返回列表 發帖
好聽啊 !
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

望落好會好d,
但可能強調「大笨象」先符合故仔
愛既回憶太過沉重嘅感覺,好難撇撇脫脫。
而「笨」呢個字 ...
liebe 發表於 2019-2-17 18:28

填錯量詞...Wyman填之前唔洗查清楚 ?

其實歌名真係會影響一首歌hit 唔hit 到 ...
想知個名點解要咁叫
victor1991415 發表於 2019-2-17 21:04

我懷疑分分鐘冇官方解釋

agree, 這種歌名已經注定不能hit

正常人見到個歌名已經冇興趣click入去

興趣班/親熱/爆有幾奇怪?
stephybest 發表於 2019-2-17 09:31

爆 配慢歌已經好奇怪, 不過這首歌名更加奇怪
講起爆 , 2首歌melody好像有異曲同工之妙

呢單新聞勁吸粉
CM梗係唔會反佢  

鄭融今年在叱咤一口氣連奪兩獎,頒獎禮過後當然現身慶功宴, ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-4 11:25

不是嘔在吳雨霏身上嗎?

郑融于2016年约满棋人香港,签约hmv Music。2018年,由于HMV清盘,其相关合约亦告结束。

咁搞笑,連續簽 ...
阿mark 發表於 2019-3-6 23:32

HMV好似6首?

歌名累事……
stephybest 發表於 2019-3-11 18:22

歌名咁趕客
肥Y仲以為自己好勁

對佢冇晒respect

鄭融無fans無後台架.. 睇開d啦
Lewis 發表於 2019-3-12 15:05

又唔肯比$買views

咁我都支持佢攞一次
不過要轉公司先
hehehaha 發表於 2019-3-12 19:01

轉公司係佢強項