返回列表 發帖
比錢階段彈返出黎。。。

抽獎咁抽 sosad
我估大量黃牛準備賣街

我都係,但 suppose 入到果版應該係入到個 system,結果佢話無我開 cookies 而買唔到飛,但我已經開左… ...
星勤 發表於 2019-4-9 13:40

我都去過果版好幾次
跟住咪back返再retry過囉
然後突然有一次真係入到

好彩買到尾場!

比錢階段彈返出黎。。。
stephybest 發表於 2019-4-9 13:40

我以前都試過,呢個慘過入唔到 system...
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

好彩買到尾場!
森姆@結論 發表於 2019-4-9 13:51

你就好啦, 我都好想買尾場

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 2pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 951
已售罄的場次Sold-out performance(s): No

仲係買唔到囉

原來上次哭 哭不出眼淚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

完全入唔到
「微笑之中 接受還未有 答案。」

仲係買唔到囉

原來上次哭 哭不出眼淚
風見志郎 發表於 2019-4-9 14:12

感情 不進則退

要反呢個女人了
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

感情 不進則退

要反呢個女人了
JasOh103 發表於 2019-4-9 14:13

沒法來笑著擁有 就要哭著放開手

要反呢個女人了
JasOh103 發表於 2019-4-9 14:13

誰沒興緻守這諾言
但卻對我再全心詐騙
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

若失去我都不再怕 能得到就當燒煙花
睇怕都係只可以等blu ray

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 2pm)

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still ava ...
tyli 發表於 2019-4-9 14:10

951不過未有sold out場次

951不過未有sold out場次
JasOh103 發表於 2019-4-9 14:28

希望搶到part two FAKE Mi 鄭秀文世界巡迴演唱會

可以由朝早到而家一次都入唔到真係第一次
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

攰了 唔搶了 等fanclub

買到8張 4張980 4張680 但每次都係2+2咁買 冇乜4連

134張

20/7 sold out

好彩有睇touch mi 2
今次唔去無乜所謂
反正都買唔到
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

剩得咁伶仃
果百幾個係咪輪椅位

10點到而家終於入到但全部俾人hold住
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

回復 376# uran

剩得9個 應該係?

買唔到既米粉可以考慮睇美早
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

10點到而家終於入到但全部俾人hold住
JayantL 發表於 2019-4-9 15:27

same

所選票區的尚餘座位正由其他顧客選取,暫時未能提供。

#UnfollowMi
一次都入唔到

回復 378# mc)

連九張飛都賣唔出 今次美mi演唱會滯銷得好緊要喎(由十點開始一直load無入過賣飛個頁面 自我安慰中)

記得舊年學友公售個次,剩下最後幾千張,唔使321鏈接,個時候撿漏買咗一張680

個網係咪假㗎?
得返9張照道理應該冇咩人搶,應該好易入,但點解到而家又電話apps又電腦由9:30到而家都係一次都入唔到
唔通我入左去買容祖兒呀!
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

正式sold out

以上節目的門票已售罄
Tickets of the above event are sold out

Mi:「今次公售個座位表係往年比例最高既,大家應該可以容易D買飛,應該有更多人可以享用正價睇今次演唱會。」
結果我由九點半到sold out都入唔到去個website算,等fanclub,希望fanclub做到野

Mi:「今次公售個座位表係往年比例最高既,大家應該可以容易D買飛,應該有更多人可以享用正價睇今次演唱會 ...
交換溫柔 發表於 2019-4-9 17:34

難聽過粗口 lol

sold out之後我終於入到 比我睇售罄兩隻字
唔比我買就算啦 仲玩9me
多L謝 lol

炒到96000 痴線 ...
希望美祖開售唔好咁癲 ...

炒到十萬蚊一張飛
香港真係窮得只剩下錢

唔知今次美mi開show之前會唔會出碟?

9萬6 chi sin
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

但我都仲未入到喎,是咪被block

希望美Mi今次開到台北小巨蛋再用拓完/kktix賣霏啦,我有信心會搶到,仲分分鐘唔洗聽到終身美麗

victor1991415 發表於 2019-4-9 18:06

支持美祖廿萬!!

victor1991415 發表於 2019-4-9 18:06

俾牛炒到96000
美祖仲要喺king jer個post俾like同鼓掌

但我都仲未入到喎,是咪被block

希望美Mi今次開到台北小巨蛋再用拓完/kktix賣霏啦,我有信心會搶到 ...
阻住 發表於 2019-4-9 18:11

我都未入到
都賣晒啦..點解仲入唔到

Mi:「今次公售個座位表係往年比例最高既,大家應該可以容易D買飛,應該有更多人可以享用正價睇今次演唱會 ...
交換溫柔 發表於 2019-4-9 17:34

的確公售比例係高咗好多嘅
但其實公售同預售比例多少根本對買飛無影響
兩個system都係咁難入,啲人都係唔會買到

支持美祖廿萬!!
stephybest 發表於 2019-4-9 18:30

美祖話我個炒價點止9萬6
大家識做麻煩各位買到飛的同我抬高價過sammi.
哈哈~講笑姐, 睇得出mi 同Joey 真心Friend.
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

96000都抵既 同瘦瘦握到手可以當自己受洗

但係我想買680 個牛都覆我話1750一張
神經病!

究竟點解cut左排隊就等於打擊左黃牛呢?
cut左排隊只係冇人受傷但大家依然都買唔到飛呢個先係問題所在
「微笑之中 接受還未有 答案。」

96000都抵既 同瘦瘦握到手可以當自己受洗

但係我想買680 個牛都覆我話1750一張
神經病!  ...
JasOh103 發表於 2019-4-9 19:25

唔洗咁急買 演出14日前先有飛 班牛都係吹姐

唔洗咁急買 演出14日前先有飛 班牛都係吹姐
stephybest 發表於 2019-4-9 19:48

死都唔好幫黃牛買!!!

究竟點解cut左排隊就等於打擊左黃牛呢?
cut左排隊只係冇人受傷但大家依然都買唔到飛呢個先係問題所在 ...
misterben111 發表於 2019-4-9 19:31

講真有人受傷都係個別事件, 唔通以後全部cut曬實體買飛咩
乜都依賴網絡唔係好事, 根本就唔透明, 背後肯定有更多黑手霸住啲飛