返回列表 發帖
睇返網上D片同相
原來Sammi仲紮住個膝頭哥
要早日康復呀!

好多明星到場,首場暫時有莊思明 黃建東 李嘉欣 許晉亨 梁洛施 黎諾懿 陳敏之 黃偉文 鍾楚紅 梁詠琪 梁烈唯 李施嬅 单立文 王鷗 關錦鵬 文念中 甘國亮 陳鎮川胡蓓蔚 趙希洛 許志安 劉秀樺 甘比 李浩林 陳少琪

D造型真係唔識講
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好似好短

Encore 有段Dance Solo
Background Music係幾首演唱會主題曲Remix
fifty1205 發表於 2019-7-13 02:42

段dance solo係好睇嘅
唔使跳住唱跳得放好多
但如果升上嚟咩都唔講直接跳會型好多

D造型真係唔識講
風見志郎 發表於 2019-7-13 12:30

我都反而想講造型 ...
Sammi 每次演唱會d look 都係好型
今次好似冇曬Sammi 陣除咁 ...

D造型真係唔識講

收山味濃,今次d造型似係回顧歷年演唱會造型
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-7-13 12:51

全部都好顯老,唔似以前咁前衛
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我反而幾buy今次啲look,幾stylish
好過上幾次
不過opening隻高橋就唔識欣賞,佢都行到就跌嘅樣 lol

好多明星到場,首場暫時有莊思明 黃建東 李嘉欣 許晉亨 梁洛施 黎諾懿 陳敏之 黃偉文 鍾楚紅 梁詠琪 梁烈唯 ...
Allen_ms 發表於 2019-7-13 11:22

GIGI仲會再去嗎

要撲霏啊
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

我知Alfred會去睇,但未知係邊塲

D造型真係唔識講

我覺得好正喎 其他歌手都未必carry到
最鍾意世界之最嗰石柱造型
love wins!

fifty1205 發表於 2019-7-13 12:51

第一場啫,嚟緊12晚可能都會轉吓嘅
你知Sammi,人瑞,美祖呢三個嘅演唱會都係fashion show嚟

聽晚要靜雞雞錄哂成首跳傘同埋不要驚動愛情
love wins!

ivanbb 發表於 2019-7-13 15:31

呢兩首visual好靚

今晚有咩嘉賓?

歌仲少過birthday gig

今次編曲超級掂啊,舞曲做得好好,編舞都好正,錄影一定好好睇

第一場啫,嚟緊12晚可能都會轉吓嘅
你知Sammi,人瑞,美祖呢三個嘅演唱會都係fashion show嚟 ...
Jacz 發表於 2019-7-13 15:29

人瑞d fashion 就真係一時時 ...

我覺得好正喎 其他歌手都未必carry到
最鍾意世界之最嗰石柱造型
ivanbb 發表於 2019-7-13 15:27

唔好聽講句,開場個look好似一條白色嘅貴賓犬

歌仲少過birthday gig
angelcheng0203 發表於 2019-7-13 15:48

唱十幾場點同,一定要留體力

如果嘉賓真係有GIGI
唱《落錯車》、《再上車》就好喇
l00540 發表於 2019-7-13 07:58

好想聽呢兩首
我21號先去
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

呢兩首visual好靚
721AXA 發表於 2019-7-13 15:33

can’t agree more 最重要係唱得好好
love wins!

風見志郎 發表於 2019-7-13 16:38

係破格既 anyway我buy
love wins!

我反而幾buy今次啲look,幾stylish
好過上幾次
不過opening隻高橋就唔識欣賞,佢都行到就跌嘅樣 lol ...
721AXA 發表於 2019-7-13 14:42

aggar

風見志郎 發表於 2019-7-13 16:38

似zootopia隻羊
我覺得係靚嘅
反而第二套粉紅色我覺得麻麻

今晚有咩嘉賓?
hohoho 發表於 2019-7-13 15:43

上面有人話係李蕙敏

上面有人話係李蕙敏
阿mark 發表於 2019-7-13 18:05

琴日又話有李蕙敏

can’t agree more 最重要係唱得好好
ivanbb 發表於 2019-7-13 17:16

跳傘我睇片唱得好正,好岩佢唱

琴日又話有李蕙敏
hohoho 發表於 2019-7-13 18:52

係話今晚啊

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

昨天話今日有李蕙敏
你老闆 發表於 2019-7-13 20:31

究竟係咪李蕙敏

簽名被屏蔽

Follow Mi
所以個台係好似一條路咁

其實鐵樹蘭係咪晚晚都係常駐架
仲要一晚兩個女歌手嘉賓
咁今次都幾多人下

有無人睇緊?

係咪趙學而??見佢ig story full make up full dress up

聽聞今晚21:00先開show?

ivanbb 發表於 2019-7-13 15:31

好想聽<跳傘>live~~~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

嘉賓真的是Amanda,今天Sammi狀態好好

好想睇李蕙敏同鄭秀文合唱啊

其實唔係好明
終身美麗 要換衫 分兩次唱既用意
仲要見佢白色套衫行得好辛苦
成件事好唔型
好唔Sammi

D sidetrack又好多翻炒 澳門果個show
冇驚喜

簽名被屏蔽

係咪合唱你沒有好結果?
你老闆 發表於 2019-7-13 22:21

默契,係咪每晚都合唱呢首

簽名被屏蔽

昨晚同欣宜合唱點契?
你老闆 發表於 2019-7-13 22:22

係啊

簽名被屏蔽

好嗨好嗨,氣氛好好,Sammi正到爆,瘋狂的女王回來了

咁sammi 唱左李惠敏邊首歌?
感覺上有機會請到周慧敏/彭羚
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了