返回列表 發帖
純粹好奇點解cm咁多人憎佢
利申: 唔係fans, 但唔討厭佢, 亦唔會去睇
masterdragon 發表於 2019-1-28 23:45

邊止cm呀?上多d網啦
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

masterdragon 發表於 2019-1-28 23:45

太靚仔,cm妒英才

其實喺媒體普及化、人人都可以produce image嘅年代,
佢嘅single/唱片封面、演唱會poster嘅質素真係求其喺ig搵張圖都靚過佢

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

真係嘔心佢都開到兩次
腎仔到而家一次都未開到
公平咩

主要出道第一年就攞最喜愛男歌手和歌曲獎,第二年未夠歌就開紅館和霖莊最喜愛男歌手。

主要出道第一年就攞最喜愛男歌手和歌曲獎,第二年未夠歌就開紅館和霖莊最喜愛男歌手。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-1-29 04:51

同埋主要因為你

其實喺媒體普及化、人人都可以produce image嘅年代,
佢嘅single/唱片封面、演唱會poster嘅質素真係求其喺i ...
kingsfacheung 發表於 2019-1-29 01:28

睇返上次張poster 贊助商多一倍
flop唔flop
真係有眼睇

同埋主要因為你
hehehaha 發表於 2019-1-29 04:58

點解

flop唔flop
真係有眼睇
hehehaha 發表於 2019-1-29 05:00

2019年開得不錯,劇歌,大女人主義和荷里活有個大老千演出評價不錯,人氣好了一點。

flop唔flop
真係有眼睇
hehehaha 發表於 2019-1-29 05:00

不過唔係每個人都有眼

2019年開得不錯,劇歌,大女人主義和荷里活有個大老千演出評價不錯,人氣好了一點。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-1-29 05:40

不過唔係每個人都有眼
kingsfacheung 發表於 2019-1-29 07:23

坤哥好hit
希望開到30場啦
剩係個IG 已經有成322k followers
一定塞得爆30個紅館

坤哥好hit
希望開到30場啦
一定塞得爆30個紅館 ...
hehehaha 發表於 2019-1-29 07:41

去紅館隔離開應該會十幾萬人排隊

坤哥好hit
希望開到30場啦
一定塞得爆30個紅館 ...
hehehaha 發表於 2019-1-29 07:41

坤gor人氣祗是稍好了一點,當然還有一批haters追撃緊,不斷發文説送飛都唔睇,而且留言都幾毒。既然然無辦法制止,最好用事實証明一切,就像演出荷里活大老千墨基轄出去,始終樂迷和觀眾眼睛是雪亮,祗要推出多些有質素的歌曲和改善不足,最終都會給大家認同。坤gor 努力!加油!預祝演唱會成功!

你們的留言我全部都有看...你們啊,不要那麼sweet好不好!!給我聽好,2017我一定會出新歌,一定會有演唱 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-1-28 19:58

2019都到啦, 霏姐2017除左出CWM根本對樂壇零貢獻
好想睇霏姐演唱會呀

可以上高登連登開Post推偽生試水溫隨時過千負評

同埋主要因為你
hehehaha 發表於 2019-1-29 04:58

CM多Haters嘅原因

2019都到啦, 霏姐2017除左出CWM根本對樂壇零貢獻
好想睇霏姐演唱會呀 ...
Lewis 發表於 2019-1-29 10:36

好想我霏上返紅館自戀

CM多Haters嘅原因
Frankiekiekie 發表於 2019-1-29 12:03

又關我事。 奬有唔係比, 我講事實CM會員又唔鐘意,都無計..

優先訂座平價位$280已經售完

又關我事。 奬有唔係比, 我講事實CM會員又唔鐘意,都無計..
hkwilliamsiu 發表於 2019-1-29 15:10

淨係你自己話佢拎最男一月一之後上CM上到而家已經收檔啦無信用嘅人重可以同你討論啲咩

其實有邊個歌手的design係好 ?     

