返回列表 發帖
阻住你阿媽!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

楊千嬅昨日下午出巡中環,在助手陪同下往名店試新衫,貴為
樂壇天后,千嬅架起墨鏡,霸氣十足地慢慢睇, ...
John 發表於 2020-3-14 22:44

一啲星味都無
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

劉浩龍 與 John
hehehaha 發表於 2020-3-14 22:41

我隻手污糟
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

作為佢男朋友既你呢??
帥小寶` 發表於 2020-3-14 22:38

楊千嬅昨日下午出巡中環,在助手陪同下往名店試新衫,貴為
樂壇天后,千嬅架起墨鏡,霸氣十足地慢慢睇,不時和助手指
指點點,期間店員一度上前熱情地介紹,不過左睇右睇,行完
成間舖,千嬅都好似唔啱心水,拿着飲品的她急急腳步出,及
至遇見記者,她打招呼,笑說:「咁得閒呀!」然後便步往商
場外登車離開。

千嬅急步離開 。

劉浩龍 與 John

樂壇天后容祖兒每次出席公開場合例必盛裝示人,她坦
言每季在購買服飾方面所費不菲,昨日更揚言要用一億 ...
John 發表於 2020-3-14 21:46

作為佢男朋友既你呢??

好耐無買衫

今日係街見到有人著Hong Kong is not CHI-NA件tee
好正
John 發表於 2020-3-14 21:44

邊區見到???

太太知道你既衣著風格
stephybest 發表於 2020-3-14 21:16

我好耐冇買衫
睇唔啱
又冇乜時間心機睇
John 發表於 2020-3-14 21:47

我網上買 佐丹奴

我一定要自己買
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:32

我好耐冇買衫
睇唔啱
又冇乜時間心機睇

大家每個月用幾多錢買衫
帥小寶` 發表於 2020-3-14 17:12

樂壇天后容祖兒每次出席公開場合例必盛裝示人,她坦
言每季在購買服飾方面所費不菲,昨日更揚言要用一億
元添置最新夏季時裝,可見其「圈中小富婆」之稱號絕
對不是浪得虛名!

昨日容祖兒一身春季打扮,配襯今年最流行的高踭鞋出
席活動,她坦言為迎接即將來臨的夏天,不但會瘋狂搜
羅最喜愛的高踭鞋,亦會添置最新夏裝,問她準備多少
「銀彈」置裝?祖兒想也不想便說:「一億!我話晒都
係圈中小富婆,一億當然冇所謂啦!」

今日係街見到有人著Hong Kong is not CHI-NA件tee
好正

最近無碟購買pretty crazy dvd幾時有得購買
stephybest 發表於 2020-3-14 11:10

買同步過冬

你唔係有BB啦咩
帥小寶` 發表於 2020-3-8 00:01

可以外遇
e.g. 許志安

今日mk好多人

唔喜歡都會著,而且大多數都選得很合適。
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 20:31

太太知道你既衣著風格

你會否特別貪靚,還是喜歡自然舒適的服飾
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 20:43

睇心情
有時好hea
多數casual wear

我一定要自己買
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:32

你會否特別貪靚,還是喜歡自然舒適的服飾

象徵式都要著掛
stephybest 發表於 2020-3-14 20:27

我一定要自己買

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 20:31

Siu太太真好

但你肯著?
有時個款未必啱心水
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:16

但你肯著?
有時個款未必啱心水
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:16

象徵式都要著掛

好少買衫,通常有人幫我買埋
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 18:54

幸福的人兒 有人幫你選購衣服

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 18:54

但你肯著?
有時個款未必啱心水

以前是麟粉絲,現在一定唔會買。
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-14 18:57

我係哥哥fans

好想買衫
但買完衫無街去
艾石仔 發表於 2020-3-14 18:55

行山著

Gin Fans都唔買浪漫大本型?!
hehehaha 發表於 2020-3-14 18:24

以前是麟粉絲,現在一定唔會買。

好想買衫
但買完衫無街去

幸福 !

大家每個月用幾多錢買衫

唔買

大家每個月用幾多錢買衫

然後買襪買衫可以做風紀

有譚伯唔買

大家每個月用幾多錢買衫

每年買唱片同書多過買衫

stephybest 發表於 2020-3-14 11:10

大家每個月用幾多錢買衫

唔買藍絲嘢
stopzi 發表於 2020-3-14 13:03

睇黎你會支持 Tanya 新碟

唔買藍絲嘢

必需品都要喺黃店買嘅。
我剪開頭髮嗰間服務都好好
stopzi 發表於 2020-3-8 00:05

咁我剪開個間都係黃
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

Rich先刺激到
JasOh103 發表於 2020-3-7 23:54

必需品都要喺黃店買嘅。
我剪開頭髮嗰間服務都好好

我有冇potential
hehehaha 發表於 2020-3-7 23:58

你唔係有BB啦咩

CM有無甜心爸爸
帥小寶` 發表於 2020-3-7 23:55

我有冇potential

上面個位咪係
JasOh103 發表於 2020-3-7 23:56

鍾意音樂好加分

CM有無甜心爸爸
帥小寶` 發表於 2020-3-7 23:55

上面個位咪係

Rich先刺激到
JasOh103 發表於 2020-3-7 23:54

CM有無甜心爸爸

刺激 #黃色經濟圈 消費
stopzi 發表於 2020-3-7 23:22

Rich先刺激到

原來走咗去shopping
JasOh103 發表於 2020-3-7 22:47

刺激 #黃色經濟圈 消費

扮瘦
kevinlai1621 發表於 2020-3-7 22:17

好有火藥味