返回列表 發帖
就算尋晚耳機壞
我諗都應該唔會令到你 唱歌冇氣 或者一句歌詞入面成句都音準唔穩高低起伏LOL

其實拉闊佢咪唱得好好lor
證明有練佢就一定得
只能講佢今次真係冇點練過
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

你地、使唔使趁墟咁踩Kay Kay ? 其實除左橙海差 其他都還可以
    使唔使咁mean ? ...
白河喜來登 發表於 2019-3-13 19:10

不必嘔心瀝血叫他愛Kay
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

好正

其實KAY唔講到件事咁大 D人仲快唔記得啦
SPNicole 發表於 2019-3-13 21:57

最後嗰一句真係好串
不過而家嘅祖祖都唱唔返呢個level啦

我都覺
今次KKBOX 破相開始好番D  PRETTY CRAZY都幾好 不過抖氣聲又大番
SPNicole 發表於 2019-3-14 00:20

現場聽pretty crazy真係唱得好好
仲要係新歌
一開頭我仲以為係咪咀
佢而家唱慢歌吃力咗好多 反而快歌仲係好穩陣

聽呢條片又唱得幾正常
Lewis 發表於 2019-3-14 00:22

好多句都又震又唔夠氣wor

仲有多段,咪又係有耳機問題
但水準依舊發揮得好好
呢啲咪專業囉
用可憐搏版面搏關注真心不要得 ...
Wing1211 發表於 2019-3-14 17:05

整緊耳機都要有唱歌嘅body language
呢方面同kay kay一樣 雖然美淫嘅body language係黑面同瘋狂除戴耳機