返回列表 發帖
Serrini 2019 最新派台單曲《成為 /Becoming》

情緒垃圾,如何好好整理?2019伊始,也是立志成為更好之 ...
JayantL 發表於 2019-3-3 23:56
希望Serrini同黃瑋中快啲出大碟 令香港樂壇重生

btw 另外攞得最多十大既歌手(過10首)

kkk未攞過第7第10
許志安未攞過第4第5第7
宋禮未攞過第5第9第10

最難攞既第10
牙phil有兩次

hehehaha 發表於 2019-3-7 22:18
後輩阻住前輩拎第十位 好可惡

你見個800幾個message都無覆過就知咩事
kevinlai1621 發表於 2019-3-11 21:29
原來J會員chur人覆機到咁

chur你好冇
John 發表於 2019-3-11 21:49
咁你會被封禁

2019 年 第 1 週 CM 噴言專業推介上榜播放率

RK AP LW  噴言                                  ...
hehehaha 發表於 2019-3-14 02:48
無「他 (韓子亮) 和祖祖唱功都相差無幾..」同「(韓子亮唱歌) 幾好聽 at least好聽過張敬軒先」  

30歲前要完成的事
John 發表於 2019-3-17 20:01
✗ 自細總會想 一生多個方向 如我能變成賽車手
✓ 或我可成男歌手 一生都去演唱 
✗ 同時也成了研究所長
✗ 自細都發燒 一朝總會可以 能變成最強攝影師
✗ 或我可成紋身師 將肌膚當畫布 
✗ 同時鑽研泰拳挑戰合氣道
✗ 如梵高三十 重新開竅 一生幾千塊作品

某人30歲之前原來淨係做到1件想做既事 仲要係already done, well
dongbb2332 發表於 2016-5-22 00:43

究竟攞韋羅莎同Serrini比侮辱啲
定 攞細眼同Ivana比侮辱啲
JayantL 發表於 2019-4-1 12:21
你都可以將林家謙同林宥嘉嘅唱腔同咬字比
其他人將Phil同Ivana嘅得獎紀錄比較 其實好合理啦

將林宥嘉唱廣東歌嘅咬字同林家謙比明明係踩wor
JayantL 發表於 2019-4-1 13:45
明明林宥嘉唱廣東歌都依然唱得好好

我太直 好難姣
HOTMAN 發表於 2019-4-12 23:57
轉埋profile pic都未知以前profile pic係咩人

明明我就係正經小生....
HOTMAN 發表於 2019-4-27 01:47
人前人後兩個人