返回列表 發帖
切勿跟車太貼 SAMMI IG已經講左網上呢張圖日期唔係真...
等官方公怖啦~(上面條LINK都唔岩啦)

其實touch mi 1 個balance好好架 又有新歌又有少唱既為何又是這樣錯同fan favourites 時間/輸得
快歌就 ...
mc) 發表於 2019-3-28 16:30

LOVE MI真係一個污點...成個SHOW除左叮叮噹之外其他都唔想聽....

我又唔覺Love mi咁大問題, 係多左D 奇怪翻唱
lemontea1069 發表於 2019-3-29 17:45

呢堆歌真係我頂唔順....

I will Survive 仲要ENCORE唱多次

不來的季節

娃娃看天下

長恨歌

Medley: I will Survive + Can't Take My Eyes off You + Designer music + Conga

罪與罰 (24味 合唱)

上帝早已預備

信者得愛 (rap :歐陽靖 MC Jin)

Last Christmas

恰似你的溫柔

建議完部唱哂快歌, keep住正能量keep住high 爬, 唔唱唯獨改唱衝動點唱, 擔心Mi一唱慘歌會連續喊同情緖崩潰 ...
KendjiBB 發表於 2019-5-17 20:46

唱咁多快歌好難啵~佢膝頭都未好哂

今次係咪算暫別演唱會
sunny 發表於 2019-5-21 15:12

D黃牛到時到候就會話係告別演唱會

重溫返佢啲演唱會覺得每次都好精彩
希望今次都唔例外啦
tyli 發表於 2019-7-11 10:58

LOVE MI好差下啵

我想問每晚既開場時間係咪都係20:45左右?
Wing1211 發表於 2019-7-17 12:37

無記錯琴晚20:35開始左

係打算睇多場 但係場場RUNDOWN一樣完全無變又真係小小卻步

真係MIRROR

乜今次真係做得好好咩
  我唔係好覺
   頭一首終身美麗已經唔知做乜9
  尾果首encore都不敢恭維

選 ...
jason567 發表於 2019-7-25 13:08

我都覺得今次做得麻麻地...個平衡做得唔係咁好

終身美麗開場...換兩次衫個節奏好慢
一路就接住落幾首裸體早餐/不要/顏色氣味/十誡
世界之最/傷 (我係好恨聽)
入場既好多C9/上左年紀...佢地直情訓著咁制

真係要去到宿命主義先叫做有D反應...其實我覺得應該出小小熱門/快歌暖左個場先

-默契TAG嘉賓個位做哂預告...觀眾完全無驚喜...
-其實平均都11點前完SHOW 係咪應該要唱多兩首先...
-覺得以佢咁懶 尾場應該ENCORE一次正常版終身美麗就收工
-無左快歌

Medley D人好似舊石咁...