返回列表 發帖
牙二
kwanie 發表於 2019-3-11 20:33

容祖兒(2014)
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 11/03/2019
01 RE kwanie 159
02 RE John 126
03 06 帥小寶` 95
04 RE Wonders 51
05 RE 放空 47
06 08 616.1314 46
07 01 stephybest 44
08 04 JasOh103 37
09 02 hehehaha 33
10 RE JayantL 31

容祖兒(2014)
John 發表於 11/3/2019 20:33
以為你講十大

成功壓哨re返
多謝林奕匡
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

01>XX>10>01>XX>XX>XX>01>10>XX>02
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

以為你講十大
kwanie 發表於 2019-3-11 20:36

小城大事

專業推介 叱咤十大 第五位: 好不容易遇見愛

多謝千嬅

01>XX>10>01>XX>XX>XX>01>10>XX>02
John 發表於 2019-3-11 20:39

01>10>02>02

04 RE Wonders  ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-11 20:35

係最好聽既未來見 天地有正氣
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我以前是亞軍 怎會慣 做後備愛人

so disgusting!
Kay fans into top 3

John 發表於 11/3/2019 20:39
X > X > X > 8 > 7 > 6 > X > X > X > X > 1

01>10>02>02
bagfgfcde 發表於 2019-3-11 20:41

希望霏霏上身

係最好聽既未來見 天地有正氣
帥小寶` 發表於 2019-3-11 20:43

係華麗邂逅

3 何韻詩 612.67

天使藍19 22 17 17 27 22=124 收錄於《HOCC2》
水花四濺7 11 28 23 24 18=111 收錄於《HOCC2》
未來 10 14 15 22 22=83 收錄於《HOCC2》
勁愛你5.67 8.33 9.33 6.67 6.67=36.67 收錄於《Free love》
再見露絲瑪莉13 29 26 28 42 29 15=182 收錄於《Free love》
Shampoo 13 22 20 21=76 收錄於《Free love》

天使藍19 22 17 17 27 22=124 收錄於《HOCC2》
水花四濺7 11 28 23 24 18=111 收錄於《HO ...
John 發表於 2019-3-11 20:50

呢一年既hocc好正

呢一年既hocc好正
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:51

真係兩隻碟 每隻歌都好聽
最差可能已經係勁愛你

水花四濺7 11 28 23 24 18=111 收錄於《HO ...
John 發表於 2019-3-11 20:50

好事多為
我們的總和

09>X>07>09>10>X

落咗榜

真係兩隻碟 每隻歌都好聽
最差可能已經係勁愛你
John 發表於 2019-3-11 20:52

聽說個個 今年春天 特別努力!

好事多為
Wonders 發表於 2019-3-11 20:53

好聽

嘩 今日大家都好發力
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

好聽
jasonng 發表於 2019-3-11 20:56

希望今年紅館呢首replace 喜喜
我們的總和

Wonders 發表於 2019-3-11 20:57

我想要床前無月光多啲
二〇二三年度全女班投票

我以前是亞軍 怎會慣 做後備愛人
hehehaha 發表於 2019-3-11 20:43

今日無髮力喎你
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

何韻詩 - 愛情花

請准我投入這遊戲 唯求參與別要勝利

嘩 今日大家都好發力
616.1314 發表於 2019-3-11 20:57

幾耐無試過

今日無髮力喎你
帥小寶` 發表於 2019-3-11 21:02

陪朋友
無時間

就夠鐘落堂 開心
我們的總和

好聽
jasonng 發表於 2019-3-11 20:56

係咪有個remix版?
好似正d

陪朋友
無時間
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:03

陪朋友做咩黎

陪朋友做咩黎
帥小寶` 發表於 2019-3-11 21:05

pm

pm
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:05

又煮一丁?

就夠鐘落堂 開心
Wonders 發表於 2019-3-11 21:03

上堂都上 CM 咁跩
二〇二三年度全女班投票

又煮一丁?
帥小寶` 發表於 2019-3-11 21:07

唔健康食咁多

係咪有個remix版?
好似正d
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:04

remix 正好多
MV 就係remix 啊
希望今年個show 會唱

上堂都上 CM 咁跩
616.1314 發表於 2019-3-11 21:07

習慣左 改唔到
我們的總和

Wonders 發表於 2019-3-11 20:57

喜喜 走喇homo
我要Show Up / 好事多爲

喜喜 走喇homo
jasonng 發表於 2019-3-11 21:11

agger
我們的總和

我想要床前無月光多啲
616.1314 發表於 2019-3-11 21:01

Why not both

remix 正好多
MV 就係remix 啊
希望今年個show 會唱
jasonng 發表於 2019-3-11 21:10

我記得係bi heart 第二版有remix
不過唔見左見bonus CD 好耐無聽

喜喜 走喇homo
jasonng 發表於 2019-3-11 21:11

都唔明喜喜點解可以做怨鬼
又唔係話乜big hits
除非呢隻就係祖祖心目中嘅side track
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

高峰過總會有下坡拎左第七可以落榜啦10>3>7>6>3>1>7

習慣左 改唔到
Wonders 發表於 2019-3-11 21:11

習慣你
習慣失戀
二〇二三年度全女班投票

不過唔見左見bonus CD  好耐無聽
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:14

第二版都係得DVD 係Reflection Mix
第一次落碟係All Delicious Collection
不過好賤 個song list 冇寫明係Remix

agger
Wonders 發表於 2019-3-11 21:12

呢兩隻真係開完嗰兩次演唱會就消失咗

第二版都係得DVD 係Reflection Mix
第一次落碟係All Delicious Collection
不過好賤 個song list 冇寫明 ...
jasonng 發表於 2019-3-11 21:17

好亂啊人生

都唔明喜喜點解可以做怨鬼
又唔係話乜big hits
除非呢隻就係祖祖心目中嘅side track ...
JayantL 發表於 2019-3-11 21:16

Carl 叔叔ma

Carl 叔叔ma
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:19

Carl叔叔同祖祖大把貨啦

不過唔見左見bonus CD  好耐無聽
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:14

原來你有呢隻垃圾碟
我們的總和