返回列表 發帖

[歐美音樂2.0] 如果輸 想輸給些厲害對手

4月26出碟
hihi 發表於 2019-3-22 15:54

拍得好靚

又冠番7rings

同Imagine Dragons主音Dan Reynolds一齊寫架~
最近仲有首歌流咗去俾Kelly Clarkson
係What About Us嘅班 ...
hihi 發表於 2019-3-28 23:11

我知<33333
個人鐘意依首多過WALKMEHOME

kc隻歌連住what about us一齊聽好正

我都鍾意呢首多過Walk Me Home
新碟track list出咗,估唔到有咁多feat.
hihi 發表於 2019-3-29 01:07

幾期待首can we pretend

老餅回憶

can we pretend聽日出lu <3
好似好正咁

hihi 發表於 2019-4-11 20:19

冇想像咁好
不過都可以狂loop

Hurts 2B Human首歌喺Spotify leak咗
hihi 發表於 2019-4-12 22:33

得apple music 冇用spotify

RITABB IS SO JENG <3

team>>>>>>started>mo bounce>>>savior>>>>>>>>>>>>>>>>>>sally fxxker

究竟會唔會破到紀錄呢?

真係破埋 17WEEKS

18......

P!nk Enters the Record Books With Final Figures For The Beautiful Trauma World Tour! The powerhouse pop star grossed $397.3 million and sold over 3 million tickets in 2018 and 2019, making it the 10th highest grossing tour in Billboard Boxscore’s history –- and the biggest for a woman in over a decade.

終於出爐 弓起美粉
點解唔去埋亞州 到時咪可以過埋娜姐S&STour

SUPER BOWL! SUPER BOWL! SUPER BOWL!

https://www.billboard.com/articles/business/chart-beat/8527769/pink-sets-records-beautiful-trauma-world-tour?fbclid=IwAR3VG4Nz-8vo5sm9ZilwFaQsGrGh2fj8JJDsbVTg3xbNfnZFnwbXWizS_I0

#WeLoveYouLorde

雖然冇expect過啲咩
但The 1975得一個提名
hihi 發表於 2019-11-20 23:39

雖然冇expect過啲咩
但P!NK一個提名都冇

好老實講
HURTS 2B HUMAN真係好似清貨碟
即係佢太幸福太有創作靈感之下產生嘅一堆產物
加上據聞佢簽咗新 ...
fancycar 發表於 2019-11-22 12:20

睇法同你大致上相同
真係零零捨捨冇乜興趣聽隻碟
不過算啦 出完BT之後冇幾耐就出H2H 質素冇咁高都預咗
我發覺D佢地一幸福過頭D歌都奇怪地冇咁好聽

竟然

痴線
順便成為埋第一個四個decades都有冠既歌手
弓起弓起

Writers: Alicia Keys, Ed Sheeran
JasOh103 發表於 2020-1-11 09:40

ugh avril開4場大陸

哇 Eminem 又失驚無神出隻新碟

等到條頸就黎長過美長

Umm..........

Bjork可能係史上average最多pitchfork 8分以上專輯女歌手!

想去冰島了
hehehaha 發表於 2020-3-8 19:44

搵艾石仔帶你去

每次聽physical都好似聽緊譚伯d歌咁

P!nk Tests Positive for Coronavirus

diuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
雖然話就話好番.....但都唔知有冇後遺症

睇佢講嘢應該無事掛
最緊要Jameson同Willow無事
hihi 發表於 2020-4-4 16:10

meatball好似都+ve
快d好番啊....

meatball都變返-ve
希望係真..而家啲test result都唔知信唔信得過
hihi 發表於 2020-4-4 17:41

MEATBALL咁細唔好有事
我諗美國個邊應該都仲信得過既........

dua 竟然抄我祖,膽大滔天
just11256 發表於 2020-4-15 15:36

靚到呢

其實佢有邊次係唔LEAK

弓起Nicki 終於

究竟leak后仲有咩可以比人leak

美pink之前隻revenge mv無啦啦被流出
終於睇到

Creepy 到爆

條PK
4hrs未夠就delete
可能驚死畀P!nk同M&M's告到甩底褲

我發現時太遲
尚未欣賞到!!!!!! ...
fancycar 發表於 2020-7-3 17:52

PM-ED

真係好多奇怪LOOK

乜咁勤力
張COVER第一眼我仲以為係粒荔枝
就咁聽好似上隻碟隻dancing 咁搶

終於有歌

hihi 發表於 2020-9-18 14:03

點解佢咁多年都仲可以KEEP到個中間分界頭

個MV同個BODY一樣 巧JENG啊

由80年代出道歌手唱返80年代disco件事好啱數
期待新碟
hihi 發表於 2020-9-25 23:19

兩首都係越聽越愛 暫時say sth > magic

同埋想講幾鐘意佢d mv
睇得出係懷舊disco風格 但係完全唔老土
好似你講咁 由當年叱吒disco既diva黎唱番disco真係好夾

do you believe in magic~
完全洗哂腦點算

timgoi 發表於 2020-10-23 12:36

期待隻碟

britney

果然唔洗對GRAMMY有任何期望
等聽日首新歌好過

SO RAIN ON ME