返回列表 發帖
希望尾場Mi會自己唱返 彌補返上次失聲cut咗
fifty1205 發表於 2019-7-18 23:20

尾場終極encore
回來我身邊
默契
我們的主題曲
終身美麗 (原版)

bye bye all ff side tracks

Sammi 好正呀,連鄭融都請做嘉賓,希望經過今晚,能勾起更多觀眾回憶或令更多觀眾記得鄭融尼位紅歌不紅人的 ...
ellybest 發表於 2019-7-18 23:39

希望美融出年上紅館
請番美秀做嘉賓

尾場終極encore
回來我身邊
默契
我們的主題曲
終身美麗 (原版)

bye bye all ff side tracks ...
masterdragon 發表於 2019-7-18 23:51

有回來我身邊同我們的主題曲已經好滿足
落錯車都唔錯
只要唔係唱唯獨你是不可取替就可以啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有禮物呀
成地都係 攞晒去
反正掃起聽日再噴過都係呢咋
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

今晚把聲好似靚番
上網睇九字歌啲高音回來了

紅綠燈 好感動

要多謝美融
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

請鄭融不如請埋泳兒
你老闆 發表於 2019-7-18 21:55

可唔可以請埋李卓庭
然後去新斗記慶功?

睇黎20號唔係千嬅
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

鄭秀文女嘉賓好似要至少有一首四台冠軍歌
你老闆 發表於 2019-7-18 22:29

關心妍都有一首 優先訂座

會唔會搵埋林奕匡,合唱高山低谷
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

祖祖做嘉賓個晚,應該我們都是這樣長大的(合唱)+心之科學
song of last year VS song of this year

想請問各位,邊度可以睇到sammi 演唱會周邊商品的資料?

song of last year VS song of this year {:4_166 ...
btvfans 發表於 2019-7-19 07:20

好想知到底係邊一場

song of last year VS song of this year {:4_166 ...
btvfans 發表於 2019-7-19 07:20

咁應該合唱  未來見

想請問各位,邊度可以睇到sammi 演唱會周邊商品的資料?
ellybest 發表於 2019-7-19 09:32

另有環保袋$10一個
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SAMMI 三米

美醜唱回來我身邊好過紅綠燈
week13

會唔會搵埋林奕匡,合唱高山低谷
我等我在 發表於 2019-7-19 07:06

佢仲係美國進修緊,未知尾場返咗黎未
Infinity & Eternity

佢仲係美國進修緊,未知尾場返咗黎未
pooh1460 發表於 2019-7-19 12:14

男歌手(除左安仔)做嘉賓的機會都微

我估Mi鍾情的《喜歡戀愛》有機會登場
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

20號 點解有人傳係千嬅
因為消息人士爆料果時
就同啲friend講係 Mirror
咁大家一直覺得會係女嘉賓 咁就聽錯咗係 Miriam
所以就有咁嘅誤會

btw今晚應該係盧巧音

btw今晚應該係盧巧音
samxdxd 發表於 2019-7-19 12:56

係 ig講咗
喜歡戀愛

20號 點解有人傳係千嬅
因為消息人士爆料果時
就同啲friend講係 Mirror
咁大家一直覺得會係女嘉賓 咁就聽錯 ...
samxdxd 發表於 2019-7-19 12:56

Mirror聽日要變性sad

係 ig講咗
喜歡戀愛
JasOh103 發表於 2019-7-19 13:27

Yeah!!!! 猜中了

可惜沒有飛睇多場
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Yeah!!!! 猜中了

可惜沒有飛睇多場
l00540 發表於 2019-7-19 14:17

仲有邊個呢~~~係咪話唔會有KELLY

仲有邊個呢~~~係咪話唔會有KELLY
eggsteven 發表於 2019-7-19 15:33

Yes

其實可唔可以阻止 D 人戴 D 大媽頭箍入場
頂佢個肺 紅紅綠綠閃閃下 美醜咩
week13

b01091018 發表於 2019-7-19 15:51

果舊嘢又高,成晚閃到我眼盲...
阻x住晒我睇show!
SAMMI 三米

係 ig講咗
喜歡戀愛
JasOh103 發表於 2019-7-19 13:27

OMG 超中意呢首!!!
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

計埋Candy,咁得翻6個,希望有陳慧琳陳慧嫻

六個
容祖兒/Aga/鍾舒漫/楊千嬅/陳慧琳/彭羚

OMG 超中意呢首!!!
風見志郎 發表於 2019-7-19 15:59

都係估ja
我好鍾意啲獨白

b01091018 發表於 2019-7-19 15:51

同意!!勁礙眼!
每次Sammi講到唔要螢光棒我都睥住佢哋

六個
cyrus0429 發表於 2019-7-19 16:23

但求不是sherman!!!!!!!!!!!

六個
cyrus0429 發表於 2019-7-19 16:23

千嬅唔係去一何月美國咩
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

睇返紅綠燈段片,真係好touch
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

最希望有hocc, 做返part情撼紅磨坊,或者唱劍雪

最希望有hocc, 做返part情撼紅磨坊,或者唱劍雪
aus 發表於 2019-7-19 20:49

你無睇上面的留言?

簽名被屏蔽

喜歡戀愛
好心分手

喜歡戀愛
好心分手
samson712 發表於 2019-7-19 21:36

Candy終於肯唱《好心分手》

自己演唱會都唔唱...

簽名被屏蔽

sammi真係好鍾意唱第一次903十大
給自己的信

女神

紅綠燈

高山低谷 ...
你老闆 發表於 2019-7-19 20:59

爭氣!

爭氣!
風見志郎 發表於 2019-7-19 22:20

但MiGi 無唱《高妺正傳》

好似之前無耐唱過好心分手
你老闆 發表於 2019-7-19 21:41

上兩個演唱會都無唱

Candy終於肯唱《好心分手》

自己演唱會都唔唱...
l00540 發表於 2019-7-19 21:38

因為sammi話係佢要求

兩位紋身女唱 沒有留下紋身

雖然鄭融係嘉賓裏面名氣最少一位,但最鍾意她的演出。紅綠燈真係好感動,回來我身邊亦唱得好好!真心希望今次能夠幫手推一推鄭融人氣!她真係好多好歌!

兩位紋身女唱 沒有留下紋身
JasOh103 發表於 2019-7-19 23:58

Mi 係真紋身?