返回列表 發帖
903都係一連兩個星期姐
但係酷愛狗 03 一連52星期令人作嘔都係咁
hinz 發表於 2019-2-7 11:57

強烈要求搞零衫停止低質
43. 誰最Gin強 誰最善良 誰就會更高尚?
2019Week8
1殘缺的彩虹2假行僧3下一位前度

too proud remix計入豁達榜定係專業榜

扮哂巨星呢d咁ge歌都有冠,狗03真係…一連兩wks冠軍歌都令人作嘔!
酷愛903 發表於 2019-2-7 10:18

最嘔心都係酷愛903趕極唔走又燈死啲歌手

too proud remix計入豁達榜定係專業榜
數彩虹 發表於 2019-2-7 13:49

應該呢個星期報榜就知
WYTV Music Chart(Week 7)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

應該呢個星期報榜就知
kevinlai1621 發表於 2019-2-7 15:16

sony:冇派過喎 唔上得(夏森美mode
2019Week8

符致逸終於可以上到榜?

我們萬歲仲播緊

我們萬歲仲播緊
hehehaha 發表於 2019-2-7 17:11

至尊
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

原來楊千嬅拎過兒歌金曲金同埋兒歌最受歡迎女歌手
SSN Chart (15 Feb)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 花 花 草 草 (1 Week No.1) - 王 菀 之
2. 值 得 放 棄 - 符 致 逸
3. 這 代 人 - Mr. Rocket Head

我們萬歲仲播緊
hehehaha 發表於 2019-2-7 17:11

敏婷播到下世紀

邊個?

邊個?
mychart- 發表於 2019-2-7 20:24

恭喜謝安琪成為2018年樂壇女歌手大贏家
我要重申一次,謝安琪先係叱咤有最女之後唯一大滿貫既女歌手
美祖絕對唔係,佢仲差我最喜愛歌曲架

• (金獎)

• abcxyz302006 發表於 2019-2-7 20:33

•     五個都好勢均力敵
    ~Moses Idle in a Narrow Garden~
    http://mosesming.blogspot.com/

五個都好勢均力敵
    mosesming 發表於 2019-2-7 20:51

我投碎雅一票
    2019Week8

• (金獎)

• abcxyz302006 發表於 2019-2-7 20:33

• 要丟商台d獎,難度係咪高好多

• (金獎)

• 呢班歌手快d post返自己個獎澄清下啦

我投碎雅一票
    b01091018 發表於 2019-2-7 20:54

我估吳彤

我估吳彤
    hlyung 發表於 2019-2-7 21:02

x2
    ~Moses Idle in a Narrow Garden~
    http://mosesming.blogspot.com/

五個都好勢均力敵
    mosesming 發表於 2019-2-7 20:51

可能金獎唔同顏色可以screen走一個先
    羅生門/所有/別來/小手術/LKIT/挾持/陽光/快樂/大了/逾越/共鳴/矛盾

回復 109# John

轉會新藝寶放棄兒歌market 跟住twins成功接棒。
    Elio喜歡上別人了

回復 112# abcxyz302006

咁多鞋會唔會係Rinky啊
    Elio喜歡上別人了

邊個?

張相邊個post架?
    ~*恭喜容祖兒達成叱吒大滿貫*~
    叱吒史上獲獎最多(35個)女歌手第一人
    容祖兒2019年派台單曲:一種永遠

張相邊個post架?
    cathay1996 發表於 2019-2-7 21:46

COLIN

COLIN
    abcxyz302006 發表於 2019-2-7 22:00

笑鳥

• (金獎)

•     咁多高爭鞋⋯⋯colin點解會留意到垃圾堆,係愛啊?定係責任啊。

咁多高爭鞋,而且最需要博出位嘅應該係龍小菌
    lu12 發表於 2019-2-7 22:55

不如好似灰姑娘咁搵嗰幾位歌手試鞋
    Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
    Jayant Music Chart 2019 Week 7
    1.G.E.M. - 睡皇后 (1 Week No.1)
    2.古巨基 - 亂世情侶 (1 Week No.1)
    3.容祖兒 - 一種永遠

Joey終於髪力了
    903班dj好有品味

Joey終於髪力了
    903班dj好有品味
    hehehaha 發表於 2019-2-7 23:12

Aggre
    支持一種永遠
    希望永遠可以播
    Jayant Music Chart 2019 Week 7

Joey終於髪力了
    903班dj好有品味
    hehehaha 發表於 2019-2-7 23:12

可能DJ收到風gingin要派歌了
    Jason's Playlist 2019 Q1
    LOVE IS NEARBY / 在月台上等你 / 若然冬天沒有花 / 沐春風 / 守口如瓶 / To Whom / 風靡 / Forever Young

邊個?

