返回列表 發帖
Urbtix 個refresh 係咪fake9me 架 LOL
mc) 發表於 2019-4-9 10:11

有frd用個refresh function
10:03買到尾場680
所以..不要怕只要信

-    入唔到

仲係入唔倒係咪賣哂啦LOL

買到 13 號禮拜六 $680

噉就load咗半個鐘…
都係未入到

買到嘅好似多過渣打個次 不過都唔係我

現在心中只有灰色...
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

唉 絕望
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

70000 張飛,應該無咁快賣哂掛
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

真係痴心等待

放棄
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

用埋手機app, 手機再開網頁,電腦,3個渠道一齊用,都入不到,痴心等待...

70000張飛呀 至少賣到下午啦
張學友都賣到5 6點
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

已經LOAD 左成個鐘, 有D好絕望既感覺

啱啱買到頭場680x4
980同380寫少量
980買唔到4連

其他場次暫時未見出"少量"

啱啱買到頭場680x4
980同380寫少量
980買唔到4連

其他場次暫時未見出"少量"
hihi 發表於 2019-4-9 11:08

求教點入,一次都未入到 lol

仲未入到... refresh左成個鐘

回復 319# hihi

咦 咁睇嚟今次真係多左飛wor 定係無門市 賣飛速度慢左? 上兩次美mi唔夠半個鐘最貴票價就全部sold out...

入極都入唔倒真係好灰

有無人知touch mi 1冋2 嗰陣公售賣幾多張飛?

淨係入過BUSY個頁 LOL

其實唔係多左飛,係方法少左,得上網同打電話
而家得返41816張

其實唔係多左飛,係方法少左,得上網同打電話
而家得返41816張
stephybest 發表於 2019-4-9 11:24

姐係大概萬幾人買到飛@@

終於搶到兩張頭場680...
頭場380已經冇晒連位

終於搶到兩張頭場680...
頭場380已經冇晒連位
uran 發表於 2019-4-9 11:39

靠F5定由佢auto retry?

尾場情況如何...

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 11:45am)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 32 346
已售罄的場次Sold-out performance(s): No

繼續努力

回復 330# hihi

得返一半都唔夠既機會... 不想唉聲嘆氣 亦都唔想咁快心死...

尾場情況如何...
JasOh103 發表於 2019-4-9 11:50

靠佢auto咋, timeout左咪人手F5囉
尾場冇留意, 求神拜佛飯團果邊買到

尾場情況如何...
JasOh103 發表於 2019-4-9 11:50

尾場我啱啱禁680 同 380 都出唔到連位

FINAL 買到頭場680

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 12:15am)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 21 736
已售罄的場次Sold-out performance(s): No

It's a crying game It's a crying game....

用google extensions加電話retry幾千次都入唔到一次
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

就算千年如一日system busy
大家都要creo en mi呀!

想入Sammi, 入唔到
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

得返7399

得返7399
stephybest 發表於 2019-4-9 13:11

怎麼我 還要追

閒日680仲有連位好似
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

仲未入到

而現時速度下次剩餘票數update應該就賣晒了

得返7399
stephybest 發表於 2019-4-9 13:11

唉 幾個鐘都入唔到
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

剩係n次入咗叫我開cookies果頁

唉 幾個鐘都入唔到
fifty1205 發表於 2019-4-9 13:19

究竟6萬幾張飛去咗邊
我都係一次都入唔到 CLS

放棄了
唯有寄望歌迷會的最後機會

真係開波load到而家. 希望fanclub 做到嘢

分流系統好似仲廢左
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

阻住 發表於 2019-4-9 13:23

其實係咪唔使理?
已經開咗cookies都出版咁嘅嘢

其實係咪唔使理?
hihi 發表於 2019-4-9 13:33

佢會自動更新
唔洗F5

回復 345# 阻住

我都係 其實個版面係意思? 係咪我地原本可以入去買到飛但係出咗問題? 定係純粹係fake9人?

其實係咪唔使理?
hihi 發表於 2019-4-9 13:33

無理, F5去返321retrying...

阻住 發表於 2019-4-9 13:23

我都係,但 suppose 入到果版應該係入到個 system,結果佢話無我開 cookies 而買唔到飛,但我已經開左…
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