢
真.兄弟

mirror開場冇耐就出喇
想睇就唔好等黃牛 如果唔係太遲入去就變左真係睇坤哥

**** 本內容被作者 ...
John 發表於 2019-4-18 23:48

唔係喎 收到風出中間
嘉賓有幾個

有jw同金堅?
森姆@結論 發表於 2019-4-19 11:12

中左一個。不過

0 討論 ........ 真慘
睇到覺得有D 悶
佢好明顯唔夠歌

第二次紅館演唱會
絕對係失敗的一個SHOW

成晚所有野都好散
點解無RUNDOWN , 因為你聽完D歌根本唔會記得
而佢本人, 的確好FIT ,但個人好累
好明顯一路拍劇一路做 ,又要狂操令到佢個人望埋去一D都唔精神

真心覺得坤哥其實唔駛攪成咁
佢完全暴露自己有幾迷失左自己既方向
究竟佢想做一個歌手定一個藝員定一個演員定一個被恥笑對象 ?
而佢成晚除左個複肌最有信心
所有野都有一種硬撐既感覺,做完就算
佢唱所有歌既感覺都係得一種方式 ,好多歌聽完好似聽緊同一首咁
製作上好明顯無$ 一個三面台無VIDEO WALL , 成晚成個台都好吉
內容亦無力 , 每一PART 都係唱完之後 佢講野觀眾先有反應
好似D人係等緊點樣可以笑佢 完全反映左個演唱會內容有幾空洞

你可以話你仲想點呢 ?
但個重點就係個度係紅館
想坤哥知道點解紅館成為一個聖地係因為每一個歌手都會用盡方法去証明自己有能力站在那裡
而唔係一個修身成功見証會
更加唔係求其一個綜藝節目暖下埸就算

點解票房差, 沒人想再留意他
我睇完個SHOW 就有答案
係因為佢根本無做好歌手本身的責任
佢呢兩年好似只做自己喜歡既野
學日文,唱日文歌,做運動,操肌 , 所有野都想做就做
就好似一個文員突然好想做YOGA , 日日去做 日日係IG POST 相, 之後其實只係想人知自己有幾FIT

而歌手開演唱會最重要係歌曲 , 最重要係演唱會內容 ,
睇完只想問呢兩年佢究竟做緊咩 ?

希望佢痛定思痛 好好反省究竟自己有幾浪費呢個每一個歌手都夢寐以求既機會?

多謝評諭,講得中肯。小句號對坤gor來講算是一個段落,坤gor跳舞由一竅不通到今次常算見得下人,照 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-4-20 12:58

你看到我的問題嗎?你自己都講陽光點的歌,原來她,一場人生都係2016 年
咁這兩年坤哥d 時間用來操肌嗎?

歌他唱得好是必須的
他是比賽歌手出身的
唱功他本身要有先去比賽啦

問題係 用兩年操肌之後用個紅館黎show 肌
真心想爆操。
有幾多人夢寐以求的機會吳生用黎咁做
我係恨鐵不成鋼,唔係針對佢
你身為支持者,唔該你支持就唔好害佢
做一個咁既show 出黎真係想問佢知唔知醜