坤哥咪襯佢 尋常百姓屋邨仔
講佢老土又得  貼地又得

收檔啦 好行唔送88
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

想睇坤坤表演執藥、講急口令同扮終審法院法官

優先訂座平價位$280已經售完
hkwilliamsiu 發表於 2019-1-29 16:09

全場爆滿先cap圖出黎J 啦,肉唔肉酸

全場爆滿先cap圖出黎J 啦,肉唔肉酸
cathay1996 發表於 2019-1-30 16:15

咁祖祖場場爆滿才好cap圖

情人節公售

---
生果: 吳業坤將於今年4月再於紅館舉行演唱會,今日他在金鐘出席港台活動,明顯覺得身型消瘦了,他指兩年來一直有做運動,但笑言可能天資問題,只操練到4塊腹肌,一直未練到6塊腹肌的身型。相隔兩年再開騷,坤哥坦言希望為觀眾帶來蛻變感覺:「同監製研究過,除衫會好夾硬,可能喺台上換衫,可能好似劇中嘅角色着住底褲,各樣嘢都有,有啲人重口味,有啲人只係聽歌,不過鄧小巧話如果我除衫就唔嚟。」至於可會要求全女班幫手換衫?他笑謂:「呢啲係默許設定啦!」

情人節將會公開售票,吳業坤提議大家可買門票當情人節禮物,而公佈舉行演唱會後,朋友紛紛找他訂票:「好多Uncle話想買飛,有啲買4、50張,好捧場,但暫時未有Auntie話買。」

佢話香港人要包容香港人喎
見facebook有人鬧佢呢條7頭都開到點解周國腎開唔到
嘉賓會唔會有佢緋聞女友captain nancy 同呀田

唱完呢次畫番個句號先

呢條咁既垃圾咁都可以開第二次
唔L係掛
等睇佢開完極速收檔
Jason0223 發表於 2019-1-28 13:51

我都想問點解哩條友都可以係紅館開Show,正宗阿_阿_都開到
上次就話政府有份資助先開得成,今次點解又會批佢

情人節公售

---
生果: 吳業坤將於今年4月再於紅館舉行演唱會,今日他在金鐘出席港台活動,明顯覺得身型消 ...
阻住 發表於 2019-1-30 22:11

如果我另一半買佢既飛做情人節禮物送俾我, 我一定會嬲到撕爛張飛+即刻分手

睇黎叱咤大獎仲有認受性,唔係憑咩野開第二次紅館?

佢話香港人要包容香港人喎
見facebook有人鬧佢呢條7頭都開到點解周國腎開唔到
嘉賓會唔會有佢緋聞女 ...
kaman921 發表於 2019-1-30 22:42

紅字佢講?如果係真係同摟D_U無分別

咁叱咤大獎三個  可開第三次紅館?

共1場,約3 700張門票於 2月14日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售

是咪四面台放三成霏出嚟賣

共1場,約3 700張門票於 2月14日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售

是咪四面台放三成霏出嚟賣{:4_ ...
阻住 發表於 2019-2-8 17:36

三面台同四面台D飛差咁遠許廷鏗賣既飛係吳生既一倍

坤似係一場三面台

賣票好像okay

今次開三面台

呵呵...... 終於今日有記招了 ?

好感動, 百姓價飛
希望唔使滯銷啦

一場三面台蝕錢架喎

好多280霏
良心歌手

好多280霏
良心歌手
阻住 發表於 2019-2-13 17:19

唔怪得優先飛280會賣晒
【This is MC】澳門見

究竟有幾多人對佢仲有興趣?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

訂左優先280咪嘔哂血?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

賣左半日都仲係字母行
好想香港為你淫出黎發表下
【This is MC】澳門見

賣左半日都仲係字母行
lemontea1069 發表於 2019-2-14 12:06

可能師奶唔識上網買
等下啦

可能師奶唔識上網買
等下啦
艾石仔 發表於 2019-2-14 13:17

師奶轉晒捧姜濤
坤狗不了

年度滯銷演唱會?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

賣左半日都仲係字母行
lemontea1069 發表於 2019-2-14 12:06

兩張以上已經不是字母行