返回列表 發帖
why not
唔試唔知
John 發表於 2020-3-20 01:24

咁又係。。

I'm sorry
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:24

比我玩弄
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

比我玩弄
John 發表於 2020-3-20 01:25

慘 做左玩物
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

慘 做左玩物
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:26

唔想認真
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唔想認真
John 發表於 2020-3-20 01:27

專一的Fxxk boy??
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唔想認真
John 發表於 2020-3-20 01:27

原來你咁唔專一。。

專一的Fxxk boy??
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:27

對呢度D留言太上心就會唔開心
呢度D人鍾意讚咪讚 鍾意鬧咪鬧

學心穎話齋 人生苦短 最緊要自己開心

學心穎話齋 人生苦短 最緊要自己開心 ...
John 發表於 2020-3-20 01:28

原來心穎啟發左你咁多......

原來心穎啟發左你咁多......
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:32

心穎受盡世人唾罵
但佢起碼開心過

心穎受盡世人唾罵
但佢起碼開心過
John 發表於 2020-3-20 01:33

OK 支持心穎

OK 支持心穎
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:35

如果自己都唔開心 人地認同都冇用
好似聽歌咁 聽歌最緊要係自己開心 自己鍾意 自己享受
自己對耳仔係屬於自己

學心穎話齋 人生苦短 最緊要自己開心 ...
John 發表於 2020-3-20 01:28

我都唔會太上心。。

心穎受盡世人唾罵
但佢起碼開心過
John 發表於 2020-3-20 01:33

依家無男人。。

依家無男人。。
kk8733 發表於 2020-3-20 01:38

好慘
唔知佢呢大半年點過

好慘
唔知佢呢大半年點過
John 發表於 2020-3-20 01:40

用食物。。

自己對耳仔係屬 ...
John 發表於 2020-3-20 01:37

你講得好好 !!

自己對耳仔係屬 ...
John 發表於 2020-3-20 01:37

所以陳蕾我一首都唔會聽

所以陳蕾我一首都唔會聽
hehehaha 發表於 2020-3-20 01:51

蝗味。。

所以陳蕾我一首都唔會聽
hehehaha 發表於 2020-3-20 01:51

有時我都會
見到個歌手名已經想飛
咁就忠於自己了
(唔係講緊陳蕾 近排佢d歌我都會聽下)

有時我都會
見到個歌手名已經想飛
咁就忠於自己了
(唔係講緊陳蕾 近排佢d歌我都會聽下) ...
John 發表於 2020-3-20 01:53

eg 見到林峰/吳業坤我會轉台熄mon或者mute

John 發表於 2020-3-20 01:55

你真係晚晚追??

eg 見到林峰/吳業坤我會轉台熄mon或者mute
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:54

以前見到容祖兒三個字就已經覺得好難聽

以前我覺得王菀之好樣衰

你真係晚晚追??
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:55

唔會即晚追
但會慢慢追

一集都無睇過。。

唔會即晚追
但會慢慢追
John 發表於 2020-3-20 01:56

係咪成日睇到笑

依家你日夜提祖兒。。

以前我覺得王菀之好樣衰
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:56

而家呢?

係咪成日睇到笑
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:57

依家你日夜提祖兒。。
kk8733 發表於 2020-3-20 01:57

所以人係會變
可能過一排又反返容

而家呢?
John 發表於 2020-3-20 01:57

睇慣左
可能衣著, make up幫好多

一集都無睇過。。
kk8733 發表於 2020-3-20 01:57

支持杯葛cctvb

John 發表於 2020-3-20 01:58

容儀笑死人

睇慣左
可能衣著, make up幫好多
hehehaha 發表於 2020-3-20 01:58

而家我最鍾意詩情畫意
以前最鍾意On Wings of Time
唔知係咪聽太多聽厭左

所以人係會變
可能過一排又反返容

反啦。。

容儀笑死人
帥小寶` 發表於 2020-3-20 01:59

好鍾意睇佢同德哥哥

支持杯葛cctvb

全部藍屍。。

而家我最鍾意詩情畫意
以前最鍾意On Wings of Time
唔知係咪聽太多聽厭左 ...
John 發表於 2020-3-20 01:59

一直好鍾意詩情畫意
i love my name 都好好
夠真夠純夠怪雞

好鍾意睇佢同德哥哥
John 發表於 2020-3-20 01:59

佢地啲對答真係CLS

全部藍屍。。
kk8733 發表於 2020-3-20 02:00

邊個黃就炒邊個
痴線架

一直好鍾意詩情畫意
i love my name 都好好
夠真夠純夠怪雞
hehehaha 發表於 2020-3-20 02:00

i love my name我都鍾意
係未變得太commercial的王菀之

邊個黃就炒邊個
痴線架
John 發表於 2020-3-20 02:02

唔會睇。。

佢地啲對答真係CLS
帥小寶` 發表於 2020-3-20 02:00

容儀仲好笑過德哥哥

容儀仲好笑過德哥哥
John 發表於 2020-3-20 02:03

有勞

有勞
帥小寶` 發表於 2020-3-20 02:04

Bonnie:我地真係冇做不道德之事

Bonnie:我地真係冇做不道德之事
John 發表於 2020-3-20 02:08

上星期行山撞到金城安

上星期行山撞到金城安
帥小寶` 發表於 2020-3-20 02:08

有冇XX佢

有冇XX佢
John 發表於 2020-3-20 02:09

無

帥小寶` 發表於 2020-3-20 02:10

曲尺男