返回列表 發帖
默契 / 終身美麗 / 不要驚動愛情 / 唯獨你是不可取替 / 煞科 / 信者得愛 / 星秀傳說 / 獨家試唱 / 千年如一 ...
hihi 發表於 2019-3-22 15:46

仲有上帝早已預備
「微笑之中 接受還未有 答案。」

完全入唔到

[quo

我覺得呢個台嘅設計就算唔係正面位都可以接受wor ...
JayantL 發表於 2019-4-8 22:32 [/quote]

其實呢類舞台達明一派前年做過,最靚位係兩邊轉角,
因為個台打斜左set panel個邊反而變左平時嘅轉角位

完全入唔到

究竟點解cut左排隊就等於打擊左黃牛呢?
cut左排隊只係冇人受傷但大家依然都買唔到飛呢個先係問題所在

回復  misterben111

重點係排隊既話如果你有能力排 而且有心去排既話 你都有機會買到飛 我上次排touc ...
交換溫柔 發表於 2019-4-9 21:09

上次touch mi我都係排隊買到飛 大會堂排真心秩序好

其實仲有冇冇即日輪椅位?真係好想睇

好正喎 型到痴線
交換溫柔 發表於 2019-7-12 01:09

我都想睇睇鐵樹蘭上紅館可惜冇飛

仲有冇即日飛?

感覺係今晚opening song.
wzx0825 發表於 2019-7-12 14:08

我覺得係福音part 呢首接接Creo en Mi 會好好型

Any Rundown?

angelcheng0203 發表於 2019-7-13 00:32

Thx

agree
感覺佢想擺脫以往嘅模式
例如突登冇咗一貫嘅快歌medley
不過啲嘢未run得smooth,所以出嚟present得 ...
hihi 發表於 2019-7-13 01:45

我仲諗住出左隻主題曲精選會有theme song medley點知冇
    第一首歌令人諗起show mi唱唯獨又係新版+中間quick change
    個人覺得其實唔需要阿fi 個首放福音part會會更好
    今次終於打破前幾次冇MC仁同廿四味
    最後估唔到用快歌完
    利利伸未睇 消息靠睇ig/cm知

尾場encore
終身美麗 問我 唯獨

如果好似今日咁cut 左默契就將默契放在encore ...
mr_matchman 發表於 2019-7-16 00:49

一定仲有捨不得你

唔想聽阿姐唱 默契
阿mark 發表於 2019-7-16 15:09

諗起起少女的祈禱

如果Kelly唔去,剩返八場好有可能係千Fa/Joey/憶蓮/阿Sa/GEM/AGA/鄭融/Kary
周慧敏/衛蘭/Ivana/RnK/Sherman ...
fifty1205 發表於 2019-7-16 23:45

小明有冇可能?

我真係接受唔到
ivanbb 發表於 2019-7-18 19:47

唔係全女班咩?

其實九字歌full band outro會更好,得琴好似dry左少少

陳慧琳:煞科 + 花花宇宙
容祖兒: 愛情萬歲 + 心之科學
彭羚:默契 + 如夢初醒

最後兩場係呢3位其中2位就 ...
dom 發表於 2019-7-24 22:41

煞科一定唔會啦,本身rundown有

JACKSON 係香港 上緊 DO姐節目
似會今晚 OR 聽日 幫SAMMI做嘉賓咁既款
samson712 發表於 2019-7-26 15:45

我覺得尾場順便錄影

真係古天樂
JayantL 發表於 2019-7-27 21:43

又係尾場出古天樂
    咁有冇Jackson?

有冇final encore?

第四場:梁詠琪最後有無來呀?
joey2009 發表於 2019-7-28 14:43

有,合唱落錯車 solo熱愛島