返回列表 發帖

[May/2019] Mr. Everyone 10 concert

演唱會名稱: Mr Everyone 10 concert
演唱會日期: 2019年5月17-18日
演唱會時間: 8:15pm
地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$780 / HK$580 / HK$380
3月1日城市售票網公開發售

幾時到周爸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 19
1. 寂寞就如 2. 明陣 3. Tonight

Flop到咁 仲會唔會爆呢?

走啦
冇人對你哋有集體回憶吖

2019仲扮10?
冇錢都作個好啲嘅理由出返嚟啦
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

以為佢地獨立身份
竟然咁都申請到紅館

我讀小學就聽佢地d歌
SSN Chart (24 May)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 講 感 情 傷 感 情 (1 Week No.1) - 李 晧 軒
2. 火 星 文 - 陳 嘉 茵
3. 寧 靜 革 命 - SoundTube

以為佢地獨立身份
竟然咁都申請到紅館

我讀小學就聽佢地d歌
John 發表於 2019-2-21 23:39

自爆年齡
Btw mr.現時人氣咁差 銷售情況會唔會衰過坤哥

以為佢地獨立身份
竟然咁都申請到紅館

我讀小學就聽佢地d歌

我都係小學
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 21
1.李皓軒 - 講感情 傷感情 (1 Week No.1)
2.麥浚龍 / 謝安琪 - 廢話
3.Serrini - 靜謐神林/Forest

Mar定may
HINZ TOP 20 Week 20
01 告別的藝術 - 陳健安
02 Tonight - AGA
03 Sunset Or Rise - Sunset Or Rise

我都係小學
JayantL 發表於 2019-2-21 23:59

其實我都係

Mar定may
hinz 發表於 2019-2-22 00:06

已改 Thanks

以為佢地獨立身份
竟然咁都申請到紅館

我讀小學就聽佢地d歌

應該係耀榮幫佢地搞
暗中傾慕你也是我有的自由

Everyone 1 同 0
原來mr. 五子都咁多才多藝
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

MR 開到
RB 開唔到
CLS =,=
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 20 (25/05/2019)
1. 告別的藝術 - 陳健安  2. 山旮旯 - 馮允謙  3. Save the World - 李拾壹  4. 孤島人 - RubberBand  5. 鬼才 - 周國賢

MR 開到
RB 開唔到
CLS =,=
kwanie 發表於 2019-2-22 03:56

Mr唔係開過幾次紅館咩

MR 開到
RB 開唔到
CLS =,=

Rb開過喇

佢地開到兩場?! 散到飛咩?!
RB都係開麥花臣咋wor..
冠軍歌 聲音導航 - 馮允謙 (27)
亞軍歌 孤島人 - RubberBand (22)
季軍歌 告別的藝術 - 陳健安 (16) [ week 21 ]

Everyone 1 同 0
原來mr. 五子都咁多才多藝
hehehaha 發表於 2019-2-22 02:58

咁你又岩呀?
03 Sunset Or Rise - Sunset Or Rise

MR 開到
RB 開唔到
CLS =,=

RB 開過紅館了
暗中傾慕你也是我有的自由

要睇
Week 11: 代你白頭
Week 12: 一吻穿越四十六億歲
Week 13: 一種永遠

咁你又岩呀?
hinz 發表於 2019-2-22 09:13

Alan同Ronny都好J其他不了

竟然仲有人願意入場聽宇宙巨band?!
唔記得咗佢哋部時光機勒?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

咁你又岩呀?
hinz 發表於 2019-2-22 09:13

我讀小學就聽佢地d歌
ronny唱歌好好聽
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

冇抄過點認啫

點解咩人都可以開紅館

點解咩人都可以開紅館
阿mark 發表於 2019-2-23 17:50

我都想開
可惜爸爸冇乜錢
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

同HotCha一樣11週年扮10週年
HotCha C AllStar

冇優先發售?3月1直接城網公開買
Infinity & Eternity

點解咩人都可以開紅館
阿mark 發表於 2019-2-23 17:50

上一輩開到十幾廿場果堆愈開愈疏,以前隔兩年一次,而家隔三四五六年
紅館d期多左,唯有要斬件,開一兩場門鑑好低jei

Flop到
賣飛cm都無人講

但入唔到去買喎好多人講

佢個嘢壞咗掛, 咪入唔到去囉

利申: 想買今晚鄭伊健, 11am前揀霏就話系統繁忙, 依家直情登入唔到
搖滾區的神經病ig

勁滯銷

勁滯銷
zxc 發表於 2019-3-18 01:04

係第一場好差姐
開一場應該爆到

不過仲邊有人睇佢地

係第一場好差姐
開一場應該爆到

不過仲邊有人睇佢地
hinz 發表於 2019-3-18 01:11

岩岩去urbtix 睇完
其寶都算係咁~
拾回謝安琪數愛巡迴演唱會

聽晚開show
有無人知賣成點

開Show 0討論

琴晚幾點完?
恭喜謝安琪成為2018年樂壇女歌手大贏家
我要重申一次,謝安琪先係叱咤有最女之後唯一大滿貫既女歌手
美祖絕對唔係,佢仲差我最喜愛歌曲架

人地未開都37板
Mr開左兩場 一板都唔過 慘慘
=)

但今晚氣氛都幾正
冇人地講咁差
恭喜謝安琪成為2018年樂壇女歌手大贏家
我要重申一次,謝安琪先係叱咤有最女之後唯一大滿貫既女歌手
美祖絕對唔係,佢仲差我最喜愛歌曲架

但今晚氣氛都幾正
冇人地講咁差
abcxyz302006 發表於 2019-5-18 23:15

估唔到有三分一係  side tracks
朋友話尋晚都首首大合唱
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

睇ig story金堅今晚有去睇

It was certainly the loudest I have heard the crowd at the Coliseum acted. A lot from "We R Mr." but the crowd were still VERY into it. I was surprised as well.

睇咗尋晚無睇今晚,好後悔

18/5 Rundown from lihkg:

最重要
昨天
還原成長
森林
釋放自己
Storm
今天怎麼了
第五類接觸
Dance Floor
兩大無猜