返回列表 發帖
既然birthday gig買咁多首版權 今次唱多啲啦
另外都想聽呢10首
JasOh103 發表於 2019-3-19 00:01

4. 失戀有根據
5. 來到這裡
6. 神化
9. 相信自己

呢4首
SAMMI 三米

另外都想聽呢10首

紅館喔   11場 x 12000 ≈ 12萬張
   每人兩張 x 歌迷會3000人(?) ≈ 6000張  
   只有5%係俾歌迷會歌迷

咁多街客,唱一兩首side嘅已經偷笑

今次會唔會係三面台?

今次會唔會係三面台?
Garfield 發表於 2019-3-19 10:13

三面台....唔好玩D咁嘅嘢喇....
SAMMI 三米

另外都想聽呢10首

Stay With Me
來到這裡
神化
相信自己
更加愛你

除咗好多未唱過或好少唱嘅k歌,想聽呢啲:
馴悍記/我愛你,再見/調情/領悟/我好感動/七日鮮
是但中一首已經好好
我好感動同七日鮮而家聽返到覺得好型

sammi好似唔興加場
一黎就公布全部
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

另外都想聽呢10首

Sexy Part有兒童不宜/地下室/小心女人 已經好滿足
慢歌唔求冷門 只求唱不拖不欠/最後一次/插曲/交換溫柔
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

慢歌唔求冷門 只求唱不拖不欠/最後一次/插曲/交換溫柔 ...
fifty1205 發表於 2019-3-19 15:12

小心女人 show mi 先唱完...

陀槍師姐 medley replace 信者得愛
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

小心女人 show mi 先唱完...
wzx0825 發表於 2019-3-19 15:28

show mi都12年前啦
唔好再唱男仕就真
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

show mi都12年前啦
唔好再唱男仕就真
JasOh103 發表於 2019-3-19 15:53

time flies...   感覺就係幾年前
   原來已經12年前

慢歌唔求冷門 只求唱不拖不欠/最後一次/插曲/交換溫柔 ...
fifty1205 發表於 2019-3-19 15:12

佢咁淫應該都鍾意唱兒童不宜 幾睇好上到紅館

JasOh103 發表於 2019-3-19 19:12

希望有淫part
以佢而家狀態其實淫歌最啱佢
上次touch mi唱得最好都係十誡嗰part

JasOh103 發表於 2019-3-19 19:12

Show Mi 3 part dance medley 都好正
希望今次都有 叮噹同CHOTTO等等 都好耐無唱 想聽
肥婆馬上收皮

Show Mi 3 part dance medley 都好正
希望今次都有 叮噹同CHOTTO等等 都好耐無唱 想聽{:1_112: ...
fifty1205 發表於 2019-3-19 19:23

最近整襯腳希望佢唔好跳咁犀利
排啲型啲但唔使咁大動作嘅舞仲好

簽名被屏蔽

希望今次都有 叮噹同CHOTTO等等 都好耐無唱 想聽{:1_112: ...
fifty1205 發表於 2019-3-19 19:23

仲有Mi
神奇女俠幾時先有全首聽

仲有Mi
神奇女俠幾時先有全首聽
JasOh103 發表於 2019-3-19 19:41

神奇女俠!!replace螢光粉紅啦 次次都唱
肥婆馬上收皮

神奇女俠!!replace螢光粉紅啦 次次都唱
fifty1205 發表於 2019-3-19 20:06

星秀傳說先至聽到厭
反而好似好耐冇唱過一夜成名

想聽愛情萬歲 呢首唱過一次咋

歌單來來去去都離唔開個堆歌咖啦

快歌想聽表演時間同裸體早餐!

佢之前好似講咗bighits, sidetracks一半一半
不過唔知佢sidetracks嘅定義係乜嘢喇

坐等牛牛在炒飛
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

佢之前好似講咗bighits, sidetracks一半一半
不過唔知佢sidetracks嘅定義係乜嘢喇 ...
721AXA 發表於 2019-3-19 23:23

