返回列表 發帖
網上流傳今次全女班嘉賓,有阿Sa Fiona Gigi AGA 盧巧音 鍾舒漫
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

好期待, 雖然無飛, 唯有等人up上youtube

回復 907# fifty1205

呢個嘉賓list 真係弱喎!

聽講聽晚嘉賓係amanda lee
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

網上流傳今次全女班嘉賓,有阿Sa Fiona Gigi AGA 盧巧音 鍾舒漫
fifty1205 發表於 2019-7-12 14:43

好似全部係教友?
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

岩先有fd 聽到世界之最

Good Show Mi
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

希望仲有
小鳳跳唱信者得愛
葉劉唱問我 (最好發現林奠係台下叫埋佢上台)

咁就真係驚喜

希望仲有
小鳳跳唱信者得愛
葉劉唱問我 (最好發現林奠係台下叫埋佢上台)

咁就真係驚喜 ...
阻住 發表於 2019-7-12 16:00

林奠唔好亂嚟唔該 唔好好似劉華咁比佢燈中咗 要腰斬concert

三年前的《Touch Mi2鄭秀文世界巡迴演唱會2016》,Sammi八場邀請了八位男歌手,包括劉德華、黃子華、張衛健、杜德偉、黎明、林海峰、吳鎮宇和古天樂「全男班」嘉賓,就算上次身體抱恙而失聲,觀眾都反應熱烈;Sammi今次就改了「全女班」嘉賓,據知聯絡上的有梁詠琪、蔡卓妍、薛凱琪、盧巧音、AGA、Robynn & Kendy和鍾舒漫等,至於許志安會否現身仍是未知之數。

Source : 明報
肥婆馬上收皮

聽講聽晚嘉賓係amanda lee
hehe 發表於 2019-7-12 15:46

好shocked
其實以前仲係臭四果時係咪唔妥佢

(即係好似愛你愛到殺死你 朱金梅個死敵係Ada
硬係覺得Ada就係Amanda)

回復 911# 廢話kayzzz

呢班疑似係#FOLLOWMI入教既朋友

我fd 聽到mi 真係有唱人地歌

三年前的《Touch Mi2鄭秀文世界巡迴演唱會2016》,Sammi八場邀請了八位男歌手,包括劉德華、黃子華、張衛健 ...
fifty1205 發表於 2019-7-12 16:18

Yeah!!! 有GIGI
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

victor1991415 發表於 2019-7-12 17:19

唱少次得唔得

victor1991415 發表於 2019-7-12 17:19

NO …

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

唔係傳過同amanda 不和咩?
真係會做演唱會嘉賓!
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

唔係傳過同amanda 不和咩?
真係會做演唱會嘉賓!
dom 發表於 2019-7-12 18:01

會唔會合唱《你(安心)沒有好結果》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

簽名被屏蔽

見到薛凱琪、鄭欣宜、鐵樹蘭

簽名被屏蔽

OMG 今晚中咗Mi x Fi
兩代華納一姐!!!
肥婆馬上收皮

簽名被屏蔽

Mi x Fi 咁多淫歌 今晚黎個medley啦
發熱發亮 x Contagious x 小心女人 x Miss Fiona
肥婆馬上收皮

簽名被屏蔽

期待Mi and amanda齊齊唱衰賓穎 小心女人,你沒有好結果
你老闆 發表於 2019-7-12 18:26

係咪真噶,真係俾我開口中??

壞左既人有去睇
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

壞左既人有去睇
cathay1996 發表於 2019-7-12 20:13

有

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

amanda 應該係真
你老闆 發表於 2019-7-12 20:21

仲可以唱 活得比你好
話說鄭秀文99紅館唱過 你沒有好結果

簽名被屏蔽

仲未開始???
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Opening 終身美麗 大樂隊版 換2套衫

裸體早餐!!
不要/顔色氣味
十誡

世界之最 (你願意)
宿命主義
肥婆馬上收皮

裸體早餐!!
fifty1205 發表於 2019-7-12 20:59

裸体早餐

繼續update pls

不要
冷門到

個台好似縮細版touchmi2咁 lol
之後會唔會有變化呢

傳聞rundown
4) 十誡 5) 傷 6) 世界之罪 7) 宿命主義 8) 跳傘 9) 不要驚動愛情 10) 千年如一日 11) 默契 12) 嘉賓歌曲 13) 男仕今天你很好 14) 叮噹 15) power of love 16) 煞科 17) 浮雕 18) 衝過去 20) 信者得愛 21) Melody :最後一次/理想對象/不拖不欠/如何掉眼淚/如果你有事/親密關係 22) 上帝早已預備 23) 我們都是這樣長大的  24) /  25) 螢光粉紅

傳聞rundown
4) 十誡 5) 傷 6) 世界之罪 7) 宿命主義 8) 跳傘 9) 不要驚動愛情 10) 千年如一日 11) 默契 12 ...
chh2006 發表於 2019-7-12 21:20

5) 傷 6) 世界之罪 7) 宿命主義 8) 跳傘

裸體早餐!!
不要/顔色氣味
十誡

世界之最 (你願意)
宿命主義 ...
fifty1205 發表於 2019-7-12 08:59 PM

同黃牛爆的一樣!!!

大家面對的黃牛,未即係等於公司內部,明了嗎

傳聞rundown
4) 十誡 5) 傷 6) 世界之罪 7) 宿命主義 8) 跳傘 9) 不要驚動愛情 10) 千年如一日 11) 默契 12 ...
chh2006 發表於 2019-7-12 21:20

Del po la 有冇諗過未有人完整睇過呢個show
肥婆馬上收皮

嘉賓係欣宜

妖!

簽名被屏蔽

有無可能係Amanda?
好odd 喎
講返當年爭做天后不和到出晒面呀?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

無人討論...

狀態如何?