返回列表 發帖
古天樂定Mirror?你地揀啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

點解要請古天樂
悶到想嘔
我情願佢請多一兩個女歌手上場仲好過請個男歌手

祖兒出場未
好緊張

唱咗 唱埋papillon
wzx0825 發表於 2019-7-27 22:29

個flow係點 信者得愛去咗邊
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Lol 今晚cut咗螢光粉紅 變咗全場工作人員大合照時間 CLS
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有冇final encore?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

好垃圾...
JasOh103 發表於 2019-7-27 22:16

覺得今晚無入場都無損失

From 鄭秀文 Sammi Cheng 歌迷會 - Unofficial

尾場沒有特別Encore,有不少歌迷都有留守現場叫Encore,經理人郭啟華有出來表示,因為安全問題,所以希望現場觀眾可以早點小心回家。

Bye bye #FollowMi

Lol 今晚cut咗螢光粉紅 變咗全場工作人員大合照時間 CLS
fifty1205 發表於 2019-7-27 11:28 PM

睇嚟DVD混剪
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

From 鄭秀文 Sammi Cheng 歌迷會 - Unofficial

尾場沒有特別Encore,有不少歌迷都有留守現場叫Encore,經 ...
masterdragon 發表於 2019-7-27 11:31 PM

diu無癮

尾場沒有特別Encore,有不少歌迷都有留守現場叫Encore,經 ...
masterdragon 發表於 2019-7-27 23:31

今晚觀眾 咁貴食炒飛仲衰過平時
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-7-27 23:28

好野 冇入場
佢呢兩晚冇收錢就hea做 I have to laugh

fifty1205 發表於 2019-7-27 23:28

俾錢入場睇佢地影相。。。。。

今晚觀眾 咁貴食炒飛仲衰過平時
fifty1205 發表於 2019-7-27 23:37

今次真係估呢個女人唔到

又話有祖祖既?去咗邊?

由於外面暴動讓大家早點回家不encore
擔心大家安全 讓大家儘早回家
Dfans係度抱怨出面搞事情的人搞度某左終極encore

簽名被屏蔽

Dfans係度抱怨出面搞事情的人搞度某左 ...
caijinglong 發表於 2019-7-28 00:05

啱呀,快啲同元朗白衫人同黑警索償

對於encore敦經理人講嘅嘢表示respect
對於嘉賓位升上嚟係古天樂唔係容祖兒表示強烈譴責

順利完成壯舉,Sammi終於可以放假

我覺得可以入場看到真正合唱版creo en mi好值

Dfans係度抱怨出面搞事情的人搞度某左 ...
caijinglong 發表於 2019-7-28 00:05

係囉班警察搞到尾場咁

回復 1882# 白河喜來登

sammi可能係可憐kay姐無乜幾多機會係紅館表演
特登請佢做嘉賓

係咪請王嘉爾太貴
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

琴晚嘅觀眾真係好好彩
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

回復  白河喜來登

sammi可能係可憐kay姐無乜幾多機會係紅館表演
特登請佢做嘉賓 ...
babybaby226 發表於 2019-7-28 01:06

Sammi真係好偉大~希望某4場三面台女歌手fans能7少陣
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

我係Sammi FB posted 過佢今次rundown係近幾次演唱會最差, flow not smooth, 我不是fans, 唔好以示威做安全理由而冇encore, 雖然香港人老鳯坐定笠六尾場一定大著數,哈哈!D飛貴到嚇死人,錢都未識搵就洗腳唔抹腳,送飛比我都諗諗,耳根淸淨!個人意見,不喜勿插!

聽過原版creo en mi,會覺得Sammi版好尷尬
聲線音域差太多

簽名被屏蔽

美祖尋晚先喺ig話最近連電話都唔敢講太多
何況話上台做嘉賓唱歌呢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

kelly唔尊重佢自己音樂事業,真正喜歡音樂的就算busking都唔會成日唱果一兩首,candy都唔會成日好心分手 ...
你老闆 發表於 2019-7-27 19:36

唔好忘記鄭秀文做嘉賓都係唱信者得愛/不要驚動愛情

回復  justin

都唔好意思講
Kelly 一出聲真係好聽幾條街
Sammi 明顯唔適合同唔識唱啲高音
仲走 ...
ricnature 發表於 2019-7-27 10:27

明顯兩個唔啱key,隻歌都係用Kelly個key Sammi去唔到,chorus啲假音都上唔到。Kelly片入面唔係最佳狀態,不過做嘉賓又唔會要求太多,而且同意係意義大於一切。

明顯兩個唔啱key,隻歌都係用Kelly個key Sammi去唔到,chorus啲假音都上唔到。Kelly片入面唔係最佳狀態, ...
Serendipity 發表於 2019-7-28 08:14

其實Sammi可以要求Kelly唱咩歌㗎
上次美瑞都要求美祖唱習慣失戀

其實Sammi可以要求Kelly唱咩歌㗎
上次美瑞都要求美祖唱習慣失戀
Jacz 發表於 2019-7-28 10:09

可能Sammi自己好鍾意 (原key) 誰願放手

有真Jackson既Creo En Mi又真係幾正既

可惜個尾場嘉賓悶到嘔 不過佢攞完最男唔同咗好多
連默契都敢開聲唱 上次我們的主題曲猛咁推

有真Jackson既Creo En Mi又真係幾正既

可惜個尾場嘉賓悶到嘔 不過佢攞完最男唔同咗好多
...
JasOh103 發表於 2019-7-28 10:38

目測DVD收錄的唯一一位嘉賓就係古天樂,你地開唔開心

原嘉賓list應該係甘安排:
第一場:鄭欣宜,薛凱琪
第二場:李惠敏
第三場:葉倩文
第四場:梁詠琪
第五場:謝安琪
第六場:鄭融
第七場:盧巧音
第八場:楊千嬅
第九場:李玟
第十場:吳少芳
第十一場:莫文蔚
第十二場:陳慧琳
第十三場:容祖兒

琴晚古仔出黎觀眾簡直係嗌爆紅館,好瘋狂,大牌壓場其實幾好,sammi好開心

尾場無錄影?

原嘉賓list應該係甘安排:
第一場:鄭欣宜,薛凱琪
第二場:李惠敏
第三場:葉倩文
第四場:梁詠琪
第五場 ...
乐坛风云 發表於 2019-7-28 11:26 AM

面對現實唔好諗咁多