返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜 2019#

咁快又三月
祝大家玩得開心

順便宣傳一下

2020情侶大獎提名:JasOh103 + kayzzz
hehehaha 發表於 2019-12-25 03:55

我呢。。

Odd couple

仲陰功過董折 + 浦銘心

Pun言提名

玩具成熟時就像清淡的一杯茶,開始是淡淡然,飲落後隨著茶香流入齒中開始散發濃郁芳香味道,有一種回味之感
hkwilliamsiu 發表於 2020-2-25 10:38

The concert tickets
勇悍.17 (kayzzz)
我們的基因(JasOh103)
困獸.28 (kayzzz)
我在陽台上看你 (JasO ...
HOTMAN 發表於 2019-12-25 11:34

Kayzzz好明顯唱kay果part啦

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-12-25 19:32

今晚好凍

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

廢話 (kayzzz x JasOh103)

開心 有得對kayzzz拳打腳踢
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我在陽台上看你 (JasOh103)
忘記和記 (kayzzz)
黑盒 (kayzzz x hehehaha)
廢話 (kayzzz x JasOh103)
暴烈.34 (kayzzz)
寂寞就如 (kayzzz)
其實寂寞 (JasOh103)
一個cm會員和浴室 (JasOh103)
兩個cm會員和浴室 (JasOh103 x nick^3)
情感的廢墟 (kayzzz)
偷情的禮儀 (JasOh103)
人妻的偽術 (JasOh103)
沐春風 (JasOh103)
忘記和記 (kayzzz x 艾石仔)

2020再續

原來我同嘉豪bb咁有緣
HOTMAN 發表於 2019-10-27 17:31

人地靚仔過你成百倍

原來我同嘉豪bb咁有緣

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

Gin Lee is not Joey
Carrie is not Kary
Kelly is not Gi Gi
Kay Kay is not Kay Tse
Hong Kong is not China!

新郎下車步入酒店時,眾人即齊在兩旁聲歡呼拍掌,稱「恭喜您!」,又大唱「有班警察毅進仔」,更有人即場「dem和聲beat 」。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

有無人發力??

20>20

仲要齊頭數100

可能考試搏殺中
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 15:45

人生每一日都係考試

可能考試搏殺中
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 15:45

唔理啦。。HEHEHAHA 你係邊。。

召喚hehehaha
kk8733 發表於 2019-6-5 13:25

可能考試搏殺中

除咗hehehaha 外
其他1-10 名我同siu霖應該都加晒分
未加嘅話我知please
Hehehaha 請盡快入黎留言 ...
放空 發表於 2019-6-4 16:06

召喚hehehaha

原來五月落左榜

五月發帖排行榜 @ 2019

01 03 John 256
02 05 chanchan0909 229
03 10 kevinlai1621 197
04 11 JayantL 19 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-6-1 16:58

除咗hehehaha 外
其他1-10 名我同siu霖應該都加晒分
未加嘅話我知please
Hehehaha 請盡快入黎留言

好傷心。。我要發力。。

咩事,我候選生力軍?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我五月唔講野了
要pure
hehehaha 發表於 2019-5-1 20:27

還記得四月噴言都因為你才攞冠軍,點會相信你要pure

條垃圾都霸左起碼幾個位啦
kayzzz 發表於 2019-6-2 20:44

他們主要針對著你而來發貼

原來我咁活躍
John 發表於 2019-6-2 12:54

不嬲嫁啦

6月應該會有幾位新(?)會員佔領發帖榜頭幾位
JayantL 發表於 2019-6-2 20:35

條垃圾都霸左起碼幾個位啦

6月應該會有幾位新(?)會員佔領發帖榜頭幾位
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

跌咗咁多,今個月要努力發言

原來我咁活躍
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

點解仲update 緊
ho 驚

評分人數

• 屮SiU霖屮

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

04 11 JayantL 194
05 07 bagfgfcde 185
06 02 Kfmusic 176
07 01 hehehaha 160
08 NE 風見志郎 144
09 NE 森姆@結論 134
10 NE b01091018 130
11 NE lu12 121
12 17 放空 120
13 NE 阿mark 119
14 NE yinjai 118
15 RE kwanie 114
16 19 JasOh103 112
17 18 Wonders 108
18 NE nicholashin 108
19 14 hkwilliamsiu 106
20 20 林仔 100

有冇第四週???
John 發表於 2019-5-6 23:23

近來無人發春。。

2019 年 第 3 週 CM Cool Cafe 專業發姣推介 (發姣榜)上榜會然播放率  
統計過去一星期 ...
hehehaha 發表於 2019-4-27 00:00

有冇第四週???

評分人數

• 屮SiU霖屮

咁第十六位嗰個
係咪你愛人
hehehaha 發表於 2019-5-2 16:09

唔計唱歌王
我先係16位

一變四 四變十二
來到這禮拜更加諷刺
放空 發表於 2019-5-2 16:00

咁第十六位嗰個
係咪你愛人

評分人數

• 屮SiU霖屮

四月發帖排行榜 @ 2019

01 01 hehehaha 819
02 06 Kfmusic 474
03 03 John 465
04 02 stephybest 426
05 1 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-1 19:04

一變四 四變十二
來到這禮拜更加諷刺

同你痴住左
Kfmusic 發表於 2019-5-1 22:59

JOHN BB 唔會要你。。。

四月發帖排行榜 @ 2019

01 01 hehehaha 819
02 06 Kfmusic 474
03 03 John 465
04 02 stephybest 426
05 1 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-1 19:04

天后位
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

一起飛縱

How?
John 發表於 2019-5-1 22:53

同你痴住左

評分人數

• 屮SiU霖屮

好開心。。。。同hehehaha痴住左
Kfmusic 發表於 2019-5-1 19:38

How?

評分人數

• 屮SiU霖屮

我五月唔講野了
要pure
hehehaha 發表於 2019-5-1 20:27

唔講野就PURE????

ZK 都好少講野。佢好PURE????

我五月唔講野了
要pure

評分人數

• 屮SiU霖屮

好開心。。。。同hehehaha痴住左
Kfmusic 發表於 2019-5-1 19:38

人地唔係香港。你點痴。。???

你找其他仔啦。。

咁都上到榜