返回列表 發帖

自爆不是處男 30歲許廷鏗:我都有啲經歷嘅!

3月23日,許廷鏗終於夢想成真,喺紅館舉行處男個唱《再見智慧齒演唱會》,海報上佢仲俾人咀到成口都係唇膏添!「好彩你知道係唇印,因為有啲人以為係剝完智慧齒之後流牙血,其實個唇印係源自阿Jan一句說話,佢話許廷鏗喺大眾心目中,應該仲係一個處男,佢話既然你成日希望有成長、成人禮嘅感覺,就用紅館嚟做呢個成人禮,好似萬二人同我一齊共度初夜咁樣,我嘅第一次。」咁唔知現實中嘅Alfred仲有冇初夜?「現實嘅初夜,其實我都已經三十歲,都有啲經歷嘅。」咁會唔會請啲前度嚟睇?「確實最近有同其中一位前度聯絡過,佢知道我喺紅館舉行演唱會,都有恭喜我,但我就唔敢再問落去,究竟佢會唔會嚟睇?」

Alfred係行內嘅友誼先生,選擇嘉賓名單會唔會好困難?「本身都好想請好多人,就算唔係做嘉賓,都希望佢哋嚟睇,但有一位keep住喺唔同場合,無論公開或者私底下相處都有俾說話我聽嘅,就係鄭欣宜,佢keep住同我講,「有啲人未正式邀請我!」搞到我都要三思睇吓請唔請佢好?因為坦白講,好多同我經歷唔同關口嘅朋友都好想邀請到,好多都真係會嚟睇同支持,我諗呢啲人情債都唔知需要還到幾時。」開紅館騷前,唔知Alfred使唔使節食keep fit呢?「有嘅,最近都努力緊,我諗重點唔係話要瘦到點樣用嚟show off,反而係想喺台上嘅狀態同精神面貌都比較好。」不過,相信佢班fans,最想見嘅係佢嘅爆肌演出囉!「暫時未得,因為嗰日做完健身自拍,覺得自己好白,有啲線條不過太白,要諗吓方法,我又唔想打陰影,因為喺台上會好明顯,所以可能要曬吓燈,到時睇情況,睇吓露唔露啦!」

Link

感想:
比較想知邊個覺得美零係處
同埋佢口中有經歷講緊前面定後面

咁會唔會請啲前度嚟睇?「確實最近有同其中一位前度聯絡過,佢知道我喺紅館舉行演唱會,都有恭喜我,但我就唔敢再問落去,究竟佢會唔會嚟睇?」

林家謙?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

唔想323見到欣宜上台

妖 有邊個覺得佢係處呀

Btw睇黎嘉賓名單欣宜走唔甩

幾多個紙袋都唔夠
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

邊part唔係處

期待廷鏗處男個唱同欣宜跳唱體操

鏗鏗好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

接受唔到美零唔係處

同埋佢口中有經歷講緊前面定後面

我覺得係前面

後面應該仲係處

RVHOCPC 發表於 2019-2-11 21:23

永遠不能忘記

每一次睇返都覺得好震撼

唔想323見到欣宜上台
stephybest 發表於 2019-2-11 08:08 PM

放心,佢既初夜,點會唔比欣宜?

嘉賓list已mark。
太平公主

支持佢
華人社會真係好唔open minded
做artist做歌手應該行前多幾步
keep kissing whatever he wants 噶

支持佢
華人社會真係好唔open minded
做artist做歌手應該行前多幾步
keep kissing whatever he wants 噶 ...
hehehaha 發表於 2019-2-11 10:15 PM

其實係果個朋友主動咀佢姐,

又唔係美鏗咀落佢度

會唔會只係單方面
太平公主

每一次睇返都覺得好震撼
Frankiekiekie 發表於 2019-2-11 22:13

然後每一年係各大論壇都回帶幾次

祖兒自言十分揀擇,且絕不需要刻意安排,因為她相信緣份。問到會否擔心變剩女,她竟直認自己仍是處女身,她說:「我都話呢個形容詞唔係好理解,剩係用完用剩咁,我都未開封,又何來剩喇。自己向來都大把貨,所以唔心急,我絕對相信終有日鐵柱都可以磨成針。」自稱不心急拍拖的祖兒,被問到打算花多少時間找男友,她說:「我加入樂壇幾耐,就投放幾多時間囉。」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔知有無記錯 有一年好似中秋? 佢比人影到拖女仔番屋企
好似係入行頭幾年嘅事
利申:唔係鏡粉

好陰功,個唱賣唔晒要靠講呢d野上報
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好似係入行頭幾年嘅事 ...
tom 發表於 2019-2-12 01:00

大把gay搵女朋友做煙幕啦

邊一個男前度?

講真,
第一眼見佢果陣就覺得佢係hehe
所以單嘢爆出嚟完全唔驚訝
有人話係果個人主動單方面咀佢
但明明係佢主動先訓落人哋度
>3<

好似係入行頭幾年嘅事 ...
tom 發表於 2019-2-12 01:00

女仔就一定係女朋友既咩  唔比係閏蜜咩

我覺得係前面

後面應該仲係處
masterdragon 發表於 2019-2-11 21:36

快樂裡邊?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

如果佢都係直, 呢個世界無乜人係GAY

究竟佢啲ex係咩type
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

咁會唔會請啲前度嚟睇?「確實最近有同其中一位前度聯絡過,佢知道我喺紅館舉行演唱會,都有恭喜我,但我就 ...
hinz 發表於 2019-2-11 20:07

兩個撞number sorrr

希望祖祖都可以加油

如果佢都係直, 呢個世界無乜人係GAY
Lewis 發表於 2019-2-12 15:46

可能係Bi
同PH一樣

可能係Bi
同PH一樣
hehehaha 發表於 2019-2-12 20:18

我覺得美零係純種Gay多過Bi

可能係Bi
同PH一樣

PH 係指pak Ho??

零鏗個演唱會有冇機加場?

個肥仔可以好肯定係gay

可能係Bi
同PH一樣

你又知?

可能係Bi
同PH一樣

佢鍾意女人既機會應該係零

發夢見到佢同男人拖手

公認係GAY,但未公開承認:張敬軒,許廷鏗,關智斌
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

我等我在 發表於 2019-2-13 09:46

兩位藍生(藍定凌)呢?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

兩位藍生(藍定凌)呢?
l00540 發表於 2019-2-13 13:31

邊兩個呀?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

兩位藍生(藍定凌)呢?
l00540 發表於 2019-2-13 13:31

古X樂 同藍X邦?
【This is MC】澳門見

發現報導系用“前度”而唔系“前女友”

文字版:「確實最近有同其中一位前度聯絡過,佢知道我喺紅館舉行演唱會,都有恭喜我,但我就唔敢再問落去,究竟佢會唔會嚟睇?」

段片小編用左女仔「她」嚟形容呢一位前度

-賤格!
-係淫蕩!

而家唔洗守貞操架咩?!
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

邊個拿左佢的初夜?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

-賤格!
-係淫蕩!

而家唔洗守貞操架咩?!
若葉之年 發表於 2019-2-14 23:24

過年剛好回味家有喜事,哥哥真系做得好好

評分人數

我等我在 發表於 2019-2-13 09:46

胡鴻鈞呢

唔想知佢係咪處男
想知佢係咪金牛多d
Jason's Playlist 2024