返回列表 發帖
近年男歌手三甲中
差方大同、側田兩位未賣肉
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

點睇張相都係約炮味濃,
不過成年人約炮又唔係甚麼一回事,
只慨嘆佢點解會約埋一些會放料出去的人,
以佢 ...
stone@stone 發表於 2019-3-13 11:50

今次有別於公園時件
似唱片公司的鱔稿/ 造新聞谷演唱會

污糟的 會得到洗清嗎
hlyung 發表於 2019-3-13 12:01

呼應上則報導:
自爆不是處男 30歲許廷鏗:我都有啲經歷嘅!

um...都唔係無呢個可能,
但如果係,呢招真係虧同奇怪得很
stone@stone 發表於 2019-3-13 12:02

到時演唱會過場會有「10 months challenge」
對比健身前後

如果是「真」讀者爆料
無必要tag神奇之囡吧~~

好明顯啦
反ot: 希望許生可以唔著衫跳體操!
eggsteven 發表於 2019-3-14 15:45

FF:
同公司Kaho/ Tim 一齊跳

現實:
叻仔可以肥/ Joyce 跳唱《Medley:脂肪葡萄/ 你瘦夠了嗎/ King Kong/ 體操》

許廷鏗仲未回應?
iamsingingwong 發表於 2019-3-14 20:52

馮仁昭噚日透過唱片公司聯絡許廷鏗,想問佢有冇去過希雲街?係咪約咗女仔?以及對私人自拍照流出有冇唔開心?但許廷鏗透過唱片公司回覆:「不回應了!」

Source: Apple Daily

他似無還有偏卻 不承認

個個唱歌都露,釗峯,king,jase又有無露?
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 18:54

燒烤叉兩子都有:Jase/ On仔

想睇釗鋒,佢以前無露過,
最多都係手臂
sumtom 發表於 2019-3-15 20:48

男歌手方面,(近10年)叱吒男歌手得方大同/ 側田無份
Eason/ Hacken/ pakho/ 軒仔/ 安仔/ Jason/ Endy 一早試過

請細心觀察
lemontea1069 發表於 2019-3-17 23:31

兩個版本都無 x 2

許廷鏗(Alfred)09年參加歌唱比賽入行,之後一邊做牙醫,一邊發展歌唱事業,今年是他入行第10年,早前 ...
hinz 發表於 2019-3-13 00:20

我估演唱會會有10months challenge
然後話自己「清減左幾多磅」、「禁食左幾多日」云云⋯

之後同Joyce合唱《你瘦夠了嗎》

真心唔想係台上見到欣宜= =請第二個好冇………
stephybest 發表於 2019-3-21 13:07

同父異母巨孖寶

好大機會請

算把啦

依個終極鐵膽點會無
kayzzz 發表於 2019-3-21 14:20

明晚便知分曉了