返回列表 發帖
你愛我愛不起

仍舊想不通猜不到這種貨色能捕捉你
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

塔尖仍舊記得 這擁抱極美好
愛有千斤重 重過無涯的鐵路

希望Sammi唔好太傷心
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

簽名被屏蔽

原來咩廚房咩嘆豬腳都係假架
希望丁子高打醒12分精神

會唔會取消

原來咩廚房咩嘆豬腳都係假架
希望丁子高打醒12分精神
btvfans 發表於 2019-4-16 19:53

丁生到時既新聞就唔係一男一女
「明知愛這種男孩子 也許只能如此」

丁生到時既新聞就唔係一男一女  
「明知愛這種男孩子 也許只能如此」 ...
Wing1211 發表於 2019-4-16 20:01

丁子高bi來嘅咩?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

謝安琪 x 張繼聰 捱過苦難 更可貴

反OT : 如果Sammi 改期 或取消都可以理解 ...
白河喜來登 發表於 2019-4-16 21:18

唔係有人話佢一早知,而且原諒左安仔咩。肯定唔會取消。

最幸福的天后係吳雨霏
嫁左個靚仔有錢老公un un腳唔使做
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

會否成場瘋狂唱怨婦歌
苦戀情變哭泣遊戲愛上你是我一生的錯心血來潮

會否成場瘋狂唱怨婦歌
苦戀情變哭泣遊戲愛上你是我一生的錯心血來潮
gooloo 發表於 2019-4-16 22:38

係就正, 怨婦PART 等左好耐, 佢又夠歌 , 同返SAMMI VS SAMMI 歌劇咁 但連續唱哂佢的失戀歌, 先正
CUT左主個PART佢啦, 玩一次就夠啦, 連玩三次

今次翻唱 你沒有好結果 活得比你好 吧。
或者叫黃偉文寫首呢種題材嘅俾佢,黃偉文寫呢啲歌好叻。

Sammi真係好慘
以後做咩都會俾人放大討論分析
唱慘情歌啲人會大把嘢講話佢憑歌寄意
唔唱又俾人話唔可以真正原諒許志安

同許志安出街一定俾人指指點點
話佢點解仲同佢一齊

插曲ready

moo moo
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

為何永遠放不低 為何錯愛這一位
但求仍然維繫 不惜一切 我為你執迷

放不低都會唱掛?

希望mi養好把聲 唔好好似上次咁失晒聲把聲沙晒

mi個po真係好摺 我嚟搵D野講下啦
唔知依家mi綵排成點 聽講安心單野令佢停咗綵排 唔知依家仲有冇綵排
或者會因為咁跳少d舞?

Mi幾時先肯蒲頭更新下IG,facebook, 冇晒佢D 近況消息。。好悶呀!
我們都是這樣長大的

好擔心佢。

Mi幾時先肯蒲頭更新下IG,facebook, 冇晒佢D 近況消息。。好悶呀!
dom 發表於 2019-4-27 14:29

唉 見到佢出po回應嗰陣都仲鬆左啖氣 點知依家又潛水 雖然知道mi依家需要時間沉澱自己 但係佢依家咩動靜都無 真係好擔心佢

其實專心為演出練唱排舞係幾好
咁大件事唔會咁快就有心情po自己跑步 放毒 ootd
雖然我有見過佢like幾張日本美食

希望7月見到佢係狀態大勇
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

啱啱出咗po啦 但係始終擔心佢

就講就出 唔小心做咗燈燈
tag霏姐

好擔心佢。
wzx0825 發表於 2019-4-27 18:30

黃牛比你仲擔心,屯咗咁多貨

終於出po啦. 向前望繼續Follow Mi
小三避走左天就放晴。
我們都是這樣長大的

不如化悲憤為力量啦,開25場紅館,成為2019diva laaaa

ff中

其實佢號召力30場都ok
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

其實使乜擔心mi,可能成件事係佢一手策劃都唔奇

阿mark 發表於 2019-4-28 20:33

are you flow?

講嘢唔用腦 咩都話可能 神經病!
7月仲有排 只希望mi咩都唔好諗用最好狀態準備演唱會

你睇得宮廷劇多?

今年會有幾首新歌
又要出錢買碟

miles遲啲有冇得換飛呢

miles遲啲有冇得換飛呢
kinderpark 發表於 2019-5-5 18:25

聽講呢個月會公布詳情

回復 487# JasOh103

希望mi會唱多d新歌啦 touch mi無唱總有一個人 結果都比人當成side track啊陰功 同埋希望佢會唱火宅之人同我不是歌手

好想睇頭場啊
到時開show一定會有各大傳媒大肆報導
就會劇透唱左咩歌

希望到時仲有輪椅位剩
又或者搵到唔會咁狼死既牛牛喇

好想睇頭場啊
到時開show一定會有各大傳媒大肆報導
就會劇透唱左咩歌

希望到時仲有輪椅位剩
又 ...
masterdragon 發表於 2019-5-6 00:46

same
點忍十幾日先知rundown
今次好想好想睇頭場

回復 491# masterdragon

所以我今次睇第二場我都廢事忍 Touch mi嗰次我睇尾場 忍足十一場忍到好辛苦 甚至unfollow咗sammi個fb同ig 今次直接睇劇透入去睇

same
點忍十幾日先知rundown
今次好想好想睇頭場
JasOh103 發表於 2019-5-6 01:06

忍咁耐真係好難頂
除非無所謂就話者

btw以為你會買頭場

回復  masterdragon

所以我今次睇第二場我都廢事忍 Touch mi嗰次我睇尾場 忍足十一場忍到好辛苦 甚至 ...
交換溫柔 發表於 2019-5-6 10:52

我第三場 到時都可能會完全唔上任何網/fb/ig/唔睇電視
但都覺得好難忍

忍咁耐真係好難頂
除非無所謂就話者

btw以為你會買頭場
masterdragon 發表於 2019-5-6 22:56

優先 頭場好快賣晒 最後有四張已經想唱上帝早已預備我不相信運氣
anyway應該到時會搵頭場飛睇

優先 頭場好快賣晒 最後有四張已經想唱上帝早已預備我不相信運氣
anyway應該到時會搵頭 ...
JasOh103 發表於 2019-5-6 23:14

哈哈 咁又係 㩒到入去真係好難得

Good luck ar

3萬asian miles換到$980喎
係咪算抵

莫非歌迷會有第2輪訂飛?

都係等官方再確認!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SAMMI 三米

莫非歌迷會有第2輪訂飛?

都係等官方再確認!
kh23 發表於 2019-5-12 22:08

有人問咗,已經證實冇

睇唔到 好慘

琴日sammi去rehersal見記者個表情好得人驚 未見過信教之後佢咁嘅樣 希望sammi頂得住啦

琴日sammi去rehersal見記者個表情好得人驚 未見過信教之後佢咁嘅樣 希望sammi頂得住啦 ...
交換溫柔 發表於 2019-5-15 16:22

D記者問D問題令人唔舒服姐,咩心穎有冇打電話俾你。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️