返回列表 發帖
最近無碟購買pretty crazy dvd幾時有得購買
stephybest 發表於 2020-3-14 11:10

買同步過冬
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

今日係街見到有人著Hong Kong is not CHI-NA件tee
好正
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

大家每個月用幾多錢買衫
帥小寶` 發表於 2020-3-14 17:12

樂壇天后容祖兒每次出席公開場合例必盛裝示人,她坦
言每季在購買服飾方面所費不菲,昨日更揚言要用一億
元添置最新夏季時裝,可見其「圈中小富婆」之稱號絕
對不是浪得虛名!

昨日容祖兒一身春季打扮,配襯今年最流行的高踭鞋出
席活動,她坦言為迎接即將來臨的夏天,不但會瘋狂搜
羅最喜愛的高踭鞋,亦會添置最新夏裝,問她準備多少
「銀彈」置裝?祖兒想也不想便說:「一億!我話晒都
係圈中小富婆,一億當然冇所謂啦!」

我一定要自己買
hehehaha 發表於 2020-3-14 20:32

我好耐冇買衫
睇唔啱
又冇乜時間心機睇

我好耐冇買衫
睇唔啱
又冇乜時間心機睇
John 發表於 2020-3-14 21:47

我網上買 佐丹奴

太太知道你既衣著風格
stephybest 發表於 2020-3-14 21:16

今日係街見到有人著Hong Kong is not CHI-NA件tee
好正
John 發表於 2020-3-14 21:44

邊區見到???

好耐無買衫

樂壇天后容祖兒每次出席公開場合例必盛裝示人,她坦
言每季在購買服飾方面所費不菲,昨日更揚言要用一億 ...
John 發表於 2020-3-14 21:46

作為佢男朋友既你呢??
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

劉浩龍 與 John

作為佢男朋友既你呢??
帥小寶` 發表於 2020-3-14 22:38

楊千嬅昨日下午出巡中環,在助手陪同下往名店試新衫,貴為
樂壇天后,千嬅架起墨鏡,霸氣十足地慢慢睇,不時和助手指
指點點,期間店員一度上前熱情地介紹,不過左睇右睇,行完
成間舖,千嬅都好似唔啱心水,拿着飲品的她急急腳步出,及
至遇見記者,她打招呼,笑說:「咁得閒呀!」然後便步往商
場外登車離開。

千嬅急步離開 。

劉浩龍 與 John
hehehaha 發表於 2020-3-14 22:41

我隻手污糟

楊千嬅昨日下午出巡中環,在助手陪同下往名店試新衫,貴為
樂壇天后,千嬅架起墨鏡,霸氣十足地慢慢睇, ...
John 發表於 2020-3-14 22:44

一啲星味都無
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

阻住你阿媽!

想買樓

想買一個「開心」同「幸福」
仲有「身體健康」同「自由」

想買樓
HOTMAN 發表於 2020-3-15 02:55

我都想

我都想
Kfmusic 發表於 15/3/2020 15:39
顧掂2047 先啦
買間樓供都未供完又比人收返-_-

想買陳蕾 1029

想買喜歡祖兒4同5.

黃店! 啪啪啪
黃店! 啪啪啪

黃店! 啪啪啪
黃店! 啪啪啪
John 發表於 2020-5-2 17:02

邊個仔仔叫黃店???

想買樓
HOTMAN 發表於 2020-3-15 02:55

買樓買車買樓買車買樓買車......

HKTV MALL 入咁多中國貨
再將我相信的如煙火般綻放

買左美音金都咖啡~

2020年最後一隻買嘅碟係 Pretty Crazy DVD
2021年第一隻買嘅唱片係 Pretty Crazy BD
#喜歡祖兒
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

2020年最後一隻買嘅碟係 Pretty Crazy DVD
2021年第一隻買嘅唱片係 Pretty Crazy BD
#喜歡祖兒  ...
616.1314 發表於 2021-3-6 01:43

仲有買左pretty crazy hoodie!!!!

仲有買左pretty crazy hoodie!!!!
stephybest 發表於 2021-3-6 19:20

Pretty Crazy 紀念品方面買咗貼紙、Love In L.A. Studio Live Boxset 連 photo album、Poster x 2 同尿袋

但係個尿袋已經壞咗
二〇二三年度全女班投票

Pretty Crazy 紀念品方面買咗貼紙、Love In L.A. Studio Live Boxset 連 photo album、Poster x 2 同尿袋
...
616.1314 發表於 2021-3-7 19:54

浪費金錢

浪費金錢
bagfgfcde 發表於 2021-3-7 21:17

好值得
值過 Serrini
二〇二三年度全女班投票

好值得  
值過 Serrini
616.1314 發表於 2021-3-7 22:14

碟都明既
貼紙係乜玩法

碟都明既
貼紙係乜玩法
bagfgfcde 發表於 2021-3-7 22:15

Little Miss Pretty Crazy!
全亞洲首個同奇先生妙小姐合作嘅 Artist
二〇二三年度全女班投票

...

諗起1314 msl同pc都買左好多紀念品

諗起1314 msl同pc都買左好多紀念品
stephybest 發表於 2021-3-7 23:52

5354 啲紀念品太醜,不了
MSL 象徵式買咗張貼紙
二〇二三年度全女班投票

5354 啲紀念品太醜,不了
MSL 象徵式買咗張貼紙
616.1314 發表於 2021-3-8 00:08

雜七雜八都買 毛巾 筆記本 貼紙原來都真係幾愛祖

見到個miffy 喇叭好靚 想買!!
陳蕾食咗喉糖未?

...

Love In L.A. Studio Live Boxset

呢個 boxset 好垃圾
有啲想賣咗佢

想買無線耳機,有無推介

Love In L.A. Studio Live Boxset

呢個 boxset 好垃圾
有啲想賣咗佢
jasonng 發表於 2021-3-12 17:26

本相冊前半好靚
後半就...
二〇二三年度全女班投票

本相冊前半好靚  
後半就...
616.1314 發表於 2021-3-12 19:03

啲衫真係麻麻哋
有套綠色嘅都幾恐怖

啲衫真係麻麻哋
有套綠色嘅都幾恐怖
jasonng 發表於 2021-3-12 20:36

基本上係得前面灰色同藍色靚。。
二〇二三年度全女班投票

想買無線耳機,有無推介
Garfield 發表於 2021-3-12 18:59
airpods pro
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

買左兩隻miffy仲未送到。。
陳蕾食咗喉糖未?

買左兩隻miffy仲未送到。。
stephybest 發表於 2021-3-19 20:02

你係咪容祖祖

你係咪容祖祖
WZA111 發表於 2021-3-19 21:35

點解我係容祖
陳蕾食咗喉糖未?

點解我係容祖
stephybest 發表於 2021-3-19 21:45

因為miffy

想買無線耳機,有無推介
Garfield 發表於 12/3/2021 18:59
著重邊方面先

有無話咩牌子不了先

因為miffy
WZA111 發表於 2021-3-19 23:17

Miffy好得意。。
陳蕾食咗喉糖未?

Miffy好得意。。
stephybest 發表於 2021-3-20 03:50

兔兔最得意。。

兔兔最得意。。
kk8733 發表於 2021-3-20 09:29

絕不認同
陳蕾食咗喉糖未?