返回列表 發帖

《美女廚房》元老度「美男廚房」 方力申寸無綫節目假

鄭中基前晚於紅館,舉行第三場香港站「One More Time世界巡迴演唱會」。方力申、鄭中基及梁漢文前晚一同現身,一連唱了兩首當年《美女廚房》的歌曲,然後齊聲大叫節目的口號:「美女廚房食咗先講!」梁漢文問觀眾:「有冇掛住我哋先?定掛住啲坑渠水味意粉?」方力申接着問:「定係你哋最鍾意啲屎味魚蛋?」鄭中基問現場觀眾是否十年沒看《美女廚房》,梁漢文笑說:「最近有做㗎!」方力申立即接口寸爆:「嗰個係假㗎。」

https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20190208/20608211

VIU TV快啲做野啦
暴龍哥都開晒聲話唔返TBB

唔覺好笑
至憎阿bob
kaman921 發表於 2019-2-8 22:39

乜嘢呀
明明阿扑係万千星輝分獎禮得獎當晚好激動又帶點自我感覺良好咁話:
一開始好多批評聲音
到之後多返啲掌聲嘎
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

游開水有大波波
Frankiekiekie 發表於 2019-2-9 11:03

佢有齣新戲叫五十米之戀,仲以為係泳池題材有得睇大波波,點知係跑道

小万係娛樂圈際遇 真係令人忘記咗佢曾幾何時都係一名傑出運動員

其實佢都係講真話
當年呢三條契弟嘅美女廚房真係會睇到笑到喊
林敏聰當年名句"人人話食屎食著豆,而家真係食豆食著屎"
真係而家諗返都想笑

而家三條友真係睇個樣都唔想
利伸:一集都無睇過

利申:小學已經鍾意万刀甲,又大隻又開朗。
黃家正 發表於 2019-2-9 00:03

游開水有大波波

利申:小學已經鍾意万刀甲,又大隻又開朗。
舞來舞去 不日內開始錄音。

paco當年話捧佢做劉德華接班人 五年內拎最受歡迎男歌手。可惜好心好報好好戀愛之後唔多掂
舞來舞去 不日內開始錄音。

小方講真話都比人小, 唔係呱

佢嘅意思應該係因為唔係佢地做主持啫..
話晒近年佢間唔中都上下TVB
星夢情真 發表於 2019-2-8 21:08

其實小方當時有開聲叫tbb請佢地三個上來做一集嘉賓
已經俾晒位tbb都唔識入
繼續由假chilam,bob, 蕭生做爛美女廚房個招牌
唔信無真火

佢都係講真話姐
而家美女廚房個三條蛋散主持廢到呢…
完全冇睇嘅意欲
kenvincy.cn 發表於 2019-2-8 21:48

唔覺好笑
至憎阿bob

Paco好似曾經揚言要捧佢做最受歡迎男歌手
stephybest 發表於 2019-2-8 17:54

Paco講嘢聽下就算啦,好似都话捧劉浩龍上紅館

佢都係講真話姐
而家美女廚房個三條蛋散主持廢到呢…
完全冇睇嘅意欲

佢嘅意思應該係因為唔係佢地做主持啫..
話晒近年佢間唔中都上下TVB

講真話都唔俾
公眾人物真係難做
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

stephybest 發表於 2019-2-8 05:54 PM

都要果個人係有果隻材料先得嫁
太平公主

方力申咁多年都紅唔到,真係有原因噶
阿mark 發表於 2019-2-8 17:18

當年萬力甲:佢d奶假嫁

(心諗:你又知,唔通你揸過??)
jaytang 發表於 2019-2-8 17:25

當年萬力甲:佢d奶假嫁

(心諗:你又知,唔通你揸過??)
太平公主

方力申咁多年都紅唔到,真係有原因噶

小方到依加都係咁唔成熟!
葉璇事件,假奶事件,到依加呢次
講野都係咁樣樣,唉

又多個元老