返回列表 發帖
希望佢換鬼咗Alan Mak
近幾次紅館啲舞都好得人驚
Jacz 發表於 2019-3-21 12:59

agree,04個次跳舞好好睇,近幾次真心欣賞唔落去

有咩所謂啫,佢十幾年前就已經唔爭呢d喇,不過今次仲未夠三十週年,沒有跨年還是有點可惜 ...
Allen_ms 發表於 2019-3-28 02:59

2002年開始絕跡年底各大頒獎禮已經開始唔care“獎項”“名譽”呢d喇

記得舊年學友公售個次,剩下最後幾千張,唔使321鏈接,個時候撿漏買咗一張680

其實點解香港會有黃牛??
electric 發表於 2019-4-10 08:11

因為而家紅館多咗大陸人黎睇show,好多大陸人捨得過黎紅館睇show嘅,都唔在乎一千幾百,所以其實好多黃牛嘅市場都喺面向大陸人

香港咪就係乜L都俾大6人炒起曬囉
Lewis 發表於 2019-4-10 09:37

以前冇大陸人睇show嘅時候,門票任買唔嫐,2015個時候雖然都有大陸人黎睇,但個時候佢地好多都唔知道城市售票網呢個渠道,只會去大麥網或者淘寶買紅館飛,後來幾年越黎越多人知道城市售票網呢個官方渠道之後,就多咗人搶飛。反正而家乜 L 歌手開紅館,只要喺大陸有少少名氣,都一窩蜂咁搶飛。睇shine,jw呢d應該就唔會

980,大陸睇可能都係中間。
風見志郎 發表於 2019-4-10 11:25

喺山頂   學友上海站最平飛980

好擔心佢。
wzx0825 發表於 2019-4-27 18:30

黃牛比你仲擔心,屯咗咁多貨

今次可能每一場都請女嘉賓。以往都喺男嘉賓,都估到個幾個,冇咩surprise

回復  JasOh103

你漏咗touch mi唯一女嘉賓卓韻芝 仲有shocking colors嘅dodo姐同汪阿姐{:1_8: ...
交換溫柔 發表於 2019-5-23 02:29

仲有杜麗莎

回復  uran

古仔又上台唱歌 不了華仔雖然老是常出現 但係我真心睇唔厭
希望學友 leon 城城再做mi嘉賓啦
...
交換溫柔 發表於 2019-5-24 14:28

學友,Leon,劉華三位機會好大,城城機會好微

前日響viagoXX見到頭場有680賣900
有D心動
不過未響果度買過唔知可唔可靠  ...
masterdragon 發表於 2019-7-1 13:23

手續費貴到飛起

堅決唔買黃牛飛,d粉絲都喺拿出來咁炒

20:50—23:06rundown反白
1. 終身美麗
2. 裸體早餐
3. 不要/顏色…氣味
4. 十誡
5. 傷
6. 世界之最(你願意)
7. 宿命主義
8. 跳傘
9. 不要驚動愛情
10. 千年如一日
11. 默契 (嘉賓: 鄭欣宜)
12. 與嘉賓合唱: 女神
13. 男仕今天你很好
14. 叮噹
15. Power Of Love (With 鐵樹蘭)
16. 煞科 (With 鐵樹蘭)
17. 浮雕
18. 衝過去
19. Creo en Mi
20. 信者得愛
21. Medley:最後一次/理想對象/不拖不欠/如何掉眼淚/如果你有事/親密關係
22. 嘉賓: 薜凱琪 合唱: 上帝早已預備
23. 我們都是這樣長大的
24. 螢光粉紅
END

而家d紅館演唱會越黎越早結束了,記得以前看李克勤,twins,郭富城開場時間都喺差五多,但結束都起碼到接近23:30.昨晚Sammi22:55完show

學友0815準時開波,三個幾鐘。
風見志郎 發表於 2019-7-16 11:49

歌神個show,好難有人超越