返回列表 發帖
今日比個平時覺得幾好人既經理話
原來做野既真係要人夾人緣
夾到pk唔到夾到好人 ...
CunninG 發表於 9/5/2019 22:54
身邊無小人已經算萬幸
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 28 (13/07/2019)
1. 山旮旯 - 馮允謙  2. 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安  3. 我們都是這樣長大的 - 鄭秀文  4.  二期大樓 - 陳卓賢  5. 願你自由地唱歌 - 張紋嘉

身邊無小人已經算萬幸
kwanie 發表於 2019-5-9 23:11

我只係驚比個經理寫花個evaluation
雖然又咁講, 我都唔會搵佢寫

身邊無小人已經算萬幸
kwanie 發表於 2019-5-9 23:11

me算唔算小人
成日偷偷地反容
SSN Chart (12 Jul)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 在 錯 誤 的 宇 宙 尋 找 愛 (2 Weeks No.1) - 陳 健 安
2. 高 地 之 下 - 小 塵 埃
3. 再 見 灰 姑 娘 - 梁 詠 琪

做野好煩
D大佬正垃圾
SSN Chart (12 Jul)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 在 錯 誤 的 宇 宙 尋 找 愛 (2 Weeks No.1) - 陳 健 安
2. 高 地 之 下 - 小 塵 埃
3. 再 見 灰 姑 娘 - 梁 詠 琪

今個月同我夾了幾十年同事退休,以後要做埋她的工作,雖然辛苦咗好多,但就無其他人嘈住,鐘意點做都得。
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

琴晚 OT 10 hr

3點幾個陣有個同事同我講
林鄭會喊 1賠1000
我個下仲心諗 唔係掛 點都必d眼淚俾戲掛
44. 如漆黑天際看到閃電
Week29
1559pm2沉默之間3回憶有罪

3點幾個陣有個同事同我講
林鄭會喊 1賠1000
我個下仲心諗 唔係掛 點都必d眼淚俾戲掛
...
b01091018 發表於 2019-6-18 18:21

開完記者招待會, 林奠再次引發公關災難,無哭到, 無扣頭, 無解決任何問題. 請問誰人會覺得她是真誠道歉?
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

琴晚 OT 10 hr
Kfmusic 發表於 2019-6-7 13:27

辛苦晒
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK28: 浪流連 (1 Week No.1) / 再見灰姑娘 (1 Week No.1) / 山旮旯 (5 Weeks No.1) /