返回列表 發帖
明日花好正喎,今次903應該唔會BAN,估計至少有個死位。
祖兒又唔係商台聽眾杯茶
出道19年的容祖兒更首次於叱咤樂壇流行榜頒獎典禮食白果。

希望viu tv翻拍學警出更 有早早個輯
帥小寶` 發表於 2019-3-15 21:50

版權買唔到嘅

我等我在 發表於 2019-3-15 21:51

吹到值十大好冇?
~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
20周年強勢主打:一種永遠
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73*

版權買唔到嘅
林仔 發表於 2019-3-15 21:51

why so serious?
HINZ TOP 20 Week 11
01 守破離 - 林二汶
02 值得放棄 - 符致逸
03 偽人 - 許廷鏗

期待tvb 將浦銘心拍成電視劇
古天樂鄭伊健齊齊回巢
hehehaha 發表於 15/3/2019 21:45
晚晚都一邊脫衣一邊卸妝
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 12 (23/03/2019)
1. 守破離 - 林二汶  2. 寂寞就如 - 麥浚龍  3. 無憾的生存 - Dear Jane  4. 如若我 - Pandora  5. Ride Along - 黎曉陽

晚晚都一邊脫衣一邊卸妝
kwanie 發表於 2019-3-15 22:07

卸妝要搵祖祖

吹到值十大好冇?
hehehaha 發表於 2019-3-15 22:00

守破離HEA到咁
除非 明日花係ALFRED唱可能會變成偽人 2.0

估唔到咁多首得NWB上到最耐
艾石仔 發表於 2019-3-15 21:49

下星期都唔冠應該可以bye bye
WYTV Music Chart(Week 12)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

下星期都唔冠應該可以bye bye
kevinlai1621 發表於 2019-3-15 22:11

嘉姐幾時先番架

明日花一聽愛上,吹到上至尊歌,一拎十大就至尊歌
恭喜楊千嬅成為新增影后巨星手印壓扁膠kayz2z
及奪得最高銷量女歌手大獎
叱吒大滿貫無人認同好可憐

Ban 泳兒要理由嫁咩?

嘉姐幾時先番架
艾石仔 發表於 2019-3-15 22:12

23(之後)

23(之後)
kevinlai1621 發表於 2019-3-15 22:26

佢無理由MISS完RB又MISS DEAR JANE 仲要MISS ALFRED CONCERT

佢無理由MISS完RB又MISS DEAR JANE 仲要MISS ALFRED CONCERT
艾石仔 發表於 2019-3-15 22:31

西加航空係停4星期, 所以23應該會開咪

艾石仔 發表於 2019-3-15 22:31

係咪打算退休啦佢?

Ban 泳兒要理由嫁咩?
hkbaby 發表於 2019-3-15 22:18

903理由係娘

係咪打算退休啦佢?
hehehaha 發表於 2019-3-15 22:34

比人飛左之後無MOOD做 ?

西加航空係停4星期, 所以23應該會開咪
kevinlai1621 發表於 2019-3-15 22:32

好似未試過放咁耐?

係咪打算退休啦佢?
hehehaha 發表於 2019-3-15 22:34

嫁俾我

好似未試過放咁耐?
艾石仔 發表於 2019-3-15 22:36

上年Vani放半年?

好似未試過放咁耐?

講真, 唔係好多公司可以儲到咁多假

上年Vani放半年?
hehehaha 發表於 2019-3-15 22:47

Vani係病假點同 (分分鐘no pay)

Vani係病假點同 (分分鐘no pay)
kevinlai1621 發表於 2019-3-15 22:47

可能嘉姐都係(心)病假

del

日期: 17/3/2019
活動: 無綫電視 星夢娛樂 HOMECOMING記者會
嘉賓: Homecoming藝人、杜之克、何哲圖、余 ...
RichieLau22 發表於 2019-3-15 22:49

你又出post,個個掛住亞皆老街歌王林峯

日期: 17/3/2019
活動: 無綫電視 星夢娛樂 HOMECOMING記者會
嘉賓: Homecoming藝人、杜之克、何哲圖、余 ...
RichieLau22 發表於 2019-3-15 22:49

都話係謝安琪
03 偽人 - 許廷鏗

Homecoming疑犯林峯,kay, sg, 欣宜,鍾嘉欣,許廷鏗,古天樂,陳松伶,蓋世寶,陳法拉,徐子珊,胡杏兒..........

