返回列表 發帖
轉左型??
kwanie 發表於 2019-3-5 15:01

你咁清楚嘅?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

咁我要加大力度先
jasonng 發表於 2019-3-5 18:42

你要係跑步機上加大力度跟珍芳達做健身操
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

有冇人可以發力
唔想拎第一
或者調我去第二
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

明明第二位嗰個出镜率高到幾乎邊個post都會見到佢,估唔到居然都係得亞軍 ...
lca6 發表於 2019-3-5 21:14

唔係出鏡率高
係你特別留意我啫
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

祖粉唔係咩祖碟都要買既咩!
stephybest 發表於 2019-3-5 21:48

我無買答案G舒
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

三甲不入
好灰心
暫別去生B好了
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

真心唔想覆佢
kevinlai1621 發表於 2019-3-6 22:07

但你都冇覆我
成日已讀不回
打比你又唔聽
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好慘
我仲未拎過至尊歌
bagfgfcde 發表於 2019-3-6 21:44

祖兒拎過
希望今年再拎
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

俾條生路gin lee
放空 發表於 2019-3-6 22:27

Gin Lee肯定今年白果啦
環球個勢似捧aga 同 想突然
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

Gin Lee 上年好似霸咗三月之歌金獎同銅獎
今年要懂得下台的美藝啦
616.1314 發表於 2019-3-6 22:31

想佢拎下十大多過女三甲
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

決定上榜
HOTMAN 發表於 2019-3-7 00:09

幫你
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

一時上唔到榜只係少少嘅不完美
要學懂侘寂 欣賞生活中嘅缺憾
繼續抱夢而活 !! ...
616.1314 發表於 2019-3-7 01:16

falling 呢?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

hehehaha 由第二位 falling 咗落第十位
616.1314 發表於 2019-3-7 01:18

odd左少少
odd埋右
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

想空降第11位
帥小寶` 發表於 2019-3-7 17:19

太多 1
唔啱你
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

啫係點 咁佢係咩
HOTMAN 發表於 2019-3-7 17:32

唔知佢
無check過
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

Check過邊個
HOTMAN 發表於 2019-3-7 17:34

him him
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

熱烈祝賀萬年男銀: hehehaha
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

壓住你
HOTMAN 發表於 2019-3-7 20:58

巧粉包辨金銀!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

呃下 Po 先:
至尊歌:心之科學 (2018)
第二位:世界很細小 (2015)
第三位:華麗邂逅 (2006)
第四位:爭氣 ...
616.1314 發表於 2019-3-7 21:58

四次第四
903真係喜歡祖兒四
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

呃下 Po 先:
至尊歌:K歌之王(2000)、夕陽無限好(2005)、七百年後(2009)、重口味(2012)、任我行(2013)、無條件(2015)、四季(2016)
第二位:人來人往(2002)、富士山下(2006)、Crying in the Party(2007)
第三位:十面埋伏(2003)、六月飛霜(2011)
第四位:可一可再(2018)
第五位:陀飛輪(2010)
第六位:Shall We Talk(2001)
第七位:天下無雙(1998)、路…一直都在(2008)
第八位:幸福摩天輪(1999)
第九位:
第十位:

原來eason無攞過第九第十
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

拎得最多第四、第七、第八
903 串祖祖又柒又八婆,應該死  
903 反祖  ...
616.1314 發表於 2019-3-7 22:05

pun
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

原來 Eason 都唔齊  
咁係咪姐係無人齊
616.1314 發表於 2019-3-7 22:10

btw 另外攞得最多十大既歌手(過10首)

kkk未攞過第7第10
許志安未攞過第4第5第7
宋禮未攞過第5第9第10

最難攞既第10
牙phil有兩次
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

拎唔齊十個位,不是天王天后了。
stephybest 發表於 2019-3-7 22:15

Ivana有第10 !!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

後輩阻住前輩拎第十位 好可惡
nicholashin 發表於 2019-3-7 22:31

牙phil好 1 0
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好多年第10位都唔知咩歌黎 eg 12,17
帥小寶` 發表於 2019-3-8 01:14

