返回列表 發帖
最近 24 小時發帖 排行榜 @ 07/03/2019
01 NE HOTMAN 123
02 02 hehehaha 86
03 01 iamsingingwong 34
04 N ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-7 20:51

空降冠軍好叻豬

就係未拎過先要拎 要拎晒十個位先係真正嘅大滿貫
希望一種永遠 十大第六位 ...
放空 發表於 2019-3-7 21:56

同勝利嗰首第十位
再次 1.5首十大
即刻攞齊十個位
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

同勝利嗰首第十位
再次 1.5首十大
即刻攞齊十個位
616.1314 發表於 2019-3-7 21:59

勝利唔係feat.咋咩

呃下 Po 先:
至尊歌:心之科學 (2018)
第二位:世界很細小 (2015)
第三位:華麗邂逅 (2006)
第四位:爭氣 ...
616.1314 發表於 2019-3-7 21:58

四次第四
903真係喜歡祖兒四
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

四次第四
903真係喜歡祖兒四
hehehaha 發表於 2019-3-7 22:03

拎得最多第四、第七、第八
903 串祖祖又柒又八婆,應該死
903 反祖

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 07/03/2019
01 NE HOTMAN 123
02 02 hehehaha 86
03 01 iamsingingwong 34
04 N ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-7 20:51

123 cls
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 24
1. Tonight 2. 精神餵飼 3. 山旯旮

第八位:黃昏點唱機 (2015)、無人知道雙子座 (2016)

俾到咁低不如唔好俾

呃下 Po 先:

至尊歌:
第二位: 姊妹 (2001) / 小城大事 (2004)
第三位: 最好的債 (2015)
第四位: 抬起我的頭來 (1999)
第五位: 好不容易遇見愛 (2014)
第六位: 烈女 (2005) / 原來過得很快樂 (2009)
第七位: 少女的祈禱 (2000)
第八位:
第九位: 撈月亮的人 (2008)
第十位: 我係我 (2010)

唔知邊個快啲
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK24: 山旮旯 (3 Weeks No.1) / 尋找彼得潘 / Tonight

呃下 Po 先:
至尊歌:K歌之王(2000)、夕陽無限好(2005)、七百年後(2009)、重口味(2012)、任我行(2013)、無條件(2015)、四季(2016)
第二位:人來人往(2002)、富士山下(2006)、Crying in the Party(2007)
第三位:十面埋伏(2003)、六月飛霜(2011)
第四位:可一可再(2018)
第五位:陀飛輪(2010)
第六位:Shall We Talk(2001)
第七位:天下無雙(1998)、路…一直都在(2008)
第八位:幸福摩天輪(1999)
第九位:
第十位:

原來eason無攞過第九第十
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

呃下 Po 先:

果然係祖粉資料庫

至尊歌:
第二位: 姊妹 (2001) / 小城大事 (2004)
第三位: 最好的債 (2015)
第四位: 抬起我的頭來 (1999) ...
放空 發表於 2019-3-7 22:07

反正大家差嘅無 Overlap
不如一齊喇
Jo Fa 每人 1.5首十大

呃下 Po 先:
至尊歌:K歌之王(2000)、夕陽無限好(2005)、七百年後(2009)、重口味(2012)、任我行(2013)、無 ...
hehehaha 發表於 2019-3-7 22:09

原來 Eason 都唔齊
咁係咪姐係無人齊

拎得最多第四、第七、第八
903 串祖祖又柒又八婆,應該死  
903 反祖  ...
616.1314 發表於 2019-3-7 22:05

pun
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

天王天后都差兩個位

天王天后都差兩個位
帥小寶` 發表於 2019-3-7 22:12

拎唔齊十個位,不是天王天后了。

原來 Eason 都唔齊  
咁係咪姐係無人齊
616.1314 發表於 2019-3-7 22:10

btw 另外攞得最多十大既歌手(過10首)

kkk未攞過第7第10
許志安未攞過第4第5第7
宋禮未攞過第5第9第10

最難攞既第10
牙phil有兩次
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

拎唔齊十個位,不是天王天后了。
stephybest 發表於 2019-3-7 22:15

Ivana有第10 !!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

放心 聽日會 03 RE
616.1314 發表於 2019-3-7 20:54

希望係喇
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

btw 另外攞得最多十大既歌手(過10首)

kkk未攞過第7第10
許志安未攞過第4第5第7
宋禮未攞過第5第9第10

最難攞既第10
牙phil有兩次

hehehaha 發表於 2019-3-7 22:18
後輩阻住前輩拎第十位 好可惡

後輩阻住前輩拎第十位 好可惡
nicholashin 發表於 2019-3-7 22:31

牙phil好 1 0
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好多年第10位都唔知咩歌黎 eg 12,17