都話係謝安琪
hinz 發表於 2019-3-15 22:51

好pun

Homecoming疑犯林峯,kay, sg, 欣宜,鍾嘉欣,許廷鏗,古天樂,陳松伶,蓋世寶,陳法拉,徐子珊,胡杏兒.... ...
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 22:54

仲有農夫
03 偽人 - 許廷鏗

仲有農夫
hinz 發表於 2019-3-15 22:58

有無星夢homecoming估獎加分遊戲?

今年tvb最女阿Key?

最佳演繹點算?
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 20:46

照頒lor,橫掂TVB E+多佐美廁,3個女歌手獎夠分豬肉lar

Homecoming疑犯林峯,kay, sg, 欣宜,鍾嘉欣,許廷鏗,古天樂,陳松伶,蓋世寶,陳法拉,徐子珊,胡杏兒.... ...
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 22:54

其實係陳志雲入星夢唱歌

個list 最大機會得胡杏兒/亞太峯
欣宜/鏗 仲封殺察
陳法拉係美國
Sg wfc 唔會搞記招
Kay 古天樂 陳松伶 唔會簽 tvb

本來 tvb + 星夢homecoming個名最貼切係鍾嘉欣,但要湊女唔似

照頒lor,橫掂TVB E+多佐美廁,3個女歌手獎夠分豬肉lar
chris 發表於 2019-3-15 23:16

Cheap過新城

其實係陳志雲入星夢唱歌
KITSTON 發表於 2019-3-15 23:20

我認為機會很大,支持志暈

欣宜/鏗 仲封殺察
陳法拉係美國
Kay 古天樂 陳松伶 唔 ...
LLLC 發表於 2019-3-15 23:23

陳松伶剛出左新歌可能爆冷
胡杏兒徐子珊都有d機

好似未試過放咁耐?

嘉姐同梁文禮各放一個月大假

嘉姐同梁文禮各放一個月大假
小伙子. 發表於 2019-3-15 23:30

希望梁文禮放完唔好返黎

陳松伶剛出左新歌可能爆冷
胡杏兒徐子珊都有d機
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 23:27

定唔通真係gem? Homecoming = 回歸香港

明日花一聽愛上,吹到上至尊歌,一拎十大就至尊歌
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 22:13

突然覺得 明日花 好似 巨家姐 首 飄紅。

希望梁文禮放完唔好返黎
hehehaha 發表於 2019-3-15 23:31

已經放左同埋翻左好耐

咁鍾舒漫需要首首冠咩
阿mark 發表於 2019-3-15 19:03

好慘
明明 R U Naughty? / Be Water, My Friend 都係得亞
本週冠軍歌: 時間囊 - 方皓玟

2018 飛躍歌手 鄧小巧 人氣歌手 吳嘉熙
最受歡迎樂隊組合 Supper Moment / BOYZ 女歌星 林欣彤 男歌星 張敬軒
亞洲女歌手 容祖兒 男歌手 張敬軒 傳媒大獎 容祖兒 / 張敬軒

定唔通真係gem? Homecoming = 回歸香港
LLLC 發表於 2019-3-15 23:32

Home must be Tvb, so not gem

突然覺得 明日花 好似 巨家姐 首 飄紅。
hkbaby 發表於 2019-3-15 23:39

Mv似飄紅

可唔可以有林欣彤份?

最受歡迎樂隊組合 Supper Moment / BOYZ 女歌星 林欣彤 男歌星 張敬軒
亞洲女歌手 容祖兒 男歌手 張敬軒 傳媒大獎 容祖兒 / 張敬軒

可唔可以有林欣彤份?
Our_Souvenir 發表於 2019-3-15 23:51

佢好番咩?巨聲出聲就係homecoming咁小巧吳業坤陳凱彤都要計

chris 發表於 2019-3-15 23:16

咁邊個係亞太女?
連詩雅拎過 TVB8 最女 所以佢有機亞太女?

欣宜/鏗 仲封殺察
陳法拉係美國
Kay 古天樂 陳松伶 唔 ...
LLLC 發表於 2019-3-15 23:23

鍾嘉欣剛剛先湊左個好字 應該冇咁快復出啦
都唔休做

TVB 可唔可以理下林欣彤?

下一位前度幾時先冠呀,個個星期都得around 10次AP,上足9個星期都無用啦。