會唔會係連妹呀
    佢話d獎放公司
    轉咗會 舊公司幫你dump哂去
    側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

Aggre
    支持一種永遠
    希望永遠可以播
    JayantL 發表於 2019-2-7 23:16

2019女金 拎就拎硬架啦 大家都知
    支持祖祖再下一城 憑一種永遠拎尊歌+最歌
    做個真真正正嘅大滿貫
    唔係而家嘅假大滿貫
    永遠稱霸
    側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

回復 126# JayantL

我估丟垃圾嗰個人原意都想低調

997被903dj公然耻笑

呢班歌手快d post返自己個獎澄清下啦
    hehehaha 發表於 2019-2-7 20:58

龍小菌已經攞個獎出來自拍澄清

你在聽嗎仲播得多過一種永遠
    世界公平咩

每個歌手都話個獎唔係自己嘅 今次真係好睇鳥

其實可能係D 廠做出黎嘅prototype/dummies??
    唔關你呢條垃圾事 :D
    Music Awards 多謝支持
    Music Picks Week 6 (16/02/2019)
    1. 我們萬歳 - 陳奕迅  2. 亂世情侶 - 古巨基  3. 當我迷失時聽著的歌 - 陳蕾  4. 如若我 - Pandora  5. 花花草草 - 王菀之

大掃除揼走d垃圾好出奇咩
    恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
    亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
    再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

其實可能係D 廠做出黎嘅prototype/dummies??
    kwanie 發表於 2019-2-8 01:11

放喺成堆女人鞋隔離
    好難唔係女歌星

kwanie 發表於 2019-2-8 01:11

如果係廠,的垃圾應該唔會咁處理
    直接跟車,應該唔會就咁放係街
    所以睇處理方法,應該係由家居產生的垃圾

我估吳彤
    hlyung 發表於 2019-2-7 21:02

最似係佢啦, 返去加拿大, 點會帶埋哩D垃圾返去, 再者唔見得香港樂壇對佢黎講有野值得佢留戀

最似係佢啦, 返去加拿大, 點會帶埋哩D垃圾返去, 再者唔見得香港樂壇對佢黎講有野值得佢留戀 ...
    Kyle_ 發表於 2019-2-8 01:57

有人響KING JER個POST貼佢自己講話有緣拎出黎影相,
    似乎佢都有喎

有人響KING JER個POST貼佢自己講話有緣拎出黎影相,
    似乎佢都有喎 ...
    abcxyz302006 發表於 2019-2-8 02:08

目前應係羅力威執屋丟,然後比夜冷婆執到拿去北角賣最可信

無所謂啦 新城個獎又冇價值又大嚿又嘥位

雨僑sick ball呢下抽得幾狼
    2019Week8

個獎最大嫌疑應該係碎雅
    祖兒又唔係商台聽眾杯茶
    出道19年的容祖兒更首次於叱咤樂壇流行榜頒獎典禮食白果。

個獎最大嫌疑應該係碎雅
    我等我在 發表於 2019-2-8 10:03

佢話喺公司 你又信唔信呀嗱?
       https://www.instagram.com/p/BtlY ... share_sheet&igshid=12gvnv9zhmuqa

佢話喺公司 你又信唔信呀嗱?
       ;igshid=12gvnv9zhmuqa
    kaman921 發表於 2019-2-8 10:45

佢啱啱轉公司喎
    邊間公司先

佢啱啱轉公司喎
    邊間公司先
    hlyung 發表於 2019-2-8 10:49

華納

其實勁爆獎都公認冇用
    呢幾個歌手又唔係一線(有啲甚至二三線都未必係)
    不如認咗佢可能仲型仲吸到客