返回列表 發帖

Gin Lee 霸氣直言:我一生從未咪嘴!

ViuTV旗下男子組合ERROR擔任主持的全新賀年節目《ERROR金豬賀歲暨花姐巡遊》,今天在將軍澳進行拍攝,除花姐外,還有Gin Lee及同門的MIRROR擔任嘉賓。

其中抱病在身的Gin Lee表示因患感冒失聲,本來未必能夠出席:「好彩睇完醫生噚晚開返聲,否則都嚟唔到。」她指因為要唱歌,自己不想咪嘴,所以之前也很擔心:「唔想令支持自己嘅人失望,所以每次都會唱Live。」

直言一生人都未試過咪嘴的Gin Lee,又對某些韓星的咪嘴表演有何表示?他指:「我諗大家Sell嘅嘢唔同,如果係實力派,觀眾會希望聽到你真材實料咁唱歌,反而係偶像跳唱可能個焦點會放喺跳舞上,老實講我都好少睇韓星演唱會。」

堅堅好霸氣 叫其他歌手情何以堪
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

女銀亞亞亞真係自大狂,成個look一陣leung味

佢係霸氣得起嘅!真心正

唔咪嘴唔係做歌手嘅基本咩
咁都好意思拎出嚟講?
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

唔咪嘴唔係做歌手嘅基本咩
咁都好意思拎出嚟講?
若葉之年 發表於 2019-1-29 16:42

咁咪即係好多人連基本都做唔到囉...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望以後謝安琪 吳雨霏 都咪嘴
繼續做錄音室天后
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

堅姐霸氣!

不過着得好大媽...

好敢言!好感+10000000000000
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

旺角行人專用區班大媽都冇咪嘴
幸倪可以同佢地睇齊

點解係 PO 呢篇
而唔係佢講錯嘢話下次先去 Robynn 婚禮嗰篇
接祖祖力做失言天后
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解係 PO 呢篇
而唔係佢講錯嘢話下次先去 Robynn 婚禮嗰篇
接祖祖力做失言天后  ...
616.1314 發表於 2019-1-29 17:51

癡線 早早都唔會講得出口

其實宇宙啲Stylist係咪玩佢
成日都接近全身紅色係咪想日日都同大家拜個早年

支持霸氣gin!!!但髮型好大媽

癡線 早早都唔會講得出口
Lewis 發表於 2019-1-29 18:05

連失言都跟埋美祖女金在望

佢得罪左stylist?
利申:唔係鏡粉

tom 發表於 2019-1-29 19:08

好靚喎

tom 發表於 2019-1-29 19:08

顯示佢係實力派

冇去Robynn婚禮!李幸倪口快快:下次啦
0:16/1:35

歌手李幸倪(Gin Lee)為ViuTV的男團ERROR的節目擔任嘉賓,她稱原本有點身體不適,是氣管冷親,之前更失聲,因在節目中要演,險些不能出席錄影,因她不想咪咀唱歌。以前上無綫節目可有咪咀唱?她謂:「咁我嗰時都5年前,都係唱Live嘅。」講到同公司的女子組合Robynn & Kendy的Robynn早前在外地出嫁舉行婚禮,問到可有出席?她坦言有獲邀請到澳洲出席婚禮,可惜撞正她新歌錄音所以未能赴會,替她好開心,是在澳洲當地一個酒莊舉行。去酒莊豈不是可盡興狂飲?她笑言:「我唔飲酒嘅,所以冇蝕,係蝕咗個靚景。」可惜冇得去?Gin Lee一時口快說:「下次啦!」但知講錯即更正謂:「我意思係等佢3月喺香港補擺喜酒時去。(送咩禮物?)都係封個大利是啦,等佢可以鍾意買乜都得。」

問可會羡慕人哋結婚?她謂:「唔會,做嘢行先。」怕唔怕男友唔等得?Gin Lee就搖頭,問她即是不怕還是不理?她說:「唔理又唔怕,呢個階段係做嘢行先,我都想早啲退休。(男友養得起你啦?)唔得咁,唔可以,女仔要獨立啲,有人照顧只係一個Bonus,自己要有經濟能力先得。」

顯示佢係實力派
HOTMAN 發表於 2019-1-29 19:22

Gin Lee好紅

咁咪即係好多人連基本都做唔到囉...
John 發表於 2019-1-29 17:06

牙莊講得好! 支持gin lee !

冇去Robynn婚禮!李幸倪口快快:下次啦
0:16/1:35

歌手李幸倪(Gin Lee)為ViuTV的男團ERROR的節目擔任嘉賓 ...
HOTMAN 發表於 2019-1-29 19:27

其實條片又 OK 既
係段文字寫到好...
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我反而想睇一次gin lee咪咀
一定好性感

另一參演歌手祖兒的經理人霍汶希,亦承認有其事:「祖兒係應有關方面要求『咪嘴』,因為大型晚會係全國播放,不容有失,作出呢個安排都情有可原,尊重每個台及每個單位,順從大會要求。不過,祖兒都覺得『咪嘴』難過唱Live(現場),因為外來因素有乜改變就會易甩嘴。」

小心祖祖嬲豬

顯示佢係實力派
HOTMAN 發表於 2019-1-29 19:22

做咩Tribute我霏有實力派樣貌

做咩Tribute我霏有實力派樣貌
Frankiekiekie 發表於 2019-1-29 21:57

#酒店會然
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Gin Lee 国语歌曲事业唔去发展?