返回列表 發帖
有無人想睇SHAWN MENDES又未買
比人放左飛機

BILLIE 已賣哂 應該係近年最快賣哂既歐美歌手?

https://www.facebook.com/Gimme.P ... 186/?type=3&theater

Mother monster is back?
#Stupid Love

Katy Ugly VS Ariana Coffee????
fancycar 發表於 2020-2-8 22:39

HAHAH 勢估唔到GAGA會係走完JOANNE STYLE之後黎夢幻風 唯一確定既係 今次隻碟應該會走番POP LOL

竟然真係可以係 2月內出到

想點 好啦 專心聽歌算

Avril Lavigne 亞洲巡唱取消

I am so sad to announce that we are unable to tour the Asian markets due ...
阻住 發表於 2020-3-1 11:40

好奇問下各位演唱會常客 有無人試過買左二手飛 然後演唱會取消左
而家多數演唱會取消都直接退去信用卡 咁如果賣家唔理我係咪收得皮 ?

Katy係咪想加入 4月出碟的一人
同GAGA再次攬炒
一個唔小心比DUA收皮

Gaga earns her 16th top 10, and highest debut in nine years
JasOh103 發表於 2020-3-10 10:55

其實而家要上#1係咪真係得番新一代lol

Future Nostalgia 都幾差下
nicknicknick 發表於 2020-3-22 15:33

can u pm me haha

GAGA POSTPONED!
不過都好過出左碟咩節目都無得宣傳 ⋯

dua 提早
gaga 推遲
katy 會唔會取消

今年係咪要清一式要retro 80's ?

老老實實 有少少慶幸dua leak 左
唔係既話 可能連佢都postponed埋
Sam 6月都 講定postponed lol
下個係咪adele 同Katy ?

老老豆豆 gaga新碟COVER幾型 眼前一亮 近年D碟CD COVER 都偏向簡單大頭 出番一個咁DETAILED COVER好靚

見到cover已經想買

利申: pre order咗digital
JasOh103 發表於 2020-4-7 00:09

當初幾驚係stupid love cd single cover 個隻style

=[咁多人..每人唱幾句?.?
Garfield 發表於 2020-4-15 17:07

其實最後會唔會係各有各做⋯ 即係EASON同學友員係2-8 係自己屋企 random stream 2-3 隻歌

其實佢有邊次係唔LEAK
屮SiU霖屮 發表於 2020-4-19 01:35

what lol who leak?

冇事 冇事
只係WHO個籌款演唱會開始咗

Gaga, a charitable queen  ...
JasOh103 發表於 2020-4-19 02:18

我以leak碟 嚇一嚇

睇黎GAGA咁樣leak下leak下會有機會提早出
不過official 確認左有ari同blackpink 實在太好了

ari 同jb 出歌
ari係咪打算同所有一線歌手都要有一隻合唱歌 ?

rain on me 越聽越好聽
MV 完全加分

sour candy 完全唔知合作左去邊⋯

911 同 plastic doll 好正

可能 BP 6 月係韓國回歸會見到 GAGA 上 SBS 一齊跳 KPOP lmao
賴爽 發表於 2020-5-29 09:46

最好好似DUALIPA 同 MAMAMOO "合唱"一樣 同一個舞台前後出場 但無交流

talent won
folklore 越煲越正
just11256 發表於 2020-8-4 14:18

認真 我以前聽Taylor頭一兩隻碟無咩感覺但folklore 越聽越鍾意

好岩WFH煲

同樣都係disco復古
咩Dua Lipa真係唔該行埋一邊
nicknicknick 發表於 2020-8-15 08:33

watermelon sugar 真係好強大 loldubut左幾多week

恭喜Katy生B又出碟
JasOh103 發表於 2020-8-28 00:42

無人討論 好慘
個人認為sidetrack 全部好過派台
同埋small talk 同 never worn white 去左邊?

其實 witness唔差 好鍾意 個堆慢歌⋯ 好唔鍾意swishsiwhs⋯

講番 SMILE
係全部人都玩復古之下KATY其實呢隻碟好保留到自己style (雖然唔知係得登定技窮  
cry about it later好有one of the boys style
not the end of the world 有少少prism
smile tucked 其實好teenager
但其實 harleys in hawaii 我個人好鍾意 因為佢好似無咩呢隻sytel既歌 但又幾夾佢 但無人鍾意 XD

Chromatica II - 911 !!!!
JasOh103 發表於 2020-8-31 10:05

好耐無睇gaga既performance 有令我打冷震既感覺⋯呢個live係superbowl之後 最好既一個live

好鍾意
佢放咗好多彩蛋!!
電視一開頭播Enigma, 間房有blackpink張相, 佢滑落去之後有 ...
JasOh103 發表於 2020-8-31 19:31

美中不足係 有幾個位既live似係prerecord

Taylor Swift’s 'folklore' currently pacing for sixth week at #1 in the US with 86-91K.

Katy Perry' ...
hihi 發表於 2020-9-3 21:15

冠唔到⋯ 咁應該都無機會冠⋯

911拍咗MV
JasOh103 發表於 2020-9-18 01:31

終於按民意揀plug

911個mv好過之前兩個好多
hehehaha 發表於 2020-9-19 03:15

911 -> rain on me -> stupid love
有劇情既gaga MV <3

條女真係行得好前 兩年前已經話要玩永續
JasOh103 發表於 2021-2-11 09:39

官司問題 再加上疫情唔使tour 大把時間retake哂所有作品一次(仲可以賺多一水)不過其實好奇⋯ 點解retake過個版權就可以落入番 taylor 手中⋯
即係舊公司只係擁有D歌既最終成品 但無擁有創作既版權?

究竟仲有邊個係未同ariana合唱過
作為非rapper araina係咪史上最多feat既歌手