返回列表 發帖
真係開波load到而家. 希望fanclub 做到嘢

旋律好好聽

新歌Apple有CD版聽喇

到時全場大合唱一定好好feel (但係又想靜心聽佢solo唱好矛盾)

仲有唔夠兩星期就開show
想聽既歌實在太多
除左那些必唱的(終身美麗, creo en mi, 千年如一日, etc)
不如估 ...
masterdragon 發表於 2019-6-29 17:35

有 "再見" & "給母親" 呢啲真side track嘅話, 真係lur飯應. "再見" 根本就應該 by my side 用嚟做ending track啦!

" 內心戲" 都好啱佢而家低啲嘅聲唱. 其實透過演唱會可以唱返紅啲舊歌等多啲街客識

電影medley 想聽 "愛上一個人", 淫melody可加 " 折翼天使"

件tee好似會場secure 著個啲

個logo typo又樣衰

如果之前一早同人mark左期就好難講, 唔通叫mi直接講因為你個朵太臭, 唔好黎做我嘉賓 ...
hohoho 發表於 2019-7-3 23:14

就算book咗, manager 醒目就cancel. 我驚到時Mi 會忍唔住寸佢   安仔演唱會個期夠mark咗啦

上次睇touch mi2嘉賓係杜德偉 仲要唱咗2次終生美麗
希望今次睇頭場唔好再中招 同埋嘉賓成日都請古天樂同牛 ...
fifty1205 發表於 2019-7-10 14:52

Agree, 女歌手啲banter風趣好多. 啲男影星又悶又無chemistry

好想再搞side track show
真係一首big hit/新歌都唔好唱果隻
masterdragon 發表於 2019-7-30 22:00

Same! 但係發覺好多所為fans真係咩side都唔識. 大型演唱會未唱過嘅主打就當side

其實好似好勝咁整個sidetrack fb live 益吓我地啲平民都好

睇咗隔離JOJO嗰啲紀念品
覺得Sammi粉絲好慘
wzx0825 發表於 2019-8-1 18:23

睇完第一個反應係JY fans真幸運. Design靚,  有vinyl/CD呢啲吸引collector 嘅music product, 有普通紀念品, 有airpod case / powerbank 呢啲實用野.