返回列表 發帖
sammi好似唔興加場
一黎就公布全部
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

海報同場數都輸左比早早

想睇,唔加場嗎

加場歌酬會作慈善用途

鄭秀文受訪時表示:「今次公開發售的門票比例,一定會比以往多,是次不作門票處售票 ...
阻住 發表於 2019-4-8 17:43

其實排隊係易買過網上
因為城網個d機一定唔會死機

買唔到既米粉可以考慮睇美早

9萬6 chi sin

同感,見到鄭秀文出席楊千嬅演唱會做嘉賓時講野好假,太正面

只要唔係亂發脾氣,黑口黑面幾有壓場感

...
你老闆 發表於 2019-5-27 18:10

佢地關係好像好嚴峻
琴日mi 出po 串千嬅

「我們都是這樣長大的」係演唱會主題曲
Source : @vikichan IG
angelcheng0203 發表於 2019-6-23 21:11

用慢歌做主題曲好少見

支持Sammi X 祖祖結盟
嬋嬋慘比冷待 sammi連follow都費事

壞左既人有去睇

好似劣評如潮wo

如果Kelly做嘉賓。我覺得會爆過哂GIGI..楊千嬅..容祖兒..
事關咁多年都無試過合唱過一次.. ...
honam0408 發表於 2019-7-16 23:37

其實佢地當年有無不和

如果無記錯,上年港台最優係kay,而且kay係tvb同新城都有大獎
阿mark 發表於 2019-7-24 17:09

謝安琪無拎過任何最受歡迎女歌星,天后之列佢未有資格

如果這樣講,憶蓮和慧嫻都唔係天后,因為都無攞過tvb最女!!
tvb那個垃圾台的大獎完全是笑話,連最勁的 ...
universal 發表於 2019-7-24 17:46

憶蓮有金曲獎歌后撐
慧嫻當年被梅姐打壓
情況係幾似祖祖vs kay
所以慧嫻嚴格都未算公認天后級
同kay hocc 同grade

睇段talk好似都幾尷尬
721AXA 發表於 2019-7-27 00:17

邊度有得看呀?