返回列表 發帖
Love Mi ~ Show Mi ~ Touch Mi ~ Follow Mi ~
dom 發表於 2019-3-16 17:42

明明係 Show Mi ~~ Love Mi
【This is MC】澳門見

快歌黎講真心希望唱一次大暴走, 呢首紅館唱會好型

其實堆冤鬼都預左有
只期望有10-12首半side track或者少唱既big hit都收貨了

冇默契同男仕今天你很好已經心足
fifty1205 發表於 2019-3-21 15:03

我想冇 不要驚動同終身多D

整part 劇歌medley 點睇
痴心等待 真命天子 愛的輓歌 超速駕駛

慢歌:
醫生與我/ 喜歡憎你/ 實不相瞞/ 宿命主義/ 不拖不欠/ 如何掉眼淚/ 如果你有事 / 愛情萬歲

快歌:
大暴走/ 神化 / 祝大家好過 / 心肝命椗 / 表演時間 / 神奇女俠/ 愛有什麼用

呢堆非side trick 中3首當贏

LOVE MI真係一個污點...成個SHOW除左叮叮噹之外其他都唔想聽....
wewa1001 發表於 2019-3-29 11:36

我又唔覺Love mi咁大問題, 係多左D 奇怪翻唱

其實果隻國泰除左識撩事鬥非仲識D咩?

希望SAMMI不要唱放不低
呢首直插心臟

sammi會否請容祖兒做嘉賓?
你老闆 發表於 2019-7-9 20:29

千萬唔好
我想留美好回憶pls

今次嘉賓好驚喜

講嚟聽吓
angelcheng0203 發表於 2019-7-12 08:17

女人多

Sammi 今次好識保護把聲

Kelly做嘉賓好鍾意唱大日子,可能因為易唱。但做嘉賓唱快歌又唔跳舞,其實好悶,佢應該㨂隻K歌唱就 ...
Serendipity 發表於 2019-7-27 00:19

咁首歌又真係好適合嘉賓唱
意頭好氣氛好街客又熟