返回列表 發帖
今次想要多d華星歌
福音part仲可以唱咩 放cero en mi入去啱啦

回復 124# Jacz

我都唔想 但係會無咩 lol

默契我不了
呢首對我黎講已經淪落到握手自high送最後一條毛巾歌
上次認認真真咁唱全首已經要數 ...
JasOh103 發表於 2019-3-26 22:08

medley得chrous仲嬲過唔唱

其實上次touch mi 1, 佢都唔算話好食老本,
都唱咗好多2010年後嘅新歌
好似do re mi, 天生一半, 一追再追,  ...
Xavierism 發表於 2019-3-26 23:35

其實touch mi 1 個balance好好架 又有新歌又有少唱既為何又是這樣錯同fan favourites 時間/輸得
快歌就算又係星秀獨家但都編得幾好 overall 好過LOVE MI 100倍

回復 212# danhong0109

真的嗎 邊度講左

其實gay bird 編快歌係無咩問題 問題係選曲lol
不過慢歌medley 不了 Love mi 同 touch mi 2 都編到亂哂+無限chrous

回復  mc)

如果love mi同touch mi 2你就頂唔順 我好建議你睇side track con 幾首清新嘅國語歌夾首唔 ...
交換溫柔 發表於 2019-4-9 00:42

個次又係R頭  唱無人想係Side track到聽到既歌仲要國語版係咩玩法

Urbtix 個refresh 係咪fake9me 架 LOL

真係痴心等待

淨係入過BUSY個頁 LOL

It's a crying game It's a crying game....

若失去我都不再怕 能得到就當燒煙花
睇怕都係只可以等blu ray

20/7 sold out

回復 376# uran

剩得9個 應該係?

#UnfollowMi
一次都入唔到

正式sold out

sold out之後我終於入到 比我睇售罄兩隻字
唔比我買就算啦 仲玩9me
多L謝 lol

其實我都係鍾意臭四年代的佢, 歌又型, 出來黑口黑臉係台上好有天后壓場感
而家成日太正面, 樂觀咁,其實好無 ...
gordon0807 發表於 2019-5-27 12:45

唔係已經次次都係96-00佔大多數咩反而華星唱得算少 可能嫌娘 lol

唔知今次會有咩翻唱 lol
96 X Live: Crying / 唯獨
97 SSS: Woman In Love
99 I Concert: 執迷不悔/明天我要嫁給你/幸運是我/愛你
01 Shocking Colors: 花火
04 SVS: 不能盡錄lol
07 Show Mi: I Will Follow Him/ 赤子 / 紅綠燈
09 Love Mi: I will Survive + Can't Take My Eyes off You + Designer music + Conga/ 恰似你的溫柔 (其他唔係晚晚有唔計喇)
14 Touch Mi: 追 / Hallelujah
16 Touch Mi 2: 迷糊、情慾、對象/ 沒那麼簡單

rundown 快歌同touch mi 太重複 但今次production 好似好正咁

其實今次有成十首歌未上過紅館 算好多喇
5首post-touch mi2新歌+2首fabulous+2首By my side+1首華星side

今次個台坐背面係咪成晚都無野睇?