返回列表 發帖
85$
食少兩餐已經買到
hehehaha 發表於 2019-3-7 19:56

買咗隻
成功幫手上榜

沒有小巧合

沒有小巧合
stephybest 發表於 2019-3-8 21:45

原來隻碟叫 「沒有小巧合小姐」
係Wyman改嘅
痴Q咗線
好彩比fenzi music bam咗
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

係Wyman改嘅
痴Q咗線
好彩比fenzi music bam咗 ...
hehehaha 發表於 2019-3-8 21:50

乜_野名黎
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK26: 與人同行 / 自問自答 / 呼吸有害

乜_野名黎
放空 發表於 2019-3-8 21:51

Miss Little No Coincidence
我都唔知乜春嘢黎
你直接去問阿時裝達人啦
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

係Wyman改嘅
痴Q咗線

改名改到走火入魔

係Wyman改嘅
痴Q咗線

Ban佢idea 佢好小氣架喎
感謝永遠有歌把心境道破

係Wyman改嘅
痴Q咗線

方丈會唔會因為咁以後唔再幫小巧填詞

方丈會唔會因為咁以後唔再幫小巧填詞
616.1314 發表於 2019-3-8 22:22

是但啦
藍奕邦d詞diu打肥Y

是但啦
藍奕邦d詞diu打肥Y
hehehaha 發表於 2019-3-8 22:28

咁今次雲吞yy都冇hea小巧既。。

希望wyman寫首心之科學俾美巧
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 28
1. 與人同行 2. 南昌街王子 3. See You Next Time

希望夕夕寫首你們的幸福俾美巧

係Wyman改嘅
痴Q咗線

笑死 好心佢摺埋啦
全壇狂賀白河喜來登被ban

簽名被屏蔽

沒有小巧合 所以大家買碟啦

1. 與人同行 2. 南昌街王子 3. See You Next Time

石頭芭樂入碟又好似好聽咗

石頭芭樂入碟又好似好聽咗
hehehaha 發表於 2019-3-10 02:27

但係replay呢隻碟,播完第五首去返第一首,搞到好似聽兩次芭樂咁……

但係replay呢隻碟,播完第五首去返第一首,搞到好似聽兩次芭樂咁……
stephybest 發表於 2019-3-10 06:17

播完第五首我通常播
第六首:兩溝
第七首:心靈作家
.
.
第十一首:雅俗
第十二首:煩可寧
餘此類推

芭樂真係好好聽
好鍾意連埋前碟嘅可惜你是個人一齊聽
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK26: 與人同行 / 自問自答 / 呼吸有害

播完第五首我通常播
第六首:雨溝
.
.
餘此類推 ...
hehehaha 發表於 2019-3-10 06:59

播到第十六首:半杯水

播到第十六首:半杯水
stephybest 發表於 2019-3-10 09:32

第十七首:我們都寂寞(鄧小巧)
第十八首:我們都寂寞(Gin Lee)
第十九首:風靡

第十九首:風靡 ...
HOTMAN 發表於 2019-3-10 15:26

唔要GIN

第十九首:風靡 ...
HOTMAN 發表於 2019-3-10 15:26

個post比你搞臭哂!

播完第五首我通常播
第六首:雨溝
.
.
餘此類推 ...
hehehaha 發表於 2019-3-10 06:59

邊首雨溝

邊首雨溝
s2008107 發表於 2019-3-10 17:39

Yum底

邊首雨溝
s2008107 發表於 2019-3-10 17:39

打錯sor

想知道銷量有幾多

想知道銷量有幾多
stephybest 發表於 2019-3-10 19:32

你一隻
艾石仔5隻
我1隻
帥小寶、1隻

應該total有10隻

你一隻
艾石仔5隻
我1隻
帥小寶、1隻

應該total有10隻
hehehaha 發表於 2019-3-10 19:55

賣10隻就上到銷量榜,真厲害

你一隻
艾石仔5隻
我1隻
帥小寶、1隻

應該total有10隻

我2隻
梁詠琪《Preludio》限量Boxset 榮登香港唱片銷量榜冠軍// Sky Music 兩週冠
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

沒有小巧合 所以大家買碟啦
帥小寶` 發表於 2019-3-10 00:48

即係有大巧

我2隻
l00540 發表於 2019-3-10 20:26

小巧一定好感動!

Btw 24號有簽唱會

決定買多五隻支持

你一隻
艾石仔5隻
我1隻
帥小寶、1隻

應該total有10隻

我買左兩隻

小巧一定好感動!

Btw 24號有簽唱會
hehehaha 發表於 2019-3-10 21:12

果然係CM女金~~~

咁多美會員課金支持
梁詠琪《Preludio》限量Boxset 榮登香港唱片銷量榜冠軍// Sky Music 兩週冠
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

我買左兩隻
帥小寶` 發表於 2019-3-10 21:52

我都想買多隻
今次個包裝好易收藏

決定買多五隻支持
艾石仔 發表於 2019-3-10 21:46

大戶

我都想買多隻
今次個包裝好易收藏
hehehaha 發表於 2019-3-11 00:00

一隻用黎儲 一隻用黎聽

一隻用黎儲 一隻用黎聽
帥小寶` 發表於 2019-3-11 01:25

買多隻簽名

買多隻簽名
hehehaha 發表於 2019-3-11 02:14

儲個隻簽左

隻碟銷量差可能係好事
可以話俾佢知啲歌有幾咁跌watt

隻碟銷量差可能係好事
bagfgfcde 發表於 2019-3-11 18:56

今次啲歌幾啱我口味

隻碟銷量差可能係好事
bagfgfcde 發表於 2019-3-11 18:56

其實光頭啲project好多時都係 口碑 / 音樂性 唔掂
但傳媒同街外反應唔差 我甚至覺得呢隻碟隨時會係小巧銷量最好嘅一張

但傳媒同街外反應唔差 我甚至覺得呢隻碟隨時會 ...
JayantL 發表於 11/3/2019 19:28
咁包裝上光頭D IDEA 係幾好
個個都會睇到金玉其外
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 27 (4/7/2020)

1. 南昌街王子 - 薛凱琪  2. 一人之境 - 林家謙  3. 人類滅絕日 - 黃千庭  4. 廢學 - 陳健安  5. 娑婆 - 陳蕾

但傳媒同街外反應唔差 我甚至覺得呢隻碟隨時會 ...
JayantL 發表於 2019-3-11 19:28

me re-do

儲個隻簽左
帥小寶` 發表於 2019-3-11 10:59

買多隻簽黎炒

me re-do
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:17

cover這麼近那麼遠可以俾祖祖帶上大陸wor

買多隻簽黎炒
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:18

不如買多5隻

不如買多5隻
帥小寶` 發表於 2019-3-11 20:42

支持你