跳傘、Arigatou、實不相瞞

我估會唱你愛我愛不起啩
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

快歌黎講真心希望唱一次大暴走, 呢首紅館唱會好型
【This is MC】澳門見

最近整襯腳希望佢唔好跳咁犀利
排啲型啲但唔使咁大動作嘅舞仲好
hihi 發表於 2019-3-19 19:24

希望佢換鬼咗Alan Mak
近幾次紅館啲舞都好得人驚

其實堆冤鬼都預左有
只期望有10-12首半side track或者少唱既big hit都收貨了

未睇過sammi既演唱會啊!今次要睇

其實堆冤鬼都預左有
只期望有10-12首半side track或者少唱既big hit都收貨了
lemontea1069 發表於 2019-3-21 13:07

冇默契同男仕今天你很好已經心足
肥婆馬上收皮

冇默契同男仕今天你很好已經心足
fifty1205 發表於 2019-3-21 15:03

我想冇 不要驚動同終身多D

希望佢換鬼咗Alan Mak
近幾次紅館啲舞都好得人驚
Jacz 發表於 2019-3-21 12:59

agree,04個次跳舞好好睇,近幾次真心欣賞唔落去

lemontea1069 發表於 2019-3-21 15:22

不要驚動要連住千年都幾難飛

lemontea1069 發表於 2019-3-21 15:22

終身美麗無可能唔唱
不過真係唔好再唱兩次囉 我上次睇中第四場佢唱左兩次 diu
肥婆馬上收皮

歌單來來去去都離唔開個堆歌咖啦
乐坛风云 發表於 2019-3-19 21:45

D歌手唱開幾十年好難有新花款,賣嘅都係情懷,覺得入嚟睇嘅都係想聽經典野,所以唱嘅都係一堆養老保險。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

整part 劇歌medley 點睇
痴心等待 真命天子 愛的輓歌 超速駕駛

整part 劇歌medley 點睇
痴心等待 真命天子 愛的輓歌 超速駕駛
lemontea1069 發表於 2019-3-21 17:24

咁我寧願聽多一次電影歌medley
想聽醫生與我 如果你有事 跳傘 禁果花
肥婆馬上收皮

最最最最最想聽:愛上一個人 禁果花 如果我們不再見(full ver)
最最最最想聽:醫生與我 如果你有事 不拖不欠 過山車
最最最想聽:情無獨鐘 捉迷藏 調情
最最想聽:感情線上 跳傘 戀上你的床
最想聽:我們的主題曲 最後一次(冇咁降key)

簽名被屏蔽

終極冤鬼:默契、終身美麗、不要驚動愛情
最好全部唔要

想下好啦
Sammi 呢d 咁多街客 冇可能敢唔唱

不要驚動愛情都未聽厭
終生美麗 同 唯獨 真係唔駛啦。
最想聽 "如果你有事" 同 "相信自己" 同 "上一次流淚"
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

終極冤鬼:默契、終身美麗、不要驚動愛情
最好全部唔要
hihi 發表於 2019-3-21 22:49

我對呢幾首歌已經好反感
明明首歌本身okkk

不要驚動愛情都未聽唔厭
最想聽 "如果你有事" 同 "相信自己" 同 "上一次流 ...
dom 發表於 2019-3-21 23:11

上一次流淚好應該認認真真唱一次全首

最煩其實係信者得愛!
但開紅館好難無呢隻
有預感呢隻會痴住Creo en mi出現

好多歌都唔想聽到
不過睇返birthday gig嘅選歌
好似touch mi2咁有少少驚喜都已經收貨

不要驚動愛情都未聽厭
最想聽 "如果你有事" 同 "相信自己" 同 "上一次流淚" ...
dom 發表於 2019-3-21 23:11

係喎 仲有唯獨 又係聽到想嘔
同埋佢次次開show都翻唱安歌 仲有英文/國語
今次可唔可以唔好再唱... 自己d歌都唱唔哂
肥婆馬上收皮

好多歌都唔想聽到
不過睇返birthday gig嘅選歌
好似touch mi2咁有少少驚喜都已經收貨 ...
kitu 發表於 2019-3-22 00:02

抽Birthday Gig d歌整part medley 都幾好啊
Sidecut Medley: 宿命主義/心血來潮/實不相瞞/你愛我愛不起
另外 Birthday Gig 有兩首歌投票率高但無唱 心事/情變 如果今次有就好啦
肥婆馬上收皮

係喎 仲有唯獨 又係聽到想嘔
同埋佢次次開show都翻唱安歌 仲有英文/國語
今次可唔可以唔好再 ...
fifty1205 發表於 2019-3-22 00:35

今次英文會唔會翻唱shallow(featuring.佢老公),因為佢成日話自己好中意lady gaga

明明終生美麗聽九萬次都唔厭囉好無 a classic
另外兩首真係不了 ...
nicknicknick 發表於 2019-3-22 08:48

真fans
今次有唔有興趣睇