好多年第10位都唔知咩歌黎 eg 12,17
帥小寶` 發表於 2019-3-8 01:14

未check archive
17 年我諗咗成日仲未諗到係邊首
只記得
05我們
06 ??
07東京鐡塔下gulugulu
08我哋大家
09妮歌
10我係我
12山頂嘅朋友
13非凡人生?
14高山低谷
15 ??
16愛情小品
17 ??
18沉默的士高
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

只記得
05我們
06 ??
08我 ...
hehehaha 發表於 2019-3-8 17:30

15係幸福之歌

15係幸福之歌
kevinlai1621 發表於 2019-3-8 17:33

06係愁人節
04係寂寞的人有福了
03係一步一生
02係高妹正傳
01好似係犯賤
99好似係扮了解
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

原來係傷心到變形
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

06係愁人節
04係寂寞的人有福了
03係一步一生
02係高妹正傳
01好似係犯賤
99好似係扮了解 ...
John 發表於 2019-3-8 17:38

全部都好聽
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

原來係傷心到變形
hehehaha 發表於 2019-3-8 17:51

以為你係扮唔記得唔想提坤哥
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明

只記得
05我們
06 ??
08我 ...

07年嗰首差評!!!!

John 發表於 2019-3-8 18:03

可能都係

07年嗰首差評!!!!
stephybest 發表於 2019-3-8 18:05

我喜呀!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

John 發表於 2019-3-8 18:03

我ok首歌嘅
對事不對人
冇呢度講到咁差
不過有十大又誇張咗d
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

07年嗰首差評!!!!
stephybest 發表於 2019-3-8 18:05

搶左美音個十大

我ok首歌嘅
對事不對人
冇呢度講到咁差
不過有十大又誇張咗d
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:12

下 直情應該bam啦

只記得
05我們
06 ??
08我 ...

19 我要給世界最悠長的濕吻

下 直情應該bam啦
帥小寶` 發表於 2019-3-8 18:13

欣賞佢隻新碟肯試其他曲風
不過把聲衰唱咗好多歌
例如精裝追女仔
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

19 我要給世界最悠長的濕吻
bagfgfcde 發表於 2019-3-8 18:20

派咗903咩?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

搶左美音個十大
帥小寶` 發表於 2019-3-8 18:13

電燈膽真係正到爆
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

我喜呀!
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:10

metoo
幾正
以為會播到至尊歌

我ok首歌嘅
對事不對人
冇呢度講到咁差
不過有十大又誇張咗d
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:12

坤歌幾好

metoo
幾正
以為會播到至尊歌
John 發表於 2019-3-8 18:22

套戲有冇睇過?
洋蔥
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

套戲有冇睇過?
洋蔥
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:23

個陣仲讀緊幼稚園 媽媽唔比我一個人睇戲

冇個陣仲讀緊幼稚園 媽媽唔比我一個人睇戲
John 發表於 2019-3-8 18:23

睇返啦
要孝順屋企人呀
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

15係幸福之歌
kevinlai1621 發表於 2019-3-8 17:33

幸倪之歌

睇返啦
要孝順屋企人呀
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:25

幸倪之歌
John 發表於 2019-3-8 18:25

唔啱音嘅
唱著 幸倪蟻矮~~~之歌~
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

唔啱音嘅
唱著 幸倪蟻矮~~~之歌~
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:28

娘味 +100分

派咗903咩?
hehehaha 發表於 2019-3-8 18:21

好正

好正
bagfgfcde 發表於 2019-3-8 18:33

希望禮禮會播

好想上發帖榜
爭 song of the year

好想上發帖榜
爭 song of the year
bagfgfcde 發表於 2019-3-8 18:36

爭心之科學?