返回列表 發帖
唱咗 唱埋papillon
wzx0825 發表於 2019-7-27 22:29

個flow係點 信者得愛去咗邊
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Lol 今晚cut咗螢光粉紅 變咗全場工作人員大合照時間 CLS
fifty1205 發表於 2019-7-27 23:28

好野 冇入場
佢呢兩晚冇收錢就hea做 I have to laugh

有真Jackson既Creo En Mi又真係幾正既

可惜個尾場嘉賓悶到嘔 不過佢攞完最男唔同咗好多
連默契都敢開聲唱 上次我們的主題曲猛咁推

#Follow mi 鄭秀文世界巡迴演唱會 - 香港站 2019
27/7 Rundown

01。終身美麗
02。不要
03。顏色...氣味
04 ...
hans_lung 發表於 2019-7-28 20:56

最好睇既裸體早餐原來cut咗
So sad

呢part真係超爆high

記憶中每次sammi尾場最後都會講"下次紅館再見"之類說話
唔知今次有無講
希望佢仲會開show喇 {:1_1 ...
masterdragon 發表於 2019-7-29 01:35

佢ig都有話會繼續創作 所以今次唔係收山之作

想佢開side track多啲
同埋下次紅館唔該還返首 實不相瞞 俾我

希望dvd唔係用尾場
忘詞甩嘴比之前多
medley又笑住hea唱
hihi 發表於 2019-7-30 12:32

唱到不拖不欠仲想唱理想對象
如何掉眼淚verse又勁甩

希望收第100場
雖然尾場衫靚啲

宿命主義好似birthday gig咁錯歌詞
傷->世界之最中間句對白亂咗
跳傘hea唱
信者得愛完全冇唱咁滯
螢光粉 ...
hihi 發表於 2019-7-30 17:23

我睇兩場(第2&第11)佢都唱錯宿命2nd verse
個你愛我 我愛你 又係錯

算啦 如果我返工咁辛苦份糧攞咗去捐 都會無心機做想快啲完
如果live cd出尾場+默契 而唔係第100場+忽然之間 就真係同其他mi系列差唔多

好就好再今次入場睇會覺得超好睇

真係好正 百看不厭
講咗幾句 兩個都開始講心底說話: 好想打你呀

大日子一開始班Mi粉失控咁 終於出賣自己

唔知po邊

好好聽
其實好希望今次會有台北站