返回列表 發帖
有無可能係Amanda?
好odd 喎
講返當年爭做天后不和到出晒面呀?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

Woooow 可唔可以講下amanda sammi 傾左啲乜

據聞kelly係會做某一場嘅嘉賓!
kh23 發表於 2019-7-16 22:14

知道邊場未呀?

我覺得佢同kelly真係爆過佢同千千
好期待呢個畫面
JasOh103 發表於 2019-7-16 23:25

真係等左唔知幾多年唔係講笑

響鄭秀文演唱會個post 討論謝安琪係咪天后?
九唔搭八到真係低質到映衰一般香港人智慧......

咁究竟26 號係咪真係蝦餃老母?

講到尾都係果條煩膠一味講
abcxyz302006 發表於 2019-7-24 19:39

Cm 何君妖真係好煩膠
見人就亂槍掃射發晒癲咁

鄭四同莫文蔚有關架咩
點解啲人會話Karen 做嘉賓

講左啲乜

回復 1796# justin

都唔好意思講
Kelly 一出聲真係好聽幾條街
Sammi 明顯唔適合同唔識唱啲高音
仲走埋音

我唔知點解傾傾下Sammi 要走得咁突然囉
似係監製催

Agree
而且Kelly真係好少做嘉賓
好似只做過黎明嘉賓
Sammi係唯一女歌手
而且同輩同期 對8,90後 ...
masterdragon 發表於 2019-7-27 18:20

都做過周杰倫 林峰 楊千嬅(廿年前)

96無可能輸俾王菲 00都仲可俾sammi但居然俾楊千嬅先 擺明903勁唔鍾意sammi ...
你老闆 發表於 2019-7-30 20:21

00 應該畀Sammi?
你做左暑期作業未呀
個年陳慧琳以外都無資格啦下話

你講咁多即係話楊千嬅無資格拎?2000年鄭秀文同楊千嬅各有2個歌曲大獎,你做錯左暑期作業?

00 ...
你老闆 發表於 2019-7-30 21:15

2002 年盧巧音幾個台歌曲大獎
依閣下做暑期作業用既logic 咁你嘔返個女歌手畀佢?
2000 年楊千嬅有年度金曲咪拎金曲金囉
一線都未真正上到未有耐同當年高峰陳慧琳比
你唔洗再覆我喇留返黎啖氣繼續狙擊邊邊個天唔天后啦

今次concert 嘉賓係好有驚喜既
唔知有生之年會唔會見到鄭秀文陳慧琳楊千嬅容祖兒四個同台