返回列表 發帖
努力左十日 , 終於上榜
感動時刻

你尋晚都好搏下
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:07
我日日都好努力
希望大會今年增設最佳努力獎比我
恭喜陳陳
stephybest 發表於 2019-3-10 20:32
恭喜恭喜

而家接受提名啦

CM 發帖榜頒獎典禮 2019
目前提名:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. #Cool Cafe 發帖榜 201 ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-19 22:25
我最喜愛的主題
#排球台# 2018 排球賽事集中營 (chanchan0909)
BAG’S A-SIDE AWARDS 2018 (bagfgfcde)
究竟《人妻的偽術》 個曲有幾似 Christopher Chak 作? (just11256) [呢個 post 一定要提名 !]

我最喜愛的噴言
Kay等左十三年,今年應該要拿回十年前失落的女金!!
Gin Lee只是出道三、四年,將來大把機會,不太明白為何有人要她今年拿女金而要用言論封殺出道十三年的Kay!!(universal)

我最喜愛的單身會員
chanchan0909

最淫會員 [以下呢兩個無提名無天理 !!!]
RVHOCPC
timmy

情侶大獎
ed8671ed + kk8733 [兩位集體潛水]
ed8671ed + -Prince- [不能說的秘密]
stopzi + kk8733 [天作之合]

壇草大獎 邊個提名五號架 ! 佢都入到我覺得我都可以入 !
最pure會員 好想拎呢個獎

最有貢獻會員
cymusic

最噴水會員 [佢地應該見唔到 ]
universal
阿mark

諗到會再提名 !!!

欺凌timmy
John 發表於 2019-3-20 17:23
佢經常欺凌別人 eg 我
邊個係歌手
Kfmusic 發表於 2019-3-20 17:26
timmy 可能 set 左自己係歌手
壇草想提名TL - chanchan0909
放空 發表於 2019-3-20 17:28
TL 就 del 左佢啦

又比啲老屎忽霸獎
同樂壇頒獎禮一樣
hehehaha 發表於 2019-3-20 17:32
強烈建議加設十周年二十周年個名勁長嗰啲獎全部頒比佢 !!!

要放煙花同送蛋糕
艾石仔 發表於 2019-3-20 17:41
已經有曬畫面
佢一定好鍾意

吓我咁pure咁true....
RVHOCPC 發表於 2019-3-20 18:02
唔會認同你所講嘅說話

The honor is mine
bagfgfcde 發表於 2019-3-20 19:23
你值得擁有
支持chanchan0909當選最淫會員
因為佢今晚聽晚呢晚嗰晚邊晚都好淫
RVHOCPC 發表於 2019-3-20 19:22
你年年都係咁講 , 但年年都唔係我
其實點解情侶大獎無你2個
放空 發表於 2019-3-20 19:28
因為佢已經認定左 Nuna 係佢嘅另一半

最淫會員即刻想投chanchan0909
hehehaha 發表於 2019-3-20 19:56
到大家真係投票嘅時候就會 be true 架啦
根據過往嘅經驗 , 我始終相信最後第一名唔會係我

幫你拉票先
你咁恨拎
hehehaha 發表於 2019-3-20 20:49
我恨拎第四名
希望大家投到我拎第四 , 咁我會好滿足
我希望可以來讓nuna跟你走
RVHOCPC 發表於 2019-3-20 20:55
nuna 啱你多啲

唔夠  
Wuby 離開咗 CM 呢個傷心地
bagfgfcde 發表於 2019-3-22 18:27
之前有個會員叫 kary
不過比人 bam 左
應該係女會員黎

請支持TL
RVHOCPC 發表於 2019-3-23 21:22
邊個係 TL ... 唔見
十甲都係
bagfgfcde 發表於 2019-3-23 21:31
我唔知其他
第九一定係!
佢個榜比左 Gin Lee 7 首冠軍 , 都算係好多 !

我一年都6首啦
JasOh103 發表於 2019-3-23 22:35
我唔可以比太多 , 廢事 Gin Lee 會囂張
一年比一首夠啦 , 要比多啲進步空間佢

而家接受提名啦

目前提名:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. #Cool Cafe 發帖榜 201 ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-24 14:52
我喺排球台搵到一堆噴言 , 可以 group 埋一齊變一個

今個中女好大機會輸比美女,其實打俄女早應該收起主力讓她們休息打六強賽,現在班主力個個都好似無乜狀態和體力,如果最後中女輸給荷女將被淘汱,Jenny好大機會被狂插!!!!
上次因為要返夜校無睇中美戰,結果中女直落三局赢!!今日在電視機前睇左三局心知不妙,決正關機,最後中女赢,所以現在要睇重播,不過直係好開心!!!!!!
中女赢就得,無論你現在講乜,我心跳比正常人快一倍,唔係好受得刺激!
我一直是中女超級球迷,不過算數,中女赢就得!!!
恭喜村姑首奪大賽冠軍!!!意粉兩條黑妹哭死當場,正!!!
意粉班球員在現場淚如潮水,艾格努個樣好似死了父母一樣,真係好正!!!(universal)
啲噴言候選唔多夠噴

提名噴言:
但我又真係 young 嘅一批 !
根據我地 CM 官方 ig 嘅年齡層顯示 , 25 歲或 ...
ed8671ed 發表於 2019-3-24 15:05
頂 ......
提名噴言

好心你 (chanchan0909) 啦 你隨時頒到出年
你做乜要背熟我個頒獎po嘅引言
你係咪暗戀我 (ed8671 ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-24 15:21
佢其實為人都好噴 , 希望大家幫手搵下佢嘅噴言 !!!

你好得閒
ed8671ed 發表於 2019-3-24 15:36
我好繁忙 忙住尋找噴言
而家搵你嗰啲 !

23:59 截止提名

目前提名:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. #Cool Cafe  ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-26 21:09
把握機會 , 最後提名 !

我最喜愛的噴言
Gin Lee的目標是想做big hits,靠很重要要重複四次的騎呢怪招,<很堅強>算是有些許迴響,而<天地一沙鷗>亦理應有力成為之一,但唱片公司的審美眼光繼《Live in the Moment》後又再一次陷害Gin Lee了。(ed8671ed)

最有貢獻會員
CunninG
kevinlai1621

文青大獎
ed8671ed

我最喜愛的貼圖

無野 , 佢平時都係咁嘅

J.Arie 看見自己的美貌而嚇跑 (chanchan0909)

無人提名我 我想提名我自己
帥小寶` 發表於 2019-3-26 22:21
你提名你自己做最淫會員 ?
支持你嘅真誠 !

23:59 截止提名

目前提名:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. #Cool Cafe  ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-26 21:09
非共頒獎禮有提名 , 咁共和頒獎禮又點可以無提名

我最喜愛的主題
CM會員共和榜頒獎禮2018 (2019/02/16) (ed8671ed)

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 31/03/2019
01 03 放空 59
02 01 hehehaha 44
03 04 stephybest 34
04 RE chanc ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-31 20:17
我 31 日以黎嘅最高位置

評分人數

• 屮SiU霖屮