返回列表 發帖
#FOLLOWMi 第十場(23/7)嘉賓:吳少芳

(1988年Mi新秀同期參加者,組合Face to Face成員)

資訊由鄭秀文 ...
dom 發表於 2019-7-23 22:10

唱咩 情迷Milano?

(1988年Mi新秀同期參加者,組合Face to Face成員)

資訊由鄭秀文 ...

真係估佢唔到

簽名被屏蔽

資訊由鄭秀文 ...

好有愛

好有愛
Allen_ms 發表於 2019-7-23 22:36

睇到片都好感動
Sammi真係天使

face to face唔查字典唔知邊位
自從kay做嘉賓後此區討論留言大減
你老闆 發表於 2019-7-23 22:31

姓賴啦你
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

資訊由鄭秀文 ...

冷門到爆炸咯,face to face,有首經典嘢叫 一些

資訊由鄭秀文 ...

好彩唔係睇呢場 重衰過mirror
love wins!

唔係莫文蔚囉
samson712 發表於 2019-7-23 21:51

聽晚先係
love wins!

Sammi 真係好正
真心覺得佢請嘉賓係有自己意思同用意,並唔係為左滿足樂迷咁簡單。

首首演唱會唱就最好
你老闆 發表於 2019-7-23 19:47

好多都無唱啊
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

某位天后26號做嘉賓 感動cry
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-7-24 00:31

邊位?有冇tips?想去紅館門口等黃牛散飛

邊位?有冇tips?想去紅館門口等黃牛散飛
jasonbloom 發表於 2019-7-24 00:52

無拎過最女個位
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-7-24 00:31

之前話26號係陳慧琳?

無拎過最女個位
fifty1205 發表於 2019-7-24 00:55

林憶蓮?陳慧嫻?

無拎過最女個位

一定係Gin Lee
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Sammi : 無論呢個世界發生緊咩事都好,我希望可以帶俾大家一個開心嘅心情,同埋會帶比大家一個精彩嘅演出

如果鄭秀文請黃心穎,我就好相信上帝的力量係好強
你老闆 發表於 2019-7-23 11:31

請佢黎送死
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

一定係Gin Lee
JasOh103 發表於 2019-7-24 01:10

AGA?IVANA?SA?
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

無拎過最女個位

關心妍?HOCC? Janice? GEM? Ivana?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

關心妍?HOCC? Janice? GEM? Ivana?
l00540 發表於 2019-7-24 06:53

呢堆邊係天后啊

無拎過最女個位

下仲有邊個天后呀

好懷疑個個係咪天后,講完都無人知係邊個

下仲有邊個天后呀
eggsteven 發表於 2019-7-24 09:35

憶蓮? 慧嫻??
好似得呢2個....
SAMMI 三米

憶蓮? 慧嫻??
好似得呢2個....
kh23 發表於 2019-7-24 09:55

關淑怡算唔算

今次嘉賓,除左葉蒨文,其他都未拎過tvb最女

彭麗媛同肥媽算唔算
希望係啲好趕客既天后等我有多少少機會買到原價霏入場

Sammi 真係好正
真心覺得佢請嘉賓係有自己意思同用意,並唔係為左滿足樂迷咁簡單。 ...
victor1991415 發表於 2019-7-23 23:33

睇返啲片 好感動
見到佢似深海既愛
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

希望係關詠荷或者滕麗名入去唱陀槍師姐
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

下仲有邊個天后呀
eggsteven 發表於 2019-7-24 09:35

你wiki下邊個天后拎過女金但未拎過最女
肥婆馬上收皮

好懷疑個個係咪天后,講完都無人知係邊個
賴爽 發表於 2019-7-24 09:41

其實好易估lol 你地諗關心妍係天后我都無辦法
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-7-24 13:28

define 天后~~~~~~

其實點先算係天后?

Sandy?

下..?堅?如果係要食黃牛喎

定係我估錯

define 天后~~~~~~
eggsteven 發表於 2019-7-24 13:43

公認的樂壇天后(包括Sammi、仍然在世、要出過廣東碟):

小鳳姐、甄妮、汪阿姐、Sally、憶蓮、慧嫻、Faye、Cass、Kelly、千嬅、Kay、HoCC、Joey

以上只有Sally和Kay出現過做嘉賓,最大可能憶蓮和慧嫻是26號和27號最後兩晚嘉賓,因為她兩不但是Sammi的前輩級天后,地位尚高,也是較要好的朋友。

關淑怡算唔算
阿mark 發表於 2019-7-24 10:00

關淑怡、李惠敏、梁詠琪、周慧敏、王菀之、關心妍、薛凱琪、衛蘭
以上全部都是末到天后級數(因為無乜大獎攞過),但受大家注目。

要爆可唔可以直接爆 唔好要人估 反白咪得

下..?堅?如果係要食黃牛喎

定係我估錯
釘釘 發表於 2019-7-24 15:45

你懂的  
肥婆馬上收皮

公認的樂壇天后(包括Sammi、仍然在世、要出過廣東碟):

小鳳姐、甄妮、汪阿姐、Sally、憶蓮、慧嫻、Faye ...
universal 發表於 2019-7-24 15:46

hocc點會係天后?明明只得到商台一個台認可

Kelly 會做嘉賓唔係傳咗幾千幾百次喇咩
傳 26 Kelly - 27 祖 (Sammi Fans講),聽咗幾次啦,但尋日傳係 Karen 最後咪 .....

頂討論左咁耐我以為最女係TVB最女-_-

其實會唔會有hana?
都係最受歡迎女歌星
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

Kelly 會做嘉賓唔係傳咗幾千幾百次喇咩
傳 26 Kelly - 27 祖 (Sammi Fans講),聽咗幾次啦,但尋日 ...
賴爽 發表於 2019-7-24 16:16

26 27 一定係香港本地有份量女歌手 00後出道或者其他國家就唔好FF啦

你懂的
fifty1205 發表於 2019-7-24 16:07

究竟係TVB最女定903最女?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

kay點會係天后?明明只得到商台一個台認可
你老闆 發表於 2019-7-24 17:07

如果無記錯,上年港台最優係kay,而且kay係tvb同新城都有大獎

簽名被屏蔽