返回列表 發帖
妖!

簽名被屏蔽

有無可能係Amanda?
好odd 喎
講返當年爭做天后不和到出晒面呀?
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

無人討論...
一種永遠 19>X>05>02>01 AP73
Pretty Crazy 10>4>2 AP65*

狀態如何?

無人討論...
Qmen 發表於 2019-7-12 22:21

睇到個list好似唔係好驚喜,希望假
Week 42 ERadio 華語榜
1. 失戀的人站起來 - 林欣彤  |  2. 香檳女狼 - 鄧小巧  |  3. 重讀興趣班 - 林奕匡  |  4. 幸福相擁 - 衛詩  |  5. 另一個諾貝爾 - 陳卓賢

風見志郎 發表於 2019-7-12 22:25

同上年果個show比,真係零驚喜

簽名被屏蔽

風見志郎 發表於 2019-7-12 10:25 PM

list堅過石堅
真的假不了

狀態如何?
tyli 發表於 2019-7-12 10:24 PM

當然最佳

簽名被屏蔽

嘩 rundown 正到

Fiona 出場啦

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

有賓穎事件不是很有Noise?
你老闆 發表於 2019-7-12 22:31

我係話rundown

簽名被屏蔽

01新聞話爆粗?
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
2.per se - 鬥快
3.盧凱彤 - 圓謊

簽名被屏蔽

01新聞話爆粗?
JayantL 發表於 2019-7-12 10:51 PM

講螢光棒話無人帶系咪怕被保安打
然後口誤爆粗

完了?

完-ed

當然最佳
Qmen 發表於 2019-7-12 22:38

把聲其實幾沙
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

都完得幾搞笑

btw 某三字歌吊威吔上天算唔算向某人致敬?

好shocked
其實以前仲係臭四果時係咪唔妥佢

(即係好似愛你愛到殺死你 朱金梅個死敵係Ada
硬係 ...
masterdragon 發表於 2019-7-12 16:25

套戲擺明影射佢,所以更加話不和

birthday gig 2.0 rundown
有埋兒童不宜就完美了

搖滾區的神經病ig

去到最後講嘢聽得出把聲有啲沙
不如cut兩首吃力不討好嘅heavy metal -_-

今晚水準都幾飄忽
終身「虛」偽唱怪音
xxxx(xxx) 又一次唱錯拍子
仲有好幾首歌入錯位
但係sexy part唱到上晒身
xx d高音都處理得好從容
xxxxx仲終於用原key唱添

兩個禮拜後再見,希望唱得再好d

去到最後講嘢聽得出把聲有啲沙
不如cut兩首吃力不討好嘅heavy metal -_-
hihi 發表於 2019-7-12 23:50

我反而覺得呢兩首ok有其他更需要cut

真心整體一般
感覺佢想做好多野,反而有D唔完整
touch mi 2 rundown 正D

可能我有帶著SAMMI平時演唱會一貫模式
等緊一D野,但最後係冇

Show mi有紅綠燈
Love mi有給自己的信
Touch mi有高山低谷
Follow mi可唔可以有我們都是這樣長大的?

咁啱全部都係原唱第一首903十大歌曲

今晚水準都幾飄忽
終身「虛」偽唱怪音
xxxx(xxx) 又一次唱錯拍子
仲有好幾首歌入錯位
但係sexy part唱到上 ...
uran 發表於 2019-7-12 23:55

頭場都預咗蝦碌當彩排
Week 42 ERadio 華語榜
1. 失戀的人站起來 - 林欣彤  |  2. 香檳女狼 - 鄧小巧  |  3. 重讀興趣班 - 林奕匡  |  4. 幸福相擁 - 衛詩  |  5. 另一個諾貝爾 - 陳卓賢

好想聽「神化」、「大暴走」!仲有陀槍師姐四部曲

Any Rundown?
感謝永遠有歌把心境道破

就咁睇落好似冇以前咁多舞台效果
不過跳傘嗰part幾靚

Any Rundown?
misterben111 發表於 2019-7-13 00:23

https://www.facebook.com/3005787 ... 99906&sfns=xmwa

angelcheng0203 發表於 2019-7-13 00:32

Thx
感謝永遠有歌把心境道破

真心整體一般
touch mi 2 rundow ...
hans_lung 發表於 2019-7-12 23:57

係啊,我都覺
佢好貪心好多野想做 但全部表演項目太短lol
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

好似劣評如潮wo
全壇狂賀白河喜來登被ban

睇ig片好似唱得幾好, keep得到birthday gig把聲
希望捱到13場!

rundown 快歌同touch mi 太重複 但今次production 好似好正咁

裸體早餐最尾嗰度同All The Lover MV有啲似

真心整體一般
touch mi 2 rundow ...
hans_lung 發表於 2019-7-12 23:57

agree
感覺佢想擺脫以往嘅模式
例如突登冇咗一貫嘅快歌medley
不過啲嘢未run得smooth,所以出嚟present得好奇怪
例如終身美麗換衫,鐵樹蘭出場,encore跳舞

另外唔明點解要fiona無啦啦出嚟唱一首
odd to the max lol

其實會唔會太多嘉賓呢
同埋除咗鐵樹蘭 其他係有咩關聯?
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
2.per se - 鬥快
3.盧凱彤 - 圓謊

早知睇頭場喇 幾多驚喜
想聽埋 插曲 愛情萬歲
love wins!

其實會唔會太多嘉賓呢
同埋除咗鐵樹蘭 其他係有咩關聯?
JayantL 發表於 2019-7-13 01:56

嘉賓係幫手唱下歌,護住把聲?話曬要頂十幾場

agree
感覺佢想擺脫以往嘅模式
例如突登冇咗一貫嘅快歌medley
不過啲嘢未run得smooth,所以出嚟present得 ...
hihi 發表於 2019-7-13 01:45

我仲諗住出左隻主題曲精選會有theme song medley點知冇
    第一首歌令人諗起show mi唱唯獨又係新版+中間quick change
    個人覺得其實唔需要阿fi 個首放福音part會會更好
    今次終於打破前幾次冇MC仁同廿四味
    最後估唔到用快歌完
    利利伸未睇 消息靠睇ig/cm知
感謝永遠有歌把心境道破

我仲諗住出左隻主題曲精選會有theme song medley點知冇
    第一首歌令人諗起show mi唱唯獨又係新版 ...
misterben111 發表於 2019-7-13 02:35

Encore 有段Dance Solo
Background Music係幾首演唱會主題曲Remix
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

fi同佢係教友?其實應該合唱男孩像你,Fi男裝出場哈哈哈
Elio喜歡上別人了

回復 997# stephybest

擺明想俾機會下一輩嘅歌手。希望Gin Aga JW Janice 小明呢d都會有啦
Elio喜歡上別人了