返回列表 發帖
海報似王君馨
黃家正 發表於 2019-3-17 01:48

我覺得似伍詠薇

最近整襯腳希望佢唔好跳咁犀利
排啲型啲但唔使咁大動作嘅舞仲好
hihi 發表於 2019-3-19 19:24

希望佢換鬼咗Alan Mak
近幾次紅館啲舞都好得人驚

今次想要多d華星歌
福音part仲可以唱咩 放cero en mi入去啱啦
mc) 發表於 2019-3-23 00:43

cut咗福音part喇
好趕客

Timeable話加多2場,係咪fake㗎?

裸體早餐最尾嗰度同All The Lover MV有啲似

收山味濃,今次d造型似係回顧歷年演唱會造型
fifty1205 發表於 2019-7-13 12:51

第一場啫,嚟緊12晚可能都會轉吓嘅
你知Sammi,人瑞,美祖呢三個嘅演唱會都係fashion show嚟

有傳20號係美瑞做嘉賓

其實可唔可以阻止 D 人戴 D 大媽頭箍入場
頂佢個肺 紅紅綠綠閃閃下 美醜咩
b01091018 發表於 2019-7-19 15:51

戴個啲通常係大陸人

丁子高今晚都去咗睇,唔知美瑞有冇一齊

咁應該原本係千嬅,點知變Mirror除非聽晚係Joey x 千嬅啦
好似鄧麗欣同傅穎咁化身天使幫手破冰 ...
dom 發表於 2019-7-27 02:31

冇可能原本係千嬅喇
千嬅個tour開個陣已經講到明成個7月要陪Torres放暑假去旅行
如果唔係佢個tour都唔會無啦啦29/6開完北京站之後又要等到8月頭先再繼續成個7月吉咗
而Mirror都排晒舞好明顯就係一早已經係被邀請做嘉賓

Agree
而且Kelly真係好少做嘉賓
好似只做過黎明嘉賓
Sammi係唯一女歌手
而且同輩同期 對8,90後 ...
masterdragon 發表於 2019-7-27 18:20

做過美瑞2000同2004年演唱會嘉賓

Kelly近幾次rundown的確比較保守
不過上次開騷有side track medley
moov唱曬所有新歌又點計先? ...
kenneth09 發表於 2019-7-27 20:10

Moov唔係都係唱嚟緊隻碟或者新出隻碟嘅新歌咩?

touch mi先請咗古天樂喎

由於外面暴動讓大家早點回家不encore
擔心大家安全 讓大家儘早回家
Dfans係度抱怨出面搞事情的人搞度某左 ...
caijinglong 發表於 2019-7-28 00:05

啱呀,快啲同元朗白衫人同黑警索償

明顯兩個唔啱key,隻歌都係用Kelly個key Sammi去唔到,chorus啲假音都上唔到。Kelly片入面唔係最佳狀態, ...
Serendipity 發表於 2019-7-28 08:14

其實Sammi可以要求Kelly唱咩歌㗎
上次美瑞都要求美祖唱習慣失戀