返回列表 發帖

[Jun/2019] 蘇永康 ALL THAT JAZZ(&POP) LIVE 2019

蘇永康 ALL THAT JAZZ(&POP) LIVE 2019

演唱會日期:2019年6月21及22日
時間:8:15pm
地點:紅磡香港體育館
門票售價:HK$780/ HK$580/ HK$380

優先訂票日期     2019年3月4至8日
01 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安
02 高地之下 - 小塵埃
03 情感的廢墟 - 麥浚龍

d中樂編曲唔夾
請將音量收細完全係災難級
KLY 發表於 2019-6-21 23:45

唔知點解今次覺得啲聲唔夠大 佢自己又成日甩嘴忘詞 啲編曲又悶 不過歌係幾好聽

第二個嘉賓係胡定欣
royloyloy 發表於 2019-6-21 22:20

下, 佢地有咩關係?

d中樂編曲唔夾
請將音量收細完全係災難級

第二個嘉賓係胡定欣

許志安做嘉賓可能仲有noise
hohoho 發表於 2019-6-21 20:13

第一個嘉賓係彭嘉麗

可能會有人舉梁頌恆同游蕙禎嘅名牌去
交換溫柔 發表於 2019-6-21 18:04

許志安做嘉賓可能仲有noise

可能會有人舉梁頌恆同游蕙禎嘅名牌去

今晚頭場 冇人討論
royloyloy 發表於 2019-6-21 15:47

放心, 今晚呀公公開撐林奠撐警撐修就會有人討論
搖滾區的神經病ig

跳一半樓都無人睇
wewa1001 發表於 2019-6-21 15:55

我蠢 原價買咗380 最後580都係300

今晚頭場 冇人討論
royloyloy 發表於 2019-6-21 15:47

跳一半樓都無人睇

今晚頭場 冇人討論

跌咪笑爆
lemontea1069 發表於 2019-3-18 17:06

懶型,最後7到爆

啡色位係咩意思@@
John 發表於 2019-3-12 16:21

輪椅位
感謝永遠有歌把心境道破

跌咪笑爆
lemontea1069 發表於 2019-3-18 17:06

嗚...
    段片睇一次笑一次
感謝永遠有歌把心境道破

跌咪笑爆
暗中傾慕你也是我有的自由

啡色位係咩意思@@
SSN Chart (16 Aug)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 我 們 都 是 這 樣 長 大 的 (1 Week No.1) - 鄭 秀 文
2. 圓 謊 - 盧 凱 彤
3. 悲 觀 生 物 學 (1 Week No.1) - 容 祖 兒

入唔到 想買380同屋企人睇
royloyloy 發表於 2019-3-12 11:29

等打折啦

入唔到 想買380同屋企人睇

蘇永康都有人炒飛?個網都喺度321緊

開售日期:2019年3月12日 上午10時

共2場,約7 000門票於城市售票網公開發售 (門票開售首天不設售票處售票)

* 售票首天每人每次限購最多4張門票,翌日起每人每次限購最多10張門票
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
感謝永遠有歌把心境道破

同中樂團合作玩jazz???

請胡夏一齊合唱那些年會比較有興趣
hehehaha 發表於 2019-2-22 18:59

幫佢諗埋其中一part
    那誰(胡夏)
   那些年(蘇永康)
感謝永遠有歌把心境道破

番大陸敬禮啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 34
1. 5:59PM 2. 十號儲物櫃 3. 最後的信仰

n年前台北站 和那誰的 咪試過囉
搖滾區的神經病ig

hehehaha 發表於 2019-2-22 18:59

咁會講足30分鐘
HINZ TOP 20 Week 32
01 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安
02 高地之下 - 小塵埃
03 情感的廢墟 - 麥浚龍

請老鼠安老婆做嘉賓或者可以散少d飛
乐坛风云 發表於 2019-2-22 18:27

光復樂壇 紅館革命
一連18場 容祖兒Pretty Crazy演唱會
8月5日 全城震撼示威

請老鼠安老婆做嘉賓或者可以散少d飛

山頂都380
感謝永遠有歌把心境道破

半價都可以一戰嘅

奶完共返香港呃香港人錢?
光復樂壇 紅館革命
一連18場 容祖兒Pretty Crazy演唱會
8月5日 全城震撼示威

His Live Performance is truly unbearable in recent years .

去紅館聽Jazz?
邊個有失眠問題可以買飛入去訓下
Wing1211 發表於 2019-2-22 11:45

所以括弧and pop lol
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

去紅館聽Jazz?
邊個有失眠問題可以買飛入去訓下

那誰之後以為佢收左山

世紀廢話王
暗中傾慕你也是我有的自由

典解括號裡面唔加埋&TALK
搖滾區的神經病ig

希望有佢最新電視節目主持人拍檔做嘉賓
Jayant Music Chart 2019 Week 33
1.容祖兒 - 悲觀生物學 (1 Week No.1)
2.林二汶 - 最後的信仰
3.鄭秀文 - 我們都是這樣長大的

唱Live都已經唔夠氣,仲開

哇開兩場咁多
應該會有gin lee 同佢合唱和每天講再見
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK34: 悲觀生物學 (2 Weeks No.1) / 北京的夜晚 (1 Week No.1) / 最後的信仰