返回列表 發帖

[Jun/2019] 側田My Beautiful Curse演唱會2019

側田My Beautiful Curse演唱會2019
Citi信用卡客戶獨家優先購票

演唱會日期及時間: 2019年6月14日至15日 (8:15pm)
地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$780 / HK$480 / HK$280
** Citi Clear Card - 優先購票日期 : 2019年2月25日至2019年2月27日**  
** 其他認可 Citi 信用卡^ - 優先購票日期 : 2019年2月26日至2019年2月27日**
(每次交易最多可購買6張門票。每張門票須徵收顧客服務費HK$32。)

^Citi Rewards 銀聯信用卡、Citi Cash Back American Express ®️ Card客戶除外
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

其實佢都開得幾密.....

my beautiful life.....My Beautiful Curse…
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

今次好似有返D故事性 有D興趣側田實力係有 仲好好 但希望Live會投入D
好想聽到命書 信我 b.o.k

Wow又開紅館
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

可唔可以唔好再hit歌串燒
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

自從2011年起,隔一年開一次~

個look係睡衣定係韓國古裝?
舞來舞去 不日內開始錄音。

藍定凌

since 1976-2056 咁快知道自己將會有八十歲...

好似今次係四面台
係咪第一次?

歌手側田兩隔年半再度宣布舉行紅館個唱《My Beautiful Curse》,原來今次是側田由2006年起至今第八次個人演唱會,他表示今次會開四面舞台,而且會將自己的作品以充滿故事性形式串連,他更透露將會唱許多side track作品,並會公開為演唱會度身訂造的新作品,令人期待。
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

有興趣!

佢近幾次紅館賣成點?
好似都幾好銷情

有實力嘅

會唔會加場呢

好似今次係四面台
係咪第一次?

歌手側田兩隔年半再度宣布舉行紅館個唱《My Beautiful Curse》,原來今次 ...
JayantL 發表於 2019-2-20 21:27

好似第一次紅館已經四面
【This is MC】澳門見

原來係近十年開得最多次紅館男歌手
2008、2011、2013 part 1 & Part 2 、2015、2017、2019

2008、2011、2013 part 1 & Part 2 、2015、2017、2019 ...
hehehaha 發表於 2019-2-20 23:22

麟伯十年九次
只有2014係冇開紅館
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

麟伯十年九次
只有2014係冇開紅館
JayantL 發表於 2019-2-20 23:54

側田全部自己一個開喎

2008、2011、2013 part 1 & Part 2 、2015、2017、2019 ...
hehehaha 發表於 2019-2-20 23:22

其實佢都幾勁重要有幾年上咗大陸發展又flop過一輪
但銷量都Keep住唔錯

Eee.....唔見寰亞娛樂 / Amusic  Logo 的
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

Eee.....唔見寰亞娛樂 / Amusic  Logo 的
dom 發表於 2019-2-21 00:59

可能簽Amusic係for music distribution only.

280 良心價
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

dom 發表於 2019-2-21 00:59

可能黎生份人低調同比較前衛
所以冇落公司名
當做善事唔話比人知

可能簽Amusic係for music distribution only.
angelicdestiny 發表於 2019-2-21 01:44

側田都無簽A music, 佢只係唱《懷很舊的舊》一首歌而已。A music 係係呢首歌的publisher公司

好似第一次紅館已經四面
lemontea1069 發表於 2019-2-20 22:27

yes 2006-03-26 One Good Show 係四面台架

側田都無簽A music, 佢只係唱《懷很舊的舊》一首歌而已。A music 係係呢首歌的publisher公司 ...
jxbooooo 發表於 2019-2-21 16:33

唔通《懷很舊的舊》係啲唔知咩咩function主題曲?

好容易就訂到

係咪flop flop地

望望下張poster
都幾高汁

門票由3月19日起城市售票網發售(門票開售首天不設售票處購票)

網上購票:www.urbtix.hk
信用卡電話購票:2111 5999

望望下張poster
都幾高汁
hehehaha 發表於 2019-2-26 19:49

Agree!

Agree!
放空 發表於 2019-3-2 21:00

影到側田好charm

共2場,約11 000張門票於3月19日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,顧客可同時透過以下途徑購票:
城市售票網網頁:www.urbtix.hk
流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

售票首天每人每次限購最多4張門票,翌日起每人每次限購最多10張門票。(售票首天購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目任何場次的的門票。)
「微笑之中 接受還未有 答案。」

[img][/img] [/img]

輕鬆買到

會多唱side track wor
佢post左5首歌
其中兩個女人、貝殼同雲都係悶到hihi
走音同感動都正既
想聽卡通歌、無言無語、saranghae同咖啡因啊
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

佢post左5首歌
走音同感動都正既
想聽卡通歌、 ...
hehe 發表於 2019-3-20 06:45

saranghae!呢首都想聽

算吧啦佢

只希望會唱命書,呢首真係無得輸!

AEG優先飛仲未收到啊。。。DIU

AEG優先飛仲未收到啊。。。DIU
nopop 發表於 2019-6-3 22:13

今日收到了
因為買左4張, 所以係掛號信寄出
應該都係呢幾日陸續收到吧

呢個我買到飛呀好期待

佢post左5首歌
走音同感動都正既
想聽卡通歌、 ...
hehe 發表於 2019-3-20 06:45

正野黎喎

真係慘 大家都無乜心情睇

無人理 陰公
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

聽講佢今次好似唱得幾差下
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

我覺得係近年最好睇既演唱會!!!!
唔單止係個演唱會, 已經近乎係個藝術品

雖然中段好多歌唔識,但係唔會有廁所位既感覺

同埋估唔到側田幾有號召力,都好Full,同好多人會為佢嗌

01.好人
02.完全變態
03.Kong

04.B.O.K
05.Watch out
06.半杯入魂
07.午夜培蕾
08.世界小姐
09.HEADS UP PHONES DOWN (Volar)

10.?
11.走音
12.First of May
13.貝殻
14.雲
15.愛的習慣
16.感動
17.咖啡因萬歲
18.天註定
19.很想很想說再見
20.無言無語
21.男人KTV

22.我有今日
23.幸福止痛
24.我不是好人
25.如果可以活多一次?

26.不經不覺
27.大雄
28.兩個女人
29.情永落
30.美麗之最
31.命硬
32.運
33.Upsidedown

今次好多SIDE CUT

仍然係冇我最想聽嘅命書 下次無下次 中環 呢個moment唱 中環 應該會起哄 XD

Rundown好多歌!!應該抵睇

請問尋日幾點完場?