返回列表 發帖
會否成場瘋狂唱怨婦歌
苦戀情變哭泣遊戲愛上你是我一生的錯心血來潮
gooloo 發表於 2019-4-16 22:38

係就正, 怨婦PART 等左好耐, 佢又夠歌 , 同返SAMMI VS SAMMI 歌劇咁 但連續唱哂佢的失戀歌, 先正
CUT左主個PART佢啦, 玩一次就夠啦, 連玩三次

其實我都係鍾意臭四年代的佢, 歌又型, 出來黑口黑臉係台上好有天后壓場感
而家成日太正面, 樂觀咁,其實好無FEEL

希望佢唱多的96-00年的歌

有無人同我一樣都好LIKE情變, 呢的先係真正SIDE TRACK

《我們的主題曲》全專都高質到爆,直接唱完情變+不過+愛有什麼用宣佈離婚好過~仲有一首節奏做得非常好的《 ...
Allen_ms 發表於 2019-5-27 13:07

佢的碟可以由頭到尾, 唔SKIP歌的, 我都係得我們的主題曲同WONDER WOMAN可以做到, 其他碟總係會有一兩首唔想聽

同安仔一PART
我諗到以下 :

1) 回來我身邊 <-- 我終於等到呢個男人娶我

難得我越捱越振奮
可以等誰願意問 沒有真相才吸引

2) 實不相暪 < -- 要出去偷食就扼得完美的

時日像無多 願你演戲 讓我拍和 凡事掩飾清楚
甚麼也辦妥 才擁抱別個 共慶賀
情人別懶惰 令我溫暖在寶座

3) 放不低 < -- 我係只要呢個男人

為何永遠放不低 為何錯愛這一位
但求仍然維繫 不惜一切 我為你執迷

4) 世界之最(你願意)
< -- 只要留住你, 我點改都可以

貧窮疾病困難挫折也要與你終生一起
這樣立誓毒嗎 可怕是我拿被熱戀的當箭靶

5) 愛情萬歲 < 我同我個男人點, 關你地班人咩事,

彼此不必世界的嘉許 只想講生命至少也許
每人亦有最珍惜伴侶 旁觀的怎麼拼命插嘴 潑下冷水

月尾開始應該好多機會搵到票

因為可以內部放的時候提高個手續費
試過睇基仔,睇a行,手續費一張要$180
都是內部放出

回復  交換溫柔
內部開始俾錢買飛
hans_lung 發表於 2019-6-24 23:46

收到消息 郭經理人暫時仲係只接受貴價,要人開定支票先可以,但唔係即刻比
散票仲未肯放出來

估一定有愛情萬歲, 同而家的佢完全係無敵配合,中到應一應

大家面對的黃牛,未即係等於公司內部,明了嗎

真係跟足千嬅做和解show
當年sammi令陳欣健將華星的李玟逼走台灣

咁即係可能有黎瑞恩啊

當年出值得台灣賣60萬
意氣風發串小恩子隻我知道你在說再見有無賣到一萬,之後兩個就無再聯絡
我記憶係有呢單新聞出過