未check archive
17 年我諗咗成日仲未諗到係邊首
只記得
05我們
06 ??
07東京鐡塔下gulugulu
08我哋大家
09妮歌
10我係我
12山頂嘅朋友
13非凡人生?
14高山低谷
15 ??
16愛情小品
17 ??
18沉默的士高
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

原來係傷心到變形
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

06係愁人節
04係寂寞的人有福了
03係一步一生
02係高妹正傳
01好似係犯賤
99好似係扮了解 ...
John 發表於 2019-3-8 17:38

全部都好聽
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

07年嗰首差評!!!!
stephybest 發表於 2019-3-8 18:05

我喜呀!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

以為你係扮唔記得唔想提坤哥
John 發表於 2019-3-8 18:03

我ok首歌嘅
對事不對人
冇呢度講到咁差
不過有十大又誇張咗d
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

下 直情應該bam啦
帥小寶` 發表於 2019-3-8 18:13

欣賞佢隻新碟肯試其他曲風
不過把聲衰唱咗好多歌
例如精裝追女仔
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

19 我要給世界最悠長的濕吻
bagfgfcde 發表於 2019-3-8 18:20

派咗903咩?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

搶左美音個十大
帥小寶` 發表於 2019-3-8 18:13

電燈膽真係正到爆
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

metoo
幾正
以為會播到至尊歌
John 發表於 2019-3-8 18:22

套戲有冇睇過?
洋蔥
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

冇個陣仲讀緊幼稚園 媽媽唔比我一個人睇戲
John 發表於 2019-3-8 18:23

睇返啦
要孝順屋企人呀
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

幸倪之歌
John 發表於 2019-3-8 18:25

唔啱音嘅
唱著 幸倪蟻矮~~~之歌~
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

無數次失望的眼神與落魄 (三連銀心聲)
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

唔知我入返去第幾
我好似好過份
John 發表於 2019-3-8 19:24

快d壓住我
我要銀銀銀
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

你2左幾多日?
John 發表於 2019-3-8 19:30

好似日日都係
無計
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

song of the year = 下一位前度
帥小寶` 發表於 2019-3-8 19:26

me 一種永遠
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

903 bam左
John 發表於 2019-3-8 19:38

希望禮姨姨播返上榜
作死佢已經幾日冇播
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

點可以咁勁 成日第二
放空 發表於 2019-3-8 20:40

多謝支持阿key, Fiona同gin lee!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

01>XX>10>01>XX>XX>XX>01
John 發表於 2019-3-8 21:31

又1又0
你玩哂la
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

路還長~着變成 loser  loser  loser  loser
帥小寶` 發表於 2019-3-8 21:38

來吧 來力壓我吧
Ba ba ba ba
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

你俾John壓
帥小寶` 發表於 2019-3-8 21:48

想每日比唔同會員力壓
做萬年銀
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

希望你俾hkwixxxxxsiu 壓
放空 發表於 2019-3-8 21:52

佢應該想壓坤哥多啲
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

點解會無啦啦上咗第二位
明明我覺得自己講少咗嘢
616.1314 發表於 2019-3-9 21:05

可能你間唱片公司幫你fight
+ap 上到第二
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

失敗咗
so sad
林仔 發表於 2019-3-9 21:13

幫你上
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

Pun
咁我係邊間
咁你又係邊間
616.1314 發表於 2019-3-9 21:16

唔知你邊間
我就簽咗我uncle嗰間
到我18歲讀完中學就返香港正式出道
最近收緊歌同練舞
想同我偶像Kary合唱
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好啦你哋出碟的話我捱義氣買一隻啦
林仔 發表於 2019-3-9 21:32

唔會出碟
你班人都係上網loop㗎啦
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

恭喜hehehaha 終於憑song of the year 拎第一位
放空 發表於 2019-3-9 21:35

拎到月尾好冇?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