返回列表 發帖
留名爭奪白果大獎

留名爭奪白果大獎
ed8671ed 發表於 2019-3-2 23:55

大家都想爭呢個
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 08
1. 愛斯基摩人之吻 2. 厭世臉  3. 原罪

留名爭奪白果大獎

投票類你無得輸啦
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

大家都想爭呢個
帥小寶` 發表於 2019-3-2 23:58

你又想?

投票類你無得輸啦
kevinlai1621 發表於 2019-3-2 23:59

我係被單身會員

我係被單身會員
ed8671ed 發表於 2019-3-3 00:01

版主你無得輸啦

留名爭奪白果大獎

你係情侶大獎大熱 wor

bagfgfcde 發表於 2019-3-3 00:04

我係kary fans
我情人就係我自己

我係kary fans
我情人就係我自己
ed8671ed 發表於 2019-3-3 00:07

沒有花收的日子過左幾耐

你又想?
kevinlai1621 發表於 2019-3-3 00:00

呢個獎最難攞

今年個榜幾有驚喜
SSN Chart (14 Feb)
SSN Chart 2019全年總結 歌曲第一名: 2019 - LMF 歌手第一名: 陳健安、林二汶、Dear Jane
1. 未 知 道 (1 Week No.1) - 陳 健 安
2. 什 麼 都 可 - SiS 樂 印 姊 妹
3. 愛 斯 基 摩 人 之 吻 - 馮 允 謙

呢個獎最難攞
帥小寶` 發表於 2019-3-3 00:09

你唔出聲一個月, 但又要有貢獻讓人記得你

真係好矛盾

留言支持一年一度CM盛事

其實我都盡量update, 但真係未必可以12點前完成, 唯有盡可能聽到有d咩識嘅歌就mark住先, 等下手可以 ...
kevinlai1621 發表於 2019-3-2 23:16

可能係我唔明傳統啦

唔覺得day summary 有咩重要
2019End
2020Week8
1浮樽2本能寺3我不認識你

留言支持一年一度CM盛事
-Prince- 發表於 2019-3-3 00:22

嬲嬲嬲。。。

bagfgfcde 發表於 2019-3-3 00:04

想睇佢橫掃金銀銅

我係kary fans
我情人就係我自己
ed8671ed 發表於 2019-3-3 00:07

自戀狂。。

Oh thx
  話說其實我咁樣mark番會唔會有幫助

但首要條件係我要知中間skip左幾多首歌{:1_9: ...
kevinlai1621 發表於 2019-3-2 22:59

可能係我唔明傳統啦

b01091018 發表於 2019-3-3 00:33

用最快速度睇到邊首冠軍
應該係 除非唔係

用最快速度睇到邊首冠軍
應該係 除非唔係
林仔 發表於 2019-3-3 09:36

有人明就得

可能係我唔明傳統啦

b01091018 發表於 2019-3-3 00:33

其實我都唔知

強烈要求今期榜單都要調整, 某人係咁灌水又係到亂up應該要取消資格

想突然CM裏連線

強烈要求今期榜單都要調整, 某人係咁灌水又係到亂up應該要取消資格
kevinlai1621 發表於 2019-3-3 16:37

ho pun

kevinlai1621 發表於 2019-3-3 16:37

姐係好似舊年 OUT 免免然後婷婷 0分第十位咁?
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

想突然支持chan 蕾

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 03/03/2019
01 01 iamsingingwong 51
02 02 hehehaha 40
03 06 帥小寶` 32
04 03 林仔 29
05 07 bagfgfcde 29
06 04 kevinlai1621 23
07 05 放空 23
08 08 616.1314 22
09 NE 阿mark 20
10 RE John 14

今日條線終於都高翻少少

iamsingingwong 係咪男金 Mode On

開心
成功亞亞亞

iamsingingwong 係咪男金 Mode On
616.1314 發表於 2019-3-3 20:49

你唔比係女金? 可能組合金
一個account 100個人用

你唔比係女金? 可能組合金
一個account 100個人用
hehehaha 發表於 2019-3-3 20:56

我想攞女金喎
可唔可以唔好同我爭

我想攞女金喎
可唔可以唔好同我爭
616.1314 發表於 2019-3-3 21:01

你係偽娘

其實我都唔知
kevinlai1621 發表於 3/3/2019 10:51
最簡單諗其實每日計一次
誤差咪可能少D 囉
(SOR 囉我都成日錯 -_-)
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 7 (15/2/2020)
1. Bounce Back - SoulJase  2. 未知道 - 陳健安  3. 日光 - 梁釗峰 / 陳仕燊  4. 拼命無恙 - 林家謙  5. 原罪 - 鄧小巧

最簡單諗其實每日計一次
誤差咪可能少D 囉
(SOR 囉我都成日錯 -_-)
kwanie 發表於 2019-3-3 21:03

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
2019End
2020Week8
1浮樽2本能寺3我不認識你

01>XX>10
SSN Chart 2019全年總結 歌曲第一名: 2019 - LMF 歌手第一名: 陳健安、林二汶、Dear Jane
1. 未 知 道 (1 Week No.1) - 陳 健 安

發下力上榜先

b01091018 發表於 2019-3-3 21:30

恭喜e成為至尊歌曲

我想攞女金喎
可唔可以唔好同我爭
616.1314 發表於 2019-3-3 21:01

支持你

01>XX>10
John 發表於 2019-3-3 21:34

暗藏玄機?

09>07>03>01>02>05>05>08>03>05>04>09>10>07>xx>05
舊年差第六位

今年無左霖霖 唔知會 flop 成點

發下力上榜先
Yan 發表於 2019-3-3 21:37

支持祖粉 !!

支持祖粉 !!
616.1314 發表於 2019-3-3 22:02

當大家都po上榜成績嘅時候 我發現我唔係祖粉

Yan 發表於 2019-3-3 22:05

典解既 :0

典解既 :0
616.1314 發表於 2019-3-3 22:06

一種永遠 20>xx

一種永遠 20>xx
Yan 發表於 2019-3-3 22:08

re

暗藏玄機?
hehehaha 發表於 2019-3-3 21:48

一種永遠 20>xx

做得好好!!!!
Jason Playlist 2020
Week 07 愛斯基摩人之吻 | 馮允謙

Yan 發表於 2019-3-3 22:05

同我一樣

一種永遠 20>xx

我比咗2周冠
歌曲Ap排第三
候選緊十大

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 03/03/2019
01 01 iamsingingwong 51
02 02 hehehaha 40
03 06 帥小寶` 32
04 0 ...
bagfgfcde 發表於 2019-3-3 20:40

見到第1唔開胃