返回列表 發帖
Cardi B has filed to trademark her catchphrase / sound effect, "Okurrr".
HOTMAN 發表於 2019-3-24 19:27

有病嘛,人地好早就咁玩

http://tieba.baidu.com/p/6081480811

LG6 ? shallow remix ?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hey ! 唔駛再見到AG

Taylor Swift x Adele

佢好癲呀

Old News
好正
HOTMAN 發表於 2019-4-13 16:05

Ed Sheeran今晚果場啱啱宣布取消
有無機聽日補開?
阻住 發表於 2019-4-18 21:24

全數退,真心黑仔   

Ari Coachella Week 2表演有得直播
香港時間1:25pm
阻住 發表於 2019-4-22 00:17

兩場都係音樂聲大過人聲
兩場都嘉賓都無聲

超失望

唔開香港開澳門

係咪才盡喇

好過首365太多

有新碟

nicknicknick 發表於 2019-6-17 21:27

omg 又隱喻啲咩

上裸+露底

肥婆不能不愛

隻碟4月出,香港隔咗個月有多先有貨,以為唔會出

有jb點綴一下,又提升咗層次

佢真係好0,好難想像佢曾經同一樣咁0嘅ex

旋律洗腦中

獲得多白金唱片銷量認証、唱紅多首全球大熱歌曲如 “Call Me Maybe””Good Time”“I Really Like You” 的加拿大流行歌手 Carly Rae Jepsen 即將攜同全新巡迴演唱會再度來港!

CARLY RAE JEPSEN THE DEDICATED TOUR HONG KONG
日期:2019 年 10 月 25 日(星期五)
時間: 晚上 8 時
地點:九龍灣國際展貿中心展貿廳 2
票價:港幣 850(+ 手續費)- 全企位
Citi 信用卡客戶優先訂票:
2019 年 8 月 27 日(星期二)上午 10 時至晚上 11 時 59 分
Live Nation 會員優先訂票:
2019 年 8 月 29 日(星期四)上午 10 時至晚上 11 時 59 分
門票公開發售日期:
2019 年 8 月 30 日(星期五)上午 10 時

old town road

香港其實好欠呢啲live band節目平台比歌手,可惜

佢嘅曲風同演繹黎黎去去都係果類,隻大碟聽咗幾次就放棄
唔夠1年再出隻EP,可能少歌關係,我覺得好聽過大碟

佢跳舞咁好睇,可惜唔係真live

肥婆趺咗落黎

1日1首 ?

下年Super Bowl Halftime Show表演嘉賓:J.Lo + Shakira
阻住 發表於 2019-9-27 10:27

唔係想話Shakira未夠班.....
而係Jennifer Lopez一個都夠撐十幾分鐘

Lewis冠到
雖然今年有OTR破咗紀錄 但係因為首首歌冠唔長 好似好多首冠軍歌咁

希望下星期到Selene ...
JasOh103 發表於 2019-10-29 01:56

恭喜恭喜

15歲

slay
just11256 發表於 2020-2-3 16:47

女神形象全毀

KING
JasOh103 發表於 2020-2-29 00:25

Falling都係聽翻煎lee果首算

呢首真心好正
JasOh103 發表於 2020-3-24 13:22

佢隻碟9成都係rap,雖然幾多元化吓,但最後都係愛呢首

提早出都唔會買,上隻碟改版改十九幾廿個版本出黎,買初版蝕晒
呢隻碟唔浸返三五七年都唔敢買

*
https://tieba.baidu.com/p/6575227780
新碟反應似乎唔錯

Dua Lipa 隻碟好普通
bagfgfcde 發表於 2020-3-27 14:18

排序差過上隻碟太多

https://hiphoptrendsnow.com/album-dua-lipa-7-leaked-bonus-tracks/
堆單曲就咁棄咗太可惜
執執佢學蹲妹出埋Part B啦

1. Chromatica
2. Alice
3. Stupid Love
4. Rain On Me feat. Ariana Grande
5. Free Woman
6. Fun Tonight
7. Chromatica II
8. 911
9. Plastic Doll
10. Sour Candy feat. BLACKPINK
11. Enigma
12. Replay
13. Chromatica III
14. Sine from Above feat. Elton John
15. 1000 Doves
16. Babylon

越黎越似楊怡
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

普通到極

係2013年前嘅gaga