返回列表 發帖

今日encore多左 情歌 決戰二世祖,睇完好想叫張x軒收檔,學咩人拎男金,
廁田個騷高質好多,有flow有message,
張生只識扮人妖拎gimmick

今日encore多左 情歌 決戰二世祖,睇完好想叫張x軒收檔,學咩人拎男金,
廁田個騷高質好多,有flow有messag ...
stephybest 發表於 2019-6-15 23:53

應該同李克勤講
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

應該同李克勤講
hinz 發表於 2019-6-16 01:45

送禮個show都比張X軒高質吖   既然側田個show甘好評如潮,點解只開兩場甘少?

廁田個騷高質好多,有flow有messag ...
stephybest 發表於 2019-6-15 23:53
拎2019年既show黎話人唔值2015/2016/2018年男金咩玩法 仲要側田近年最發力係2017年

好好睇
對上一次睇係08年Air Justin Live (已經無乜記憶點)

我對佢既歌其實唔算好熟 有聽過但未識跟住唱
同埋雖然好多慢歌 但都唔會覺得悶
佢把聲真係搭夠
而且有些重新編曲 比CD版更好聽

唱左好多the drug called music 裡面既歌
呢隻當年無攞到叱吒大碟獎真係好可惜

同一大班嘉賓合唱果首"如果可以活多一次?"原唱係邊個?

話說廁田唔係第一個演唱會玩棺材?
薛凱琪夢之途中都玩過一次

好睇 個theme鋪排得唔錯
幸福止痛唱得好入我心
對THE DRUG CALLED MUSIC好感度提升
另外發現NEVER ODD OR EVEN全碟被無視

話說廁田唔係第一個演唱會玩棺材?
薛凱琪夢之途中都玩過一次
stephybest 發表於 2019-6-16 13:05

Juno Mute Live Music Show 07年玩過

Juno Mute Live Music Show 07年玩過
wewa1001 發表於 2019-6-17 11:54

chok峯2016開場都喺玩過喇

好睇 個theme鋪排得唔錯
幸福止痛唱得好入我心
對THE DRUG CALLED MUSIC好感度提升
另外發現NEVER ODD OR E ...
ed8671ed 發表於 2019-6-16 13:19

《好人》嗰part唱得麻麻
之後,漸入佳境

慶幸阿田換走了Mark Lui
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

睇番上三次演唱會在cm d thread
睇到佢之前幾次都有唱人地d歌
今次真係全部唱晒自己歌 (除左first of may, 大雄)
同埋有主題咁去排rundown
真係